شهریه شبانه
-
Sharllot پزشکی شبانه نداره
به جاش پردیس، آزاد و آزادخودگردان هست -
Sharllot پزشکی شبانه نداره
به جاش پردیس، آزاد و آزادخودگردان هست -
Sharllot
خب همون پردیسه -
Hhh Hh وای اینکه عملا با ازاد فرقی نداره
-
Hhh Hh وای اینکه عملا با ازاد فرقی نداره
Fereshteh Jahangiri
آره
شهریه پریدیس خوردگان حتی میتونه از آزاد هم بیشتر باشه -
سلام شهریه شبانه توی رشته های غیر پزشکی و پیرا پزشکی هم قیمت ازاد هست تقریبا(تقریبا ترمی 3 تومن ) بستگی به دانشگاه و رشته داره میتونین زنگ بزنین از دانشگاه بپرسین
پردیس خود گردان خیلی گرون تر هست مثلا دانشگاه شریف تقریبا سالی 40 میلیون تموم میشه
خوبیه شبانه نسبت به ازاد و پردیس این هست که شما کنار دانشجوی روزانه میشینین و همه چی شما یکی هست به جز بعضی تسهیلات مثل خواب گاه
البته برای قیمت دقیق تر حتما ساعت 8 یا 9 صبح زنگ بزنین از خود دانشگاه بپرسین -
سلام شهریه شبانه توی رشته های غیر پزشکی و پیرا پزشکی هم قیمت ازاد هست تقریبا(تقریبا ترمی 3 تومن ) بستگی به دانشگاه و رشته داره میتونین زنگ بزنین از دانشگاه بپرسین
پردیس خود گردان خیلی گرون تر هست مثلا دانشگاه شریف تقریبا سالی 40 میلیون تموم میشه
خوبیه شبانه نسبت به ازاد و پردیس این هست که شما کنار دانشجوی روزانه میشینین و همه چی شما یکی هست به جز بعضی تسهیلات مثل خواب گاه
البته برای قیمت دقیق تر حتما ساعت 8 یا 9 صبح زنگ بزنین از خود دانشگاه بپرسینSajad Ghanbari ممنونم
-
البته برای قیمت دقیق تر حتما ساعت 8 یا 9 صبح زنگ بزنین از خود دانشگاه بپرسینSajad Ghanbari به نظر شما شبانه تو شهر خود ادم بهتره یا روزانه شهر دیگه؟
از نظر هزینه کدوم معقول تره -
Sajad Ghanbari به نظر شما شبانه تو شهر خود ادم بهتره یا روزانه شهر دیگه؟
از نظر هزینه کدوم معقول ترهFereshteh Jahangiri در شهریه شبانه گفته است:
اینو باید خودتون بسنجین و ی محاسبه تقریبی بکنین ولی فک میکنم روزانه بیرون از شهرتون گرون تر بشه خودتون ی حساب سر انگشتی بکنین هزینه رفت و امد و خوابگاه و ...
البته اینم هست که شما طاقت دوری از خانواده و مقابله با اتفاق هایی که ممکنه تو خوابگاه بیفته را دارین یا نه
من هنوز دانشگاه نرفتم ولی با توجه به صحبت اطرافیانی که این چند وقته خواب گاه بودن اینه که تو خوابگاه بیشتر افراد هر کاری میکنن به جز درس خواندن (از سیگار گرفته تا مشروب و ....)
همه جوانب را در نطر بگیرین فقط بخش هزینه مهم نی
اداب شهری که میخواین برین ، افرادی که توی دانشگاه هستن و از همه مهم تر هدفتون از دانشگاه رفتن
پیشنهاد میکنم با ی مشاور خوب و دلسوز یا اطرافیانی که دانشگاه شهر دیگه ای رفتن صحبت کنین قطعا اون ها بهتر میتونن راهنمایی کنند
من در حدی که میدونستم گفتم امیدوارم کمکتون کرده باشم
پ.ن:من خودم به شخصه اینی که ی شهر دیگه زندگی کنم را دوست دارم چون هم شما با ادم های بیشتر اشنا میشین هم ی جورایی ی آمادگی برای زندگی اینده هستش اگر روی خودتون تسلط دارین و قبلا تجربه دوری از خانواده تون را داشتین به نظرم کار خوبیه که ی شهر دیگه درس بخوانین اما اگر اینطور نیست ی کار خیلی ریسکی هستش
انشالله بهترین انتخاب را بکنین
همیشه شاد و خوشبخت باشین -
Fereshteh Jahangiri در شهریه شبانه گفته است:
اینو باید خودتون بسنجین و ی محاسبه تقریبی بکنین ولی فک میکنم روزانه بیرون از شهرتون گرون تر بشه خودتون ی حساب سر انگشتی بکنین هزینه رفت و امد و خوابگاه و ...
البته اینم هست که شما طاقت دوری از خانواده و مقابله با اتفاق هایی که ممکنه تو خوابگاه بیفته را دارین یا نه
من هنوز دانشگاه نرفتم ولی با توجه به صحبت اطرافیانی که این چند وقته خواب گاه بودن اینه که تو خوابگاه بیشتر افراد هر کاری میکنن به جز درس خواندن (از سیگار گرفته تا مشروب و ....)
همه جوانب را در نطر بگیرین فقط بخش هزینه مهم نی
اداب شهری که میخواین برین ، افرادی که توی دانشگاه هستن و از همه مهم تر هدفتون از دانشگاه رفتن
پیشنهاد میکنم با ی مشاور خوب و دلسوز یا اطرافیانی که دانشگاه شهر دیگه ای رفتن صحبت کنین قطعا اون ها بهتر میتونن راهنمایی کنند
من در حدی که میدونستم گفتم امیدوارم کمکتون کرده باشم
پ.ن:من خودم به شخصه اینی که ی شهر دیگه زندگی کنم را دوست دارم چون هم شما با ادم های بیشتر اشنا میشین هم ی جورایی ی آمادگی برای زندگی اینده هستش اگر روی خودتون تسلط دارین و قبلا تجربه دوری از خانواده تون را داشتین به نظرم کار خوبیه که ی شهر دیگه درس بخوانین اما اگر اینطور نیست ی کار خیلی ریسکی هستش
انشالله بهترین انتخاب را بکنین
همیشه شاد و خوشبخت باشینSajad Ghanbari ممنون ولی فک کنم باید یسال دیگه بشینم بخونم چون واقعا محدودیت مالی دارم و از طرفی روزانه تهران یا کرج قبول نمیشم :(((
-
Sajad Ghanbari ممنون ولی فک کنم باید یسال دیگه بشینم بخونم چون واقعا محدودیت مالی دارم و از طرفی روزانه تهران یا کرج قبول نمیشم :(((
Sajad Ghanbari ممنون ولی فک کنم باید یسال دیگه بشینم بخونم چون واقعا محدودیت مالی دارم و از طرفی روزانه تهران یا کرج قبول نمیشم :(((
شما انتخاب رشته را بکن ی دفعه دیدی قبول شدی
ولی اگر انتخاب رشته نکنی هیچوقت نمیفهمی -
شما انتخاب رشته را بکن ی دفعه دیدی قبول شدی
ولی اگر انتخاب رشته نکنی هیچوقت نمیفهمیSajad Ghanbari اوهوم
ممنونم از راهنماییتون بهتونم دوباره تبریک میگم رتبه طلاییتون رو⚘ -
Sajad Ghanbari اوهوم
ممنونم از راهنماییتون بهتونم دوباره تبریک میگم رتبه طلاییتون رو⚘Fereshteh Jahangiri
خیلی ممنون انشاءالله شما هم یا همین امسال به دانشگاهی که مد نظرتون هست برسین یا سال دیگه به ی دانشگاه و رشته فوق العاده برین