یه سوال درمورد مدارس دولتی
-
سلام به همه.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
بچهایی که توی مدارس دولتی درس میخونن یا خوندن میشه بگید، کلاسای مجازی چطور برگزار میشد؟ منظورم اینه که ادوب بود یا اسکای، یا اصلا تو واتساپ بود؟ معلما چقدر حساس بودن روی حضور دانش آموز توی کلاسا؟ و اینکه لطفا شهر و پایتون رو هم بگید (البته اگه دوست داشتید)
دانش-آموزان-آلاء -
سلام به همه.
بچهایی که توی مدارس دولتی درس میخونن یا خوندن میشه بگید، کلاسای مجازی چطور برگزار میشد؟ منظورم اینه که ادوب بود یا اسکای، یا اصلا تو واتساپ بود؟ معلما چقدر حساس بودن روی حضور دانش آموز توی کلاسا؟ و اینکه لطفا شهر و پایتون رو هم بگید (البته اگه دوست داشتید)
دانش-آموزان-آلاءFaeze Radseresht سلام توي دبيرستان دروس عملي در ادوب كانكت برگذار ميشد دروس حفظي مثل ديني و... در واتساپ
دروسي مثل رياضي يا فيزيك فكركنم هم ادوب كانكت بود هم واتساپ
(براي دبيرستان)
براي هنرستان هم كه فكركنم غير دروس حفظيشون همه تو ادوب كانكت برگذار شده باشه از هنرستان اطلاع دقيقي ندارم
براي حساسيت معلم ها بايد بگم بستگي به معلم داره مثلا براي هرمعلم رياضي حضور دركلاس قطعا خيلي مهم بخشي هم از نمره مستمر بهش اختصاص داده ميشه اما مثلا اگه معلم خوبي براي كارآفريني يا سلامت و... داشته باشي فكرنكنم زياد سخت بگيره -
Faeze Radseresht سلام توي دبيرستان دروس عملي در ادوب كانكت برگذار ميشد دروس حفظي مثل ديني و... در واتساپ
دروسي مثل رياضي يا فيزيك فكركنم هم ادوب كانكت بود هم واتساپ
(براي دبيرستان)
براي هنرستان هم كه فكركنم غير دروس حفظيشون همه تو ادوب كانكت برگذار شده باشه از هنرستان اطلاع دقيقي ندارم
براي حساسيت معلم ها بايد بگم بستگي به معلم داره مثلا براي هرمعلم رياضي حضور دركلاس قطعا خيلي مهم بخشي هم از نمره مستمر بهش اختصاص داده ميشه اما مثلا اگه معلم خوبي براي كارآفريني يا سلامت و... داشته باشي فكرنكنم زياد سخت بگيره@roghayeh-eftekhari
خیلی ممنون از راهنماییتون. -
سلام به همه.
دانش-آموزان-آلاءFaeze Radseresht پایه دهم، تو شاد آموزش پرورش، معلما هییچ کاری نکردن
،ب لطف آلا درسامو خوندم
-
سلام سمپادی هستم و میرم 12 ریاضی (کرج)
همه دروس تو ادوبی کانکت بود ولی کیفیت دلچسبی نداشتن. من خودم امسال همه دروسمو جدا از مدرسه با آلا و بقیه کتب اموزشی خوندم
-
@roghayeh-eftekhari
خیلی ممنون از راهنماییتون.Faeze Radseresht خواهش ميكنم
-
Faeze Radseresht پایه دهم، تو شاد آموزش پرورش، معلما هییچ کاری نکردن
،ب لطف آلا درسامو خوندم
-
همه دروس تو ادوبی کانکت بود ولی کیفیت دلچسبی نداشتن. من خودم امسال همه دروسمو جدا از مدرسه با آلا و بقیه کتب اموزشی خوندم
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون.
فقط ببخشید میپرسم دبیرستان سلطانی درس میخونید؟ اگه آره مشاورتون آقای اسحاقی؟ -
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون.
فقط ببخشید میپرسم دبیرستان سلطانی درس میخونید؟ اگه آره مشاورتون آقای اسحاقی؟Faeze Radseresht در یه سوال درمورد مدارس دولتی گفته است:
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون.
فقط ببخشید میپرسم دبیرستان سلطانی درس میخونید؟ اگه آره مشاورتون آقای اسحاقی؟بله سلطانی ام
و خیر مشاور ندارم
-
Faeze Radseresht در یه سوال درمورد مدارس دولتی گفته است:
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون.
فقط ببخشید میپرسم دبیرستان سلطانی درس میخونید؟ اگه آره مشاورتون آقای اسحاقی؟بله سلطانی ام
و خیر مشاور ندارم
amirmohammad shakeri
آها.
فک میکردم مشاور ما مشاور مدرسه سلطانی هم باشه، که گویا نبود.خیلی ممنون از لطفتون.
-
سلام
یازدهمم میرم دوازدهم مدرسه ام دولتیه تجربی ام
همه درسامون تو اسکای رومه چند تا گروه هم تو واتساپ داشتیم که اگه اسکای قطع میشد میرفتیم اونجا با شاد کاری نداشتیم معلم ها هم یه بار اول کلاس یه بار وسط کلاس یه بار هم اخر کلاس حضور غیاب میکردن(البته بیشتر بستگی به معلم داره) -
amirmohammad shakeri منم دقیق مثل شما
-
سلام
یازدهمم میرم دوازدهم مدرسه ام دولتیه تجربی ام
همه درسامون تو اسکای رومه چند تا گروه هم تو واتساپ داشتیم که اگه اسکای قطع میشد میرفتیم اونجا با شاد کاری نداشتیم معلم ها هم یه بار اول کلاس یه بار وسط کلاس یه بار هم اخر کلاس حضور غیاب میکردن(البته بیشتر بستگی به معلم داره)@ariana-ariana
عجب، چه سخت گیرن. من میخواستم از نمونه دولتی بیام دولتی که راحت تر باشم، دولتی بدتره.
-
سلام به همه.
دانش-آموزان-آلاءFaeze Radseresht
سلام از وسطای سال دهم که مدرسه ها بسته شد توی واتساپ بودیم یازدهم هم توی واتساپ کیفیت رو خودت چی فکر میکنی وقتی فقط توی واتساپ باشه فقط دبیر فیزیکمون بود که فیلم از خودش میذاشت وپرسش توی اسکای بود هندسه هم تو اسکای بود ولی خیلی قطعی داشت. بقیه درسا مثل حسابان بماند که با ویس درس میدادکه خداروشکر اقای ثابتی و الا به دادم رسید . یعنی درکل بخوام بگم ادمو کتابو میخوند سنگین تر بودتا شرکت در کلاس های مدرسه
-
Faeze Radseresht
سلام از وسطای سال دهم که مدرسه ها بسته شد توی واتساپ بودیم یازدهم هم توی واتساپ کیفیت رو خودت چی فکر میکنی وقتی فقط توی واتساپ باشه فقط دبیر فیزیکمون بود که فیلم از خودش میذاشت وپرسش توی اسکای بود هندسه هم تو اسکای بود ولی خیلی قطعی داشت. بقیه درسا مثل حسابان بماند که با ویس درس میدادکه خداروشکر اقای ثابتی و الا به دادم رسید . یعنی درکل بخوام بگم ادمو کتابو میخوند سنگین تر بودتا شرکت در کلاس های مدرسه
Saba haghshenas
خیلی ممنون. -
@ariana-ariana
عجب، چه سخت گیرن. من میخواستم از نمونه دولتی بیام دولتی که راحت تر باشم، دولتی بدتره.
@ariana-ariana
خب البته بستگی داره کودوم مدرسه میرین
-
@ariana-ariana
سلام ،بستگی به مدیر و معلما داره
بعضی معلمای ما اگه بدونن واقعا میخوایم درس بخونیم کاری باهامون ندارن ، مدیرمون هم حتی موقعی که حضوری بود کنکوری ها اگه تو خونه میخواستن بخونن بهشون اجازه میداد غایب بشن -
سلام به همه.
دانش-آموزان-آلاءFaeze Radseresht سلام
دارم میرم یازدهم من. اوایل سال توی واتساپ بود همه ی کلاسا. بعد گفتن اموزش پرورش نمیذاره خارجی کوچ کردن شاد و تا اخر سال شاد بودیم
فقط عربی و دفاعی اسکای بودنمیدونم چرا
خلاصه که معلما هیچی عین خیالشون نبود. حضور غیابشون هم فقط برای جواب پس دادن به معاون بود -
@ariana-ariana
Faeze Radseresht نکنیااااا
-
سلام ،بستگی به مدیر و معلما داره
بعضی معلمای ما اگه بدونن واقعا میخوایم درس بخونیم کاری باهامون ندارن ، مدیرمون هم حتی موقعی که حضوری بود کنکوری ها اگه تو خونه میخواستن بخونن بهشون اجازه میداد غایب بشنSJY چه خوب.