مدرس فیزیک میخوام
-
اقا سلام
من برای راه ابریشم به اشتباه اقای کارزانیان رو برداشتم و حالا الا حاضر نیست که تعویض کنه و به من اقای طلوعی رو بده خواستم نظر شما رو من که راحت نیستم با اقای کارزانیان شما چه مدرسی رو به من پیشنهاد میکنید که باهاش بتونم دهم و تا دوزادهم رو بخونم و بارکنکورم رو برای فیزیک ببندم ;حتی اگه دورهای هم میشناسید که به درد بخوره حتما معرفی کنید .
مرسییی -
اقا سلام
من برای راه ابریشم به اشتباه اقای کارزانیان رو برداشتم و حالا الا حاضر نیست که تعویض کنه و به من اقای طلوعی رو بده خواستم نظر شما رو من که راحت نیستم با اقای کارزانیان شما چه مدرسی رو به من پیشنهاد میکنید که باهاش بتونم دهم و تا دوزادهم رو بخونم و بارکنکورم رو برای فیزیک ببندم ;حتی اگه دورهای هم میشناسید که به درد بخوره حتما معرفی کنید .
مرسیییpuliger
شما وقتی میگی دوره یعنی میخوای هزینه کنی
خب وقتی میخوای هزینه کنی و دوس داری مجموعه اقای طلوعی رو بگیری چرا همینکارو نمیکنی؟؟؟ -
puliger
خب وقتی میخوای هزینه کنی و دوس داری مجموعه اقای طلوعی رو بگیری چرا همینکارو نمیکنی؟؟؟mahan alizadeh
اینم نظر خوبیه ولی نمیخوام به الا دوبار پول بدم- -
mahan alizadeh
اینم نظر خوبیه ولی نمیخوام به الا دوبار پول بدم-puliger در مدرس فیزیک میخوام
گفته است:
mahan alizadeh
اینم نظر خوبیه ولی نمیخوام به الا دوبار پول بدم-صرفه اقتصادی چطور؟ اونم براتون مهم نیست؟
چون من جایی رو نمیشناسم همچین خدماتی با همچین کیفیتی با این قیمت بده
-
اقا سلام
مرسییی -
اقا سلام
مرسیییpuliger خودتو درگیر دبیر نکن اگه حس میکنی استاد کارزانیان یه سری نکات رو جا میندازه یه کتاب مکمل بخر در کل مهم تلاشه و دبیر زیاد موثر نیس
-
اقا سلام
مرسیییpuliger
سلام
استاد کارزانیان هم واقعن خیلی خوب تدریس میکنن و اونقدر هم بد تدریس نمیکنن که بخوای دوباره بخری ، حداقل یک فرسنگ (یا یک فصلو )نگاه کن اگه متوجه نشدی و واقعن مسئله دبیر اونقدر جدیه ی فکری بردار...
موفق باشی -
اقا سلام
مرسیییpuliger
به نظرم آقای یاری خوب هستن دهم و یازدهم رو تدریس کردن و فکر میکنم امسال هم دوازدهم رو تدریس میکنند. -
puliger در مدرس فیزیک میخوام
گفته است:
mahan alizadeh
اینم نظر خوبیه ولی نمیخوام به الا دوبار پول بدم-صرفه اقتصادی چطور؟ اونم براتون مهم نیست؟
چون من جایی رو نمیشناسم همچین خدماتی با همچین کیفیتی با این قیمت بده
amirmohammad shakeri قبول دارم باید بهترین تصمیم رو بگیرم ولی. بازم منبع میشناسی بهم بگو
-
puliger
به نظرم آقای یاری خوب هستن دهم و یازدهم رو تدریس کردن و فکر میکنم امسال هم دوازدهم رو تدریس میکنند.siamak slamtalab اقای یاری تدریسشو عالیه ولی خیلییییییی حجم ویدیو هاشون زیاد شده
قشنگ یک ماه میخاد که دهم یازدهمو ببینی -
amirmohammad shakeri قبول دارم باید بهترین تصمیم رو بگیرم ولی. بازم منبع میشناسی بهم بگو
puliger در مدرس فیزیک میخوام
گفته است:
پیشنها اول و اخرم راه ابریشمه والسلام
-
puliger
سلام
استاد کارزانیان هم واقعن خیلی خوب تدریس میکنن و اونقدر هم بد تدریس نمیکنن که بخوای دوباره بخری ، حداقل یک فرسنگ (یا یک فصلو )نگاه کن اگه متوجه نشدی و واقعن مسئله دبیر اونقدر جدیه ی فکری بردار...
موفق باشی -
puliger
خب وقتی میخوای هزینه کنی و دوس داری مجموعه اقای طلوعی رو بگیری چرا همینکارو نمیکنی؟؟؟mahan alizadeh منم فیزیک آقای کارزانیان رو گرفتم و متوجه شدم اشتباه کردم.آقای طلوعی خوبه. من هم از آلا خواستم فیزیک آقای کازانیان با آقای طلوعی برام عوض کنه اما گفت نمیشه
چرا باید پول اضافی بدم و مجددا فیزیک آقای طلوعی رو بگیرم؟؟؟ -
Abbas Zangaraky چه کتاب مکملی ؟میتونی بهم معرفی کنی ؟میخوام خوب بهم تدریس کنه
-
Abbas Zangaraky چه کتاب مکملی ؟میتونی بهم معرفی کنی ؟میخوام خوب بهم تدریس کنه
-
puliger
به نظرم آقای یاری خوب هستن دهم و یازدهم رو تدریس کردن و فکر میکنم امسال هم دوازدهم رو تدریس میکنند.siamak slamtalab بعید بدونم استاد یاری دوازدهم تدریس کنند
-
siamak slamtalab بعید بدونم استاد یاری دوازدهم تدریس کنند
امیر حسین خطیبی در مدرس فیزیک میخوام
گفته است:
چرا؟؟؟
-
امیر حسین خطیبی در مدرس فیزیک میخوام
گفته است:
چرا؟؟؟
Ilya Mansouri چون امسال مشاور راه ابریشم هستن