کرونا
-
سلام دوستان اگر یکی کرونا گرفته باشه فقط یک هفته از برنامه رو رفته باشه میتونه از امروز باز شروع کنه و برسه به برنامه
️
-
دانش-آموزان-آلاء
خواهران و برادران جمیعا میتونین جواب بدین:| -
سلام دوستان اگر یکی کرونا گرفته باشه فقط یک هفته از برنامه رو رفته باشه میتونه از امروز باز شروع کنه و برسه به برنامه
️
Asal Naseri 0 اره چرا که نه ،یکمی بیشتر باید وقت بزاری
-
️
Asal Naseri 0 منم دو هفته اولو نتونستم همراه باشم با برنامه بجاش یکم بیشتر وقت میزارم و اون دو هفته آخر شهریور رو گذاشتم برای رسیدن به برنامه
-
️
-
️
بله میشه ولی باید تلاش شما دو سه برابر دیگران باشه.
-
-
مرسی از همگی من تلاشمو میکنم ایشالا که بشه
-
️
Asal Naseri 0 بله ولی اروم اروم باید خودتو برسونی
منم مریض شدم و عقب افتادم از برنامه
اما کم کم جبرانش کردم و تا دو یا سه روز دیگه ماکسیموم میتونم خودمو برسونم
شما هم اگه خدایی نکرده کرونا گرفتی یا مریضی و... اول سلامتی ، هروقت دیدی میتونی ادامه بدی شروع کن و خودتو برسون -
️
نه!
ایده آل گرایی رو بذارین کنار واقعا نمیشه، اگه بخوای با سرعت دوبرابر و بدون نکته برداری و پاز کردن پیش بری شاید، ولی اونطوری دیگه بدرد نمیخوره.
نظر من اینه که با توجه به برنامه ای که آلا تدوین کرده یه بخشیش رو در نظر بگیرین و مطالعه کنین. (مثلا ۲ فصل از شیمی دهم و ۳ فصل از فیزیک دهم ؛ حالا یا کمتر یا بیشتر)
برنامه ای که آلا برای شروع از مهر در نظر گرفته تمامی مباحث رو به طور کامل دربر میگیره و اونجا شما میتونین مباحثی رو که نرسیدین مطالعه کنین.
هدف از مطالعه در تابستون یجورایی سبک کردن چیزهایی هست که قراره از مهر به بعد بخونیم.مطمئنم وضعیت خیلیا الان همینه، زیاد خودتون رو نگران نکنین.
-
️
Asal Naseri 0
سلام
الان اگه نشه رسید
نباید شروع کرد؟
قطعا میشه فقط یه خورده طول میکشه دیگه
هرچی زودتر شروع کنید زودتر می رسید. -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد