ذره بین!
-
سلام چرا از برنامه ذره بین نمیشه چیزی خرید؟؟ نوشته تخفیف ولی میری توش همون قیمت اصلیه؟!
-
سلام دوستان
من حدود ۱ ماهی هست که پک ویژه ی رشته ی تجربی راه ابریشم رو خریداری کردم و الان یکی از دوستام گفتن ک توی اپ ذره بین این پک رو دارن با ۵۰ درصد تخفیف به قیمت ۲۸۰۰ به فروش میرسوننو من کلا تعجب کردم
و گفتم حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست چون اگر اینطور نبود یا خود سایت آلا ۵۰ درصد تخفیف میزد یا اینکه اعلام میکرد که اگر از اون اپلیکیشن خریداری کنید ۵۰ درصد تخفیف دارید(که خودش نوعی تبلیغ حساب میشه) حتی پک به داشبورد شما توی الا هم اضافه میشه
حالا پیش خودم گفتم اول اینکه این تاپیک رو بزنم تا دوستان راه ابریشمی پاسخ بدن که چرا باید اینقدر اختلاف قیمت وجود داشته باشه و آیا قانونیه؟ و اینکه اگر اینطوریه ما پکیج رو پس بدیم و بریم از اونجا خرید کنیم
آقایون خواهشا جوابگو باشید
مدیر-محصول-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها -
سلام دوستان
من حدود ۱ ماهی هست که پک ویژه ی رشته ی تجربی راه ابریشم رو خریداری کردم و الان یکی از دوستام گفتن ک توی اپ ذره بین این پک رو دارن با ۵۰ درصد تخفیف به قیمت ۲۸۰۰ به فروش میرسوننو من کلا تعجب کردم
و گفتم حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست چون اگر اینطور نبود یا خود سایت آلا ۵۰ درصد تخفیف میزد یا اینکه اعلام میکرد که اگر از اون اپلیکیشن خریداری کنید ۵۰ درصد تخفیف دارید(که خودش نوعی تبلیغ حساب میشه) حتی پک به داشبورد شما توی الا هم اضافه میشه
حالا پیش خودم گفتم اول اینکه این تاپیک رو بزنم تا دوستان راه ابریشمی پاسخ بدن که چرا باید اینقدر اختلاف قیمت وجود داشته باشه و آیا قانونیه؟ و اینکه اگر اینطوریه ما پکیج رو پس بدیم و بریم از اونجا خرید کنیم
آقایون خواهشا جوابگو باشید
مدیر-محصول-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-هاmohammadmahdi gholamaliyan من الان دیدم قیمتش با سایت فرقی نداشت
پک ریاضی که خودش ۲۸۰۰ هست که -
منم دیدم.تیکت زدم ببینم چی جواب میده الا.
-
-
سلام چرا از برنامه ذره بین نمیشه چیزی خرید؟؟ نوشته تخفیف ولی میری توش همون قیمت اصلیه؟!
@m-hossein-teymouri نه من تفتان رو امتحانی گرفتم شد.برای راه ابریشم هم با ۵۰ درصد تخفیفه.
-
@m-hossein-teymouri نه من تفتان رو امتحانی گرفتم شد.برای راه ابریشم هم با ۵۰ درصد تخفیفه.
محمد پیرزاده واقعا؟! آخه من هر کاری میکنم میره همون قیمت اصلیش رو میندازه آخه توی برنامه با تخفیفه همین که میره سایت آلا تخفیفش میره
چه کنم؟ -
@n-ab من اول فک کردم کلاه برداریه چون آلا اصلا نمیگفت در موردش
-
محمد پیرزاده واقعا؟! آخه من هر کاری میکنم میره همون قیمت اصلیش رو میندازه آخه توی برنامه با تخفیفه همین که میره سایت آلا تخفیفش میره
چه کنم؟@m-hossein-teymouri
-
@n-ab من اول فک کردم کلاه برداریه چون آلا اصلا نمیگفت در موردش
@m-hossein-teymouri من پرسیدم.گفت میتونید از اون جا بخرید.اگه زود تر میفهمیدم ریاضیات رو ۳۵۰ تومن بیشتر نمیدادم.ای کاش خود سایت آلا میگفت.
-
@m-hossein-teymouri
محمد پیرزاده برای من اصلا همچین جایی نیست اصلا
چطور شد؟!
برای من میاره راه ابریشم میزنی میره سایت آلا -
@m-hossein-teymouri من پرسیدم.گفت میتونید از اون جا بخرید.اگه زود تر میفهمیدم ریاضیات رو ۳۵۰ تومن بیشتر نمیدادم.ای کاش خود سایت آلا میگفت.
محمد پیرزاده منم فیزیک اینطوری شدم
-
از کدوم بخش ۵۰ درصده
من که سرچ کردم راه ابریشم آلا دقیقا مثل سایت بود -
من تیکت زدم گفتن مشکلی نداره
-
mohammadmahdi gholamaliyan من الان دیدم قیمتش با سایت فرقی نداشت
پک ریاضی که خودش ۲۸۰۰ هست کهAmin Ali Akbari پک تجربی قیمتش توی سایت ۳۶۴۰ هست ک اونجا ۲۸۰۰ میفروشن
پک ریاضی هم اگر اشتباه نکنم ۲۴۰۰ -
محمد پیرزاده برای من اصلا همچین جایی نیست اصلا
چطور شد؟!
برای من میاره راه ابریشم میزنی میره سایت آلا@m-hossein-teymouri اینم سایت آلائه ولی تخفیف اعمال کرده.
بزار من از یه رفیق دیگه م بپرسم ببینم اونم مثل توئه. -
من تیکت زدم گفتن مشکلی نداره
ابوالفضل ریسی از این لحاظ که نه مشکل نداره منم دیروز پرسیدم ولی اصلا برا من کار نمیکنه توی برنامه نوشته تخفیف میری توش تخفیفش میره
-
@m-hossein-teymouri اینم سایت آلائه ولی تخفیف اعمال کرده.
بزار من از یه رفیق دیگه م بپرسم ببینم اونم مثل توئه.محمد پیرزاده من برنامش رو هم آپدیت کردم بازم درست نشد
داشتم از یه سایتی یه چیزی دانلود میکردم این خود به خود دانلود شد نصب شد دیدم راه ابریشمو