چجوری شروع کنم
-
به نام خالق زیبایی ها👋
تجربیا
سلام دوستان ازتون میخوام که به من پیشنهاد بکنین برای شروع دبیرستان از ابتدا برای هر درسی چه چیزی بخرم مثلا من میخوام زیست رو توو تابستون بخونم قبل از شروع مدرسه و یک جورایی می خوام جلو باشم و خب من هنوز سطح مشخصی ندارم چون تا الان تا کلاس نهم اصلا نه زیستی بوده نه شیمی نه فیزیکی یعنی از ابتدا بخوام شروع کنم کدوم خوبه ؟ چون من برنامه هایی برای خودم دارم و طبق برنامه کلی جلو میفتم اگه از الان انشالله بخوام start بزنم -
به نام خالق زیبایی ها👋
تجربیا
سلام دوستان ازتون میخوام که به من پیشنهاد بکنین برای شروع دبیرستان از ابتدا برای هر درسی چه چیزی بخرم مثلا من میخوام زیست رو توو تابستون بخونم قبل از شروع مدرسه و یک جورایی می خوام جلو باشم و خب من هنوز سطح مشخصی ندارم چون تا الان تا کلاس نهم اصلا نه زیستی بوده نه شیمی نه فیزیکی یعنی از ابتدا بخوام شروع کنم کدوم خوبه ؟ چون من برنامه هایی برای خودم دارم و طبق برنامه کلی جلو میفتم اگه از الان انشالله بخوام start بزنمArian Khademi سلام از صفر تا صد ها استفاده کنید
-
Arian Khademi سلام از صفر تا صد ها استفاده کنید
-
به نام خالق زیبایی ها👋
تجربیا
سلام دوستان ازتون میخوام که به من پیشنهاد بکنین برای شروع دبیرستان از ابتدا برای هر درسی چه چیزی بخرم مثلا من میخوام زیست رو توو تابستون بخونم قبل از شروع مدرسه و یک جورایی می خوام جلو باشم و خب من هنوز سطح مشخصی ندارم چون تا الان تا کلاس نهم اصلا نه زیستی بوده نه شیمی نه فیزیکی یعنی از ابتدا بخوام شروع کنم کدوم خوبه ؟ چون من برنامه هایی برای خودم دارم و طبق برنامه کلی جلو میفتم اگه از الان انشالله بخوام start بزنمArian Khademi سلام از صفر تا صد ها استفاده کنید
کامل و مختصر
بعد آموزش هم حتما تست بزنید و عمیق و مفهومی بخونید -
به نام خالق زیبایی ها👋
تجربیا
سلام دوستان ازتون میخوام که به من پیشنهاد بکنین برای شروع دبیرستان از ابتدا برای هر درسی چه چیزی بخرم مثلا من میخوام زیست رو توو تابستون بخونم قبل از شروع مدرسه و یک جورایی می خوام جلو باشم و خب من هنوز سطح مشخصی ندارم چون تا الان تا کلاس نهم اصلا نه زیستی بوده نه شیمی نه فیزیکی یعنی از ابتدا بخوام شروع کنم کدوم خوبه ؟ چون من برنامه هایی برای خودم دارم و طبق برنامه کلی جلو میفتم اگه از الان انشالله بخوام start بزنمArian Khademi بنظر من فعلن بتونی فیلم ببینی خیلی خوب میشه حالا تستم نزدی یه چیزایی دستت میاد ولی اگه تست بزنی که ۱۰هیچ از بقیه جلو میوفتی
-
Arian Khademi بنظر من فعلن بتونی فیلم ببینی خیلی خوب میشه حالا تستم نزدی یه چیزایی دستت میاد ولی اگه تست بزنی که ۱۰هیچ از بقیه جلو میوفتی
Kosarf Fakhri مرسی فقط نمیشه اگه میخوام کتاب بخرم برا درس های تخصصی کدوم ها بهتره ؟ یک چیز متوسط رو به پایین بهتره چون من کلاس دهم تازه میرم بنظرم بهتره چون اول کار هستم از کم شروع کنم دیگه خودم رو درصد های بالا برسونم