7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
بافت قلب
-
درقلب انسان لایه ای که در نشکیل دریچه های قلبی شرکت دارد بین لایه های قلب نسبت به پیراشامه در دورترین نقطه قرار گرفته است . صحیح گرفته ولی چرا مگه هم اندوکارد(بافت سنگفرشیش) و هم لایه میانی ماهیچه ای (بافت پیوندیش) تو تشکیل دریچه ه ادخالت ندارن ؟ پس این جمله نسبت به لایه میانی غلط میشه و فقط لایه اندوکارد لحاظ شده
-
sara cherry در بافت قلب گفته است:
درقلب انسان لایه ای که در نشکیل دریچه های قلبی شرکت دارد بین لایه های قلب نسبت به پیراشامه در دورترین نقطه قرار گرفته است . صحیح گرفته ولی چرا مگه هم اندوکارد(بافت سنگفرشیش) و هم لایه میانی ماهیچه ای (بافت پیوندیش) تو تشکیل دریچه ه ادخالت ندارن ؟ پس این جمله نسبت به لایه میانی غلط میشه و فقط لایه اندوکارد لحاظ شده
سوال دوم %(#d61717)[لایه ای که از داخل با بافت پوشیی در ارتباط است الان این همون لایه ماهیچه ای درنظر گرفته شده ولی مگه بین لایه درون شامه و لایهمیانی قلب(ماهیچه ای) بافت پیوندی قرار نگرفته ؟پس یعنی ارتباز میان بافت درون شامه و ماهیچه قلب از طریق بافت پیوندی هستش نه بافت پوششی > @تجربیا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست @همیار]
-
sara cherry دریچه ماهیچه ای نیست
-
sara cherry
احیاناً تو صورت سوال قیدی ذکر نشده؟ مثل همواره و ...؟ -
sara cherry سلام ، ببین به نظرم بستگی به تیپ سوالات هم داره ، چون تو جمله هر لایه رو نگفته میشه درست گرفت ولی با توجه به باقی گزینه هات میتونم راحتتر راجبش قضاوت کنی ، و در مورد سوال دومت اینطور نیست که بین آندوکارد و میکارند یه لایه پیوندی باشه ، اسکلت فیبری یا همون بافت پیوندی در میکارند پخش شده
-
Rozita Rast khane نه هیچ قیدی
-
Nila YS من که نگفتم دریچه ماهیچه ای هستش. متن کتابو میگم که بافت پیوندی لایه ماهیچه ای در تشکیل دریچه ها واستحکام شون دخالت داره
-
Marjan82 اخه متن کتاب خودش نوشته که زیر درون شامه بافت پیوندی وجود داره که این بافت درون شامه رو به لایه میانی یعنی ماهیچه ای قلب میچسبونه
-
sara cherry چیزی ک من میدونم اینه ک فقط لایه داخلی (اندوکارد )تو تشکیل دریچه های قلب نقش داره
و بافت پیوندیِ لایه میانی فقط باعث استحکام این دریچه ها میشه اونم به خاطر اینکه بافت پیوندی از نوع متراکم و همین باعث استحکام میشه نه تشکیل -
سلام ساختار دریچه : بافت پوششی سنگ فرشی تک لایه و بافت پیوندی متراکم هم در قسمت مرکزی ش هسته
این بافت پیوندی ممکنه لزوما از لایه ماهیچه ای قلب نباشه
منم درست نمیدونم ولی چون قسمت مرکزی دریچه هست شاید سخت باشه که از لایه ماهیچه ای قلب خودشو بکشونه قسمت مرکزی بافت سنگ فرشی که مربوط به لایه آندوکارد ه -
sara cherry سلام
در ساختار دریچه های قلب ماهیچه بکار نرفته