رشتهات رو بر اساس شخصیتت انتخاب کن
-
@roghayeh-eftekhari دیگه اگه بچه های المپیاد خصوصا کامپیوتر اینجور کارا نکنن،چیکار کنن؟
nazanin karima نميدونم راهكارهاي پيشنهادي رو ميشنويم باهم
-
از قدیم گفتن هر کسی را بهر کاری ساختن اما اینکه بدونی بهر چه کاری ساخته شدی شاید یکم سخت باشه
تست MBTI و بارتل به کمک ما اومده و با تحلیل سوالاتی که ازمون میپرسه، میتونه بگه که بر اساس شخصیتیای که داریم چه رشته و حرفه ای مناسب ماست
چه کنکوری ۱۴۰۰ باشین و این روزا درگیر انتخاب رشته باشین، چه کنکوری ۱۴۰۱ یا نهمی که میخواد انتخاب رشته کنه، این تست بهتون کمک میکنه تا هدف خودتون رو به درستی انتخاب کنین
این آزمون شامل ۹۰ تا سواله که پاسخ بهش کمتر از ۱۰ دقیقه وقتتون رو میگیره و تحلیلش هم حدود دو دقیقه وقت میبره
برای انجام این تست به صورت رایگان در وب سایت آلاء کافیه روی لینک زیر کلیک کنین
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااگه دوست داشتین اینجا هم تیپ شخصیتی خودتون رو بگین
افراد هم تیپ خودتون رو پیدا کنید
@m-an
ENTj
قاتل -
از قدیم گفتن هر کسی را بهر کاری ساختن اما اینکه بدونی بهر چه کاری ساخته شدی شاید یکم سخت باشه
تست MBTI و بارتل به کمک ما اومده و با تحلیل سوالاتی که ازمون میپرسه، میتونه بگه که بر اساس شخصیتیای که داریم چه رشته و حرفه ای مناسب ماست
چه کنکوری ۱۴۰۰ باشین و این روزا درگیر انتخاب رشته باشین، چه کنکوری ۱۴۰۱ یا نهمی که میخواد انتخاب رشته کنه، این تست بهتون کمک میکنه تا هدف خودتون رو به درستی انتخاب کنین
این آزمون شامل ۹۰ تا سواله که پاسخ بهش کمتر از ۱۰ دقیقه وقتتون رو میگیره و تحلیلش هم حدود دو دقیقه وقت میبره
برای انجام این تست به صورت رایگان در وب سایت آلاء کافیه روی لینک زیر کلیک کنین
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااگه دوست داشتین اینجا هم تیپ شخصیتی خودتون رو بگین
افراد هم تیپ خودتون رو پیدا کنید
@m-an
INTP
جستجوگر -
ENTP
جستجوگر، جاه طلب، معاشرتی، قاتل
پرسشگر و صریح، هدف گرا، خلاق و نظریه پردازچه وضعیه
-
چرا اینقدر infj داریم؟
کمتر باید باشن ها
من شکایت دارممثلا نادرترین شخصیت رو داریم.
-
اینجانب از تمامی آشنایان در خواست می کنم از من قاتل دوری کنند تا شرمندشون نشم
-
اینم پشت صحنه دستکاری پارامتراش
Amirreza Vafaei Moghadam احسنت انشالله که تو وب نویسی به جا های خوب برسی
-
sohrab سلام مجدد آقا سهراب
افرادی که اغلب در راس تشکیلات و گروه ها و تیم ها قرار می گیرند از همین نوع تیپ هستند..
تعریف از خود نباشد اما حقیقتا نوع این تیپ های شخصیتی با کمی معاشرت و خوندن رزومه به دست می آیند اما خوبی MBTI اینه که این اصول رو در اختیار شما می گذاره...
خود فرد و هم دیگران در نحوه معاشرت با فرد و به خصوص در انتخاب ها و تصمیم گیری ها کمک شایانی می کند..
به نظر بنده به عنوان یک فرد تشکیلاتی که در بررسی آلاء دارم سه قوه در وجود تشکیلات آلاء مؤثر هست که باعث پیشرفت آلاء می شود:۱.دغدغه ۲.تخصص ۳.مدیریت هست..
ان شاءالله به امید روزی بنده هم بتوانم با انتخاب صحیح وارد تیم آلاء شوم و در کنار شما بزرگواران خدمت رسانی کنم. -
sohrab سلام مجدد آقا سهراب
افرادی که اغلب در راس تشکیلات و گروه ها و تیم ها قرار می گیرند از همین نوع تیپ هستند..
تعریف از خود نباشد اما حقیقتا نوع این تیپ های شخصیتی با کمی معاشرت و خوندن رزومه به دست می آیند اما خوبی MBTI اینه که این اصول رو در اختیار شما می گذاره...
خود فرد و هم دیگران در نحوه معاشرت با فرد و به خصوص در انتخاب ها و تصمیم گیری ها کمک شایانی می کند..
به نظر بنده به عنوان یک فرد تشکیلاتی که در بررسی آلاء دارم سه قوه در وجود تشکیلات آلاء مؤثر هست که باعث پیشرفت آلاء می شود:۱.دغدغه ۲.تخصص ۳.مدیریت هست..
ان شاءالله به امید روزی بنده هم بتوانم با انتخاب صحیح وارد تیم آلاء شوم و در کنار شما بزرگواران خدمت رسانی کنم. -
دروغ
-
یک عدد ENFJ جستجوگر هستم
️
-
INFJ جستجوگر
-
منم INFG و جاه طلب
خوبه قاتل نشدم
-
مثلا نادرترین شخصیت رو داریم.
saad mollaei 0
ها بخدا
دیگه احساس خاص بودن نمیکنم -
sohrab
ان شاء الله...
خیلی ممنون از لطف شما -
sohrab آقا سهراب حقیقتا من اون ایمیل م به مشکل برخورد مجبور شدم با این ایمیل جواب بدهم..
ان شاءالله از این به بعد با این حساب در خدمت تون هستم -
Sarah Ghanaatiyan باید یه INFJ پیدا کنیم تو تیم به عنوان حامی
-
ENTJ