شروع مجدد درس
-
سلام دوستان وقت بخیر
به کمکتون احتیاج داشتم ، من امسال نتونستم دانشگاهی که میخوام بیارم و موندم برای سال بعد الان از برنامه ای هم که الا ررای راه ابریشم داده بود لقب موندم به نظرت بزارم از همون مهر با راه ابریشم شروع کنم یا از الان یه جوری برنامه رو بچینم شروع کنم؟
ممنون میشم کمکم کنین
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه ابریشمیا -
-
سلام دوستان وقت بخیر
به کمکتون احتیاج داشتم ، من امسال نتونستم دانشگاهی که میخوام بیارم و موندم برای سال بعد الان از برنامه ای هم که الا ررای راه ابریشم داده بود لقب موندم به نظرت بزارم از همون مهر با راه ابریشم شروع کنم یا از الان یه جوری برنامه رو بچینم شروع کنم؟
ممنون میشم کمکم کنین
@راه ابریشمیازهرا عزیزی 0 سلام . اولا اینکه رشته هایی رو که میخواهید انتخاب رشته کنید .
برنامه ی سبکی هم خودتون بنویسید و شروع کنید و منتظر نمونید . -
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم کمکم کنین
@راه ابریشمیازهرا عزیزی 0 سلام اگه میخای با راه ابریشم پیش بری دو هفته آخر شهریور برا جمع بندیه یکم بیشتر تلاش کنی میرسی
-
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم کمکم کنین
@راه ابریشمیازهرا عزیزی 0 منم مثل توام ببین از الان شروع کن خودت پیله هارو قشنگ مسلط شو چ عمومی چ تخصصی و بعد طبق برنامه مهر فرسنگ هارو پیش برو چون فکر میکنم قبل از مهر ماه باید تماام پیله هارو دیده باشیم