برنامه شاد و راه ابریشم؟
-
M S 4 دانش آموزان آلاءreplied to Yazdan Gonabadi on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yazdan Gonabadi خب دانش آموزا ک نزدن
تازه کشور دیگه داره سیاه میشه از کرونا -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab چه کار خوبی
منم نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم .
یعنی اینکه خیلییی گیر میدن .
هر سوالی هم میکردی اصلا ... -
siamak slamtalabreplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده
من سال قبل اینطوری کرده بود که کلا دیگه تدریس های مدرسه مون رو بی خیال شدم و گوشی رو دادم به مامانم که اون نگاه کنه اگه از من سوالی شده باشه جواب بدم و غیبت نخورم.چون من سال قبل اصلا از معلم های مدرسه مون نمیتونستم ارتباط برقرار کنم ولی خیلی راحت با آلا ارتباط برقرار میکردم برای همین هم اینکار رو کردم و خیلی هم موفق بودم و در خرداد ماهم تمام دروس رو نمرات عالی ای گرفته بودم.
چون من اصلا به معلمان مدرسه مون اعتقاد ندارم.
-
Saba haghshenas دانش آموزان آلاءreplied to Yazdan Gonabadi on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Yazdan Gonabadi اونا میزنن ما نمیزنیم ما بگیریم یه چیزمون بشه براشون مهم نیست؟
-
mahan alizadehreplied to Yazdan Gonabadi on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
چی میگید شما
معلما رو دارن واکسن میزن (تا الان ۳۰ درصد زدن)
مجازی کجا بود.... -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Saba haghshenas on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saba haghshenas مشاوران ابریشم که برنامه میخوان بدن برای مدرسه و ابریشم فکر همه جا رو میکنن .
ولی من کنجکاوم که چطور میشه اینهمه درس و تست رو کنکوری خوند .
ولی خب اعتماد کردم به آلاء و مطمئنم حواسش به ما هست . 🥲
-
Saba haghshenas دانش آموزان آلاءreplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.yegane N.dehqan من الان ناامید شدم که میخواستم راه ابریشمی بگی م حالا اگه برنامه راابریشم بخوره توی زنگ های مدرسه که دیگه نمیتونم بش برسم معلم های مدرسه من خیلییییییییی گیر میدن
-
Dr.yegane N.dehqan
سلام
راستش من خودم نمونه دولتی بودم ولی دیگه راه ابریشم گرفتم و میخوام برم ی مدرسه عادی که گیر اصلا نده سر غیبت اینا فقط ی حاضری بزنم سرکلاس و برم سر راه ابریشمم چون واقعا نمیرسم باهم به نظرم -
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
کنکور سرنوشت
دانش آموز کنکوری
@دانش_اموزان_آلاء -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Romi_fr on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Romi_fr عععهههه افرین فکر خوبیه
مرسی -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Romi_fr on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Romi_fr بهترین کارو میکردید
اخه ما یه لحظه از شاد در میومدیم بیرون یه ویس میدادن که عاااای چرا آفلاین شدی و ...
ولی خب من دوتا گوشی ندارم که بخوام همزمان هم تو کلاس باشم هم با آلا پیش برم .
مامانم هم خب گوشیش رو لازم داره
بابامم که خونه نیست توی اون تایم که بخوام از گوشیش استفاده کنم 🥲
-
mahan alizadehreplied to Nazanin Nobakht on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nazanin Nobakht
دقیقا
اصلا تایم توی مجازی هدر نمیره
یک ساعت صب زود پاشو آماده شده
یک ساعت از مدرسه برگرد
هیچ کدوم اینا نیست و و این برای یک دوازدهمی راحت تره -
mahan alizadehreplied to علی پورخسروی on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی پورخسروی
ولله وضعیت کرونا اینقد خرابه که
فک نکنم حضوریش بکنن -
والا من پارسال هم حضوری میزدم میرفتم . کار درستی نیست ولی از این که وقتم هدر بشه خیلی بهتره . حضوری میزدم و با یه گوشی دیگه فیلم های صفر تا صد آلا رو میدیدم ، مخصوصا درس ریاضی و فیزیک . حالا درس هایی که دبیر های خوب و فعالی داشت رو میدیدم و استفاده میکردم ولی اونایی که خوب درس نمیدادن رو فقط حضوری میزدم . اگر امسال هم مجازی بشه ، اگر بتونم که صد درصد غیر حضوری میکنم خودم میخونم اگر هم نتونم غیر حضوری کنم و مدارس مجازی باشه فقط سر کلاس حاضری میزنم میرم پی درس خودم
-
-
Nazanin Nobakhtreplied to Dr.yegane N.dehqan on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.yegane N.dehqan
کاش مجازی باشه
شادو میشه یکاریش کرد
ولی مدرسه حضوریو نه🥲 -
@دانش-آموزان-آلاء
@راه_ابریشمی_ها -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to علی پورخسروی on ۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی پورخسروی نمیدونم
با توجه شرایط گفتم .
چه حضوری و چه مجازی بازم من میگم که چه جوری کنکوری بخونیم
پست 57 از 62