افسردگی و کنکور
-
Sarah Ghanaatiyan خیلی ممنون عامو
️
-
Sana Asadi 1 سلام ثنا راسیاتش هممون افسردگی داریم و الان ک تکستای بچه هارو خوندم دیدم فقط من یا تو نیستیم
و جالب اینجاست اگر هرکدوممون بگیم افسردگی داریم هیچکس باور نمیکنه، حداقل برا من اینجوره و فک میکنن دارم ایسگاشون میکنم ولی خب!
و اینکه یه سریا گفتن ک به خانواده بگو قطعا اگر میشد زودتر میگفتی و واقعا شرایطتو درک میکنم، بگیم هم فک میکنن میخوایم جلب توجه کنیم و هرچیز دیگه...
یه عده هم به نماز و دعا اشاره کردن ک برای من یکی این چیزا تاثیری نداره و فعلا هیچ ایمان قلبی ای ندارم به این روش ها و فکر میکنم دئیسم هسم(خداباوری دینناباورانه) و خب نمیدونم تو چجوری هسی ثنا
و اینکه من فقط زدم به بیخیالی وگرنه با یه اهنگ مثل flying یا فیلمایی مث pianist داغون میشم( ولی خب شاهکارن عهه) و دارم سعی می کنم بخندم، شاد باشم حتی به غلط! و برای رسیدن به هدفم تلاش کنم
بنظرم فیلمای کمدی زیاد ببین، فیلمای معرکه ای هس ک اگر بخوای معرفی میکنم
پادکست گوش کن، میتونی از اپلیکیشن Castbox استفاده کنی و پادکستی ک میتونم پیشنهاد کنم جافکری هست از اپیزود اول گوش کن
و یکی از بچا گفت ک از اخبار دوری کن بشدت باهاش موافقم و منی ک از همه چی خبر داشتم(از اقتصاد تا سیاست داخلیو خارجی) و تحلیل میکردم و این داستانا الان حتی نمیدونم دلار چن شده! و حداقل تا بعد کنکورم نمیرم سمتشون
بهرحال اگر خواستی با کسی صحبت کنی من هستم
مواظب خودت باش و بدون که ت این دنیا یکی هس ک حالت براش مهمهمرسی مهربون
گفتی فیلم کمدی!
یادم نمیاد آخرین بار کی به فیلم کمدی خندیدم! شاید سه چهار سال پیش بود! شایدم دور تر....
ولی اگه چیزی بوده که واسه تو خاص بوده، خوش حال میشم بشنوم.
دقیقا همینطوره. همش فکر میکنن میخوای جلب توجه کنی و خب قطعا نمیشه باهاشون حرف زد...
مرسی از راهنماییات -
Sarah Ghanaatiyan بچه ها سلام
من یه سوالی داشتم
من چند ماهی هست که یه سری وسواس های الکی دارم مثل کم یا زیاد بودن نور موبایل و صدای تلویزیون و از این جور چیزهای چرت و پرت
هر چندوقت یکبار فوبیای خواب دارم و به زور میتونم بخوابم
یا مثلا بعضی از اوقات احساس می کنم نمیتونم
بعضی از کارها رو انجام بدم و حس می کنم که خودم نیستم و این حس خیلی بدیه
آیا منم با این علائم افسرده ام؟؟؟دوست عزیزم به نظرم این وسواس هست افسردگی نیست
-
مرسی مهربون
گفتی فیلم کمدی!
یادم نمیاد آخرین بار کی به فیلم کمدی خندیدم! شاید سه چهار سال پیش بود! شایدم دور تر....
ولی اگه چیزی بوده که واسه تو خاص بوده، خوش حال میشم بشنوم.
دقیقا همینطوره. همش فکر میکنن میخوای جلب توجه کنی و خب قطعا نمیشه باهاشون حرف زد...
مرسی از راهنماییاتSana Asadi 1
خب پس ظاهرا وقتشه یکم فیلم کمدی ببینی:)
اسم بازیگرایی ک اکثر فیلماشون خوبن میگم ک خودت انتخاب کنی ولی اکثر فیلماشون اوکین
Sacha Baron Cohen
Kevin Hart
Jim Carrey
Rebel Wilson
...
پ. ن: به هیچ وجه سمت Dark Comedy نرو لطفا الان وقتش نیس!و ازت خواهش میکنم از رپ دوری کن دلیلشو بچه ها توضیح دادن حتی به نظرم چیزایی ک دپ هسن از جمله اخبار، فیلم، سریال، اهنگ و حتی زندگی نامه یه سری آدما دوری کن شاید عجیب باشه ولی خب یکی از آدمایی ک بشدت دوسش دارم و بنظرم اسطوره هس فریدون فرخزاد هس و ت یوتیوب کلیی ویدئو هس ازش، اول یکی از مستندا رو دیدم و خیلیی بهم ریختم و فک کنم گریه هم کردم(منی ک سعی میکنم گریه نکنم)با اینکه بازم بود ولی دیگه نرفتم سمتشون و شاید یه تایمی ببینم ولی خب الان وقت مناسبی نیست! و حتی دوتا از آهنگاش( شرقی غمگین و آشیانه) رو سعی میکنم کم گوش بدم
و خب فقط خواستم بگم تا جایی ک میتونی یاس یا اهنگای رپو دپ رو کم گوش کن و به حداقل ممکن برسون
بجاش با آهنگای شاد یا اونایی ک مودتو اوکی میکنه برقص -
Sana Asadi 1
اسم بازیگرایی ک اکثر فیلماشون خوبن میگم ک خودت انتخاب کنی ولی اکثر فیلماشون اوکین
Sacha Baron Cohen
Kevin Hart
Jim Carrey
Rebel Wilson
...
پ. ن: به هیچ وجه سمت Dark Comedy نرو لطفا الان وقتش نیس!و ازت خواهش میکنم از رپ دوری کن دلیلشو بچه ها توضیح دادن حتی به نظرم چیزایی ک دپ هسن از جمله اخبار، فیلم، سریال، اهنگ و حتی زندگی نامه یه سری آدما دوری کن شاید عجیب باشه ولی خب یکی از آدمایی ک بشدت دوسش دارم و بنظرم اسطوره هس فریدون فرخزاد هس و ت یوتیوب کلیی ویدئو هس ازش، اول یکی از مستندا رو دیدم و خیلیی بهم ریختم و فک کنم گریه هم کردم(منی ک سعی میکنم گریه نکنم)با اینکه بازم بود ولی دیگه نرفتم سمتشون و شاید یه تایمی ببینم ولی خب الان وقت مناسبی نیست! و حتی دوتا از آهنگاش( شرقی غمگین و آشیانه) رو سعی میکنم کم گوش بدم
و خب فقط خواستم بگم تا جایی ک میتونی یاس یا اهنگای رپو دپ رو کم گوش کن و به حداقل ممکن برسون
بجاش با آهنگای شاد یا اونایی ک مودتو اوکی میکنه برقص -
@miss-mir1381
مرسی از حرفای قشنگت
خوشحالم که حالت بهتره دوست عزیزم
دقیقا همینطوره. منم اینجا گفتم چون به قول خودت کسی منو نمیشناسه. پس قضاوتم نمیکنه...
کلی از حرفات انرژی گرفتم
آرزو میکنم که همیشه ی همیشه بخندی و شاد باشیSana Asadi 1
خواهش میکنم️
خیلی خیلی خوشحالم که انرژی گرفتی از حرفام
و برام دعا کن هر روز قوی تر بشم️
و در آخر فراموش نکن جدا و بدون تعارف هر وقت خواستی من هستم که بتونی باهاش صحبت کنی
خیلی خوشحال میشم️
-
Sana Asadi 1
Sacha Baron Cohen
Kevin Hart
Jim Carrey
Rebel Wilson
...
بجاش با آهنگای شاد یا اونایی ک مودتو اوکی میکنه برقصSarah Ghanaatiyan
سلام دوست من ، جسارت نمیکنم ولی اگر افسردگی حاد باشه حتی ادم تمایل نداره کارهایی که قبلا عاشقشون بوده رو انجام بده :))
چه برسه به فیلم کمدی
البته قطعا ادما با هم متفاوتن و ایده ی شما هم عالیه -
Sarah Ghanaatiyan
سلام دوست من ، جسارت نمیکنم ولی اگر افسردگی حاد باشه حتی ادم تمایل نداره کارهایی که قبلا عاشقشون بوده رو انجام بده :))
چه برسه به فیلم کمدی
البته قطعا ادما با هم متفاوتن و ایده ی شما هم عالیه@miss-mir1381 ارهه موافقم ولی خب ما حد افسردگی های همو نمیدونیم و فقط یه سری پیشنهاد دادیم ک حداقل اگر حد نرمالی هس حاد نشه
چی بگم والا هرکی یجوری باید حالمونو خوب کنیم و سرپا بمونیم اینطور نیست؟:) -
@miss-mir1381 ارهه موافقم ولی خب ما حد افسردگی های همو نمیدونیم و فقط یه سری پیشنهاد دادیم ک حداقل اگر حد نرمالی هس حاد نشه
چی بگم والا هرکی یجوری باید حالمونو خوب کنیم و سرپا بمونیم اینطور نیست؟:)Sarah Ghanaatiyan ببین واقعا بعضی اوقات نمیشه.
و در مورد حرفت به شدت موافقم
ما نمیدونیم تا چه حد افسردگی پیش رفته و واقعا امیدوارم هیچ کسی به تهش نرسه
(نمیدونم چرا فکر میکنم الاناست که بگین این بنده خدا چه قدر ناله میکنه)
-
Sana Asadi 1
خواهش میکنم️
خیلی خیلی خوشحالم که انرژی گرفتی از حرفام
و برام دعا کن هر روز قوی تر بشم️
و در آخر فراموش نکن جدا و بدون تعارف هر وقت خواستی من هستم که بتونی باهاش صحبت کنی
خیلی خوشحال میشم️
@miss-mir1381
حتما حتما از ته دلم برات دعا میکنم
مرسی از مهربونیات -
Sarah Ghanaatiyan ببین واقعا بعضی اوقات نمیشه.
و در مورد حرفت به شدت موافقم
ما نمیدونیم تا چه حد افسردگی پیش رفته و واقعا امیدوارم هیچ کسی به تهش نرسه
(نمیدونم چرا فکر میکنم الاناست که بگین این بنده خدا چه قدر ناله میکنه)
@miss-mir1381 ن عامو راحت باش تاپیک خودته
ولی خب چیزی ک برام جالب و قشنگ بود وسط این همه تجربیات سخت بچا این بود ک همه تاجایی ک تجربه و اطلاعات داشتن درتلاش بودن کمک کنن و واقعا موثر بود بقیه رو نمیدونم ولی من واقعا لذت بردم از این حس همدردی و کمک بچا:)) -
Sana Asadi 1
Sacha Baron Cohen
Kevin Hart
Jim Carrey
Rebel Wilson
...
بجاش با آهنگای شاد یا اونایی ک مودتو اوکی میکنه برقصراستش یه سری تجارب کوچیکی هست که میخوام این هم بگم شاید مفید واقع بشه .
من یه مدت در رابطه با حالات روحی ناخوش (معادل مشکلی که گفتید) کتاب خوندم .
داخل کتابی نوشته بودش اگر توانایی انجام کارای روزمره اتونو دارید ، هنوز امیدتونو دارید و از دستش ندادید و حس میکنید میشه یه چیزایی رو تغییر داد ینی میشه با یکم تلاش حتی خودتون بدون کمک مشاور از این مشکل سر بلند بیرون بیاید .
اما اگر احساسات بد بهتون دست میده ، توی انجام کارای ساده روزانه هم دچار مشکلید و ... باید یکم بیشتر روی این مشکل فوکوس بکنید . یکم بیشتر سعی کنید راهی پیدا کنید و اینا .
مثل تماشای دوستایی که گفتن من هم میگم ، اخبار بد ، آهنگ غمگین ، فیلم درام ، فیلم به قول دوستمون دارک و هرررررر جور محتوا ی منفی و غمگین براتون مثل سم میمونه . اخبار و آهنگ منفی آدم پر انرژی رو از پا در میاره چه برسه کسی که حال گرفته ای هم داشته باشه ...
حتی اگر آدم منفی نگر و بی هدف و بی انرژی ای اطرافتون دارید ازش دوری بکنید ، سخته ولی شدنیه . نبود این آدما از بودنشون بهتره ...
یه چیزایی مثل به موقع خوابیدن ، زیاد تو گوشی نبودن غذای سالم خوردن و کلاسای لایف استایل صحیح داشتن به شدت به شدتتتتتت میتونه کمک کننده باشه .
الان شاید یه سری ها پیام منو بخونن بخندن ، فکر کنن شعار میدم ولی بااااور کن کارایی که خودم هم انجام دادم رو گفتم . من یک سال رو خودم کار کردم یک سال برای داشتن یه سبک زندگی جدید تلاش کردم و هنوزم تلاش میکنم.
واقعا حرفامو از ته قلبم بهت گفتم . امیدوارم که به درد بخوره و بتونی از ایم مسیر زندگی موفق و با یه عالمه تجربه های خوب بیرون بیای . یه روزی که خودت هم وقتی یه آدم خسته و تو راه مونده دیدی لبخند بزنی و سعی کنی با همه چیزایی که تجربه و زندگی یادت داده اونو کمک بکنی -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Sarah Ghanaatiyan در فقط کمک... گفته است:
amirmohammad shakeri
But you know what? These guys know how to fix it and it's promising to the future
Look at the half full glass!
( اوکی ولی فک میکردم فقط منم ک از بیان افکارم ب انگلیسی خوشم میاد) ممنونمyou have hope in future of humanity? LMFAO
god bless u my daughter. there's not a good future waiting for us behind the door
unless u support femenism, lgbt and other mumbo
jumbos like that -
amirmohammad shakeri
But you know what? These guys know how to fix it and it's promising to the future
Look at the half full glass!
( اوکی ولی فک میکردم فقط منم ک از بیان افکارم ب انگلیسی خوشم میاد) ممنونمyou have hope in future of humanity? LMFAO
god bless u my daughter. there's not a good future waiting for us behind the door
unless u support femenism, lgbt and other mumbo
jumbos like thatamirmohammad shakeri
I really have no idea but the only thing that I know is I should be alive and try to won't be
.crazy more than I am now daddy
And Idk what is in their minds, maybe bullsh*t! Some freaky people that I can't understand them:/ -
amirmohammad shakeri
I really have no idea but the only thing that I know is I should be alive and try to won't be
And Idk what is in their minds, maybe bullsh*t! Some freaky people that I can't understand them:/Sarah Ghanaatiyan
WoOw look at who says that!
A guy who tries to be kind to all the people but now she tells her real idea about them, like always she talks in a foreign language to herself
!Cool -
سلام به همه ی رفقای آلایی
راستش خیلی دودل بودم که این تاپیکو بزنم یا نه...
اونقدری که سه چهار بار دستم به نوشتنش رفت و باز دوباره پاکش کردم...
و چقدر دلم میخواست حداقل بشه به صورت ناشناس این تاپیکو بزنم که امکانش نیست...
ایندفعه دیگه دلو زدم به دریا که بگم چقدر به کمک احتیاج دارم...من با توجه به علائم و حال و هوایی که داشتم یه حدسایی درباره خودم زده بودم، بنابراین از یکی از دوستام که دانشجوی روانشناسیه، خواستم از استاداش بخواد که از من تست افسردگی بگیره. اونم یه سری نمونه تست واسه رفیق من فرستاد و من انجامش دادم... و همونجوری که حدس میزدم، دونفر از استاداش افسردگی رو تایید کردن... و گفتن که اگه جلوشو نگیرم ممکنه خطرناک باشه...
گفتن باید برم پیششون، یا پیش یه روانشناس که باهاش حرف بزنم.
اما من به هیچ وجه دلم نمیخواد خانواده ام بفهمن و الکی نگران بشن...پارسال و پیارسال ، دوسال به شدت سخت و طاقت فرسا و پر از تنش داشتم... یعنی اتفاقایی که افتاده بود یه چيز خیلی فراتر از ظرفیت من بود.... ولی واسه روحیه خانواده ام هم که شده بود، مجبور بودم وانمود کنم که همه چیز درست میشه و از این دست امیدهای الکی... و به قدری خوب انجامش داده بودم که هنوز که هنوزه کل فامیل(حتی نزدیک تریناش) میگن ثنا ؟اون که خیلی بیخیاله... خوش به حالش!
هیچ کس الان به ذهنش خطور نمیکنه که من افسرده باشم! طوری که اگه برم بهشون بگم بهم میخندن و فکر میکنن من دستشون انداختم!
واقعا نمیدونم باید چکار کنم. امسال سال کنکورمه، و باید درس بخونم. متأسفانه اصلا نمیتونم تمرکز کنم و همچنین به این نتیجه رسیدم که هیچ امیدی به آینده نیست و قراره همین مزخرفی که هست بمونه.
اما خب مثل هر خانواده ای، خانواده ی منم از کنکورم توقع دارن و دلشون میخواد که یه رتبه ی فضایی بیارم!و حالا از شما دوستان کمک میخوام که بهم بگین چکار کنم؟....
Sana Asadi 1 سلام رفیق
ببین اولا ک خیلی واضحه این اتفاق برا خیلیا میفته
پس فکر نکن فقط خودتیدیدن فیلم و سریال های طنز خیلی خیلی کمکت میکنن
ت حتی اگ بتونی تابستون فقط خودتو از لحاظ روحی بسازی وقت داری از مهر قدی شروع کنی
مطمئن باش عقبم نمیفتی فقط تمرکزت این باسه ک تو این ی ماه قراره همه چی اوکی شه
خوش بگذرون فیلم ببین ورزش کن و...
و اینم بدون ک هر وق به خودت تلقین کردی ک نه دیگه نمیشه یا نه من افسردم تو یه ماه خوب نمیشه بدون ک فقط داری گل ب خودی میزنی
مطمئن کارهای عجیبی از بدن و مغزت بر میاد
پس زود خوب شو لعنتی و بیا بعدش بریم جلو
کمکی هم خواستی در حد توانم کمکت میکنم
-
amirmohammad shakeri
And Idk what is in their minds, maybe bullsh*t! Some freaky people that I can't understand them:/Sarah Ghanaatiyan در فقط کمک... گفته است:
amirmohammad shakeri
And Idk what is in their minds, maybe bullsh*t! Some freaky people that I can't understand them:/good god. i thought u were an typical normal twitter user fighting for faggs's rights
btw don't call me daddy. that's aint cool. id rather be called a nazi or a homophobe. but no daddy stuff in here
-
amirmohammad shakeri
And Idk what is in their minds, maybe bullsh*t! Some freaky people that I can't understand them:/good god. i thought u were an typical normal twitter user fighting for faggs's rights
btw don't call me daddy. that's aint cool. id rather be called a nazi or a homophobe. but no daddy stuff in here
amirmohammad shakeri
(:Tit for tat
Don't kidding me, you think I like to call me my daughter؟!
I prefer to call me just by my name!?Nazi or homophobe?! Seriously
You're really crazy!