نگرانی
-
سلام دوستان امیدوارم که همگی خوب باشید.
من کنکوری ۱۴۰۱ هستم. بچه ها من خیلییی نگرانم. هر روز این همه آدم دارن بر اثر کرونا می میرن. راستش من و خانوادهام از اول کرونا خیلیی زیاد رعایت کردیم و هیچ کس به جز خودمون رو ندیدیم نه مهمونی نه هیچی فقط با تلفن حال فامیلامون رو می پرسیدیم. برای همین کرونا نگرفتیم تا حالا. دیروز یک پزشکی می گفت اونایی که کرونا نگرفتن خیلی بیشتر در معرض خطرتد. من پدرم بیماری فشار خون دارند و من خیلییی نگرانشونم. خیلی زیاد چون خب سرکار می رن درسته که رعایت می کنن اما تو این رفت و آمد ها ممکنه بگیرن و بچه ها الان چندروزه فکر و ذکرم شده اگر از دستشون بدم چیاین نگرانی ا نمی زاره خوب تمرکز کنم
اگر راه حلی دارید من خیلی خوشحال می شم
و توروخدا رعایت کنید بچه ها شوخی نداره این یکی. یکی از دوستای من هم مادرش و هپ پدرش پزشکن و الان ۴ روزه که اون دوستم خونه تنهاست چون اینقدر بیمارستان ها شلوغه که نمی تونن برن تونه. مراقبت کنید
#بچه های آلا -
-
وقت واکسن زدنشون نشده؟
-
سلام لادن
خب اگه سنشون میخوره باید برن واکسن بزنن اگه نه نگران نباش دارن به همه واکسن میزنن اگه کسی واقعا رعایت کنه و دو تا ماسک بزنه نمیگیره نگران نباش عزیزم:) -
پدر من امروز تستش مثبت شد...
جوشونده گیاهی
دود کندور
بخور سرکه سیب..
ادامس کوهی..
اینارو پیش گرفتیم انشالا ک بگذره از سرش شمام داشته باشید این چیزارو.. -
من کنکوری ۱۴۰۱ هستم. بچه ها من خیلییی نگرانم. هر روز این همه آدم دارن بر اثر کرونا می میرن. راستش من و خانوادهام از اول کرونا خیلیی زیاد رعایت کردیم و هیچ کس به جز خودمون رو ندیدیم نه مهمونی نه هیچی فقط با تلفن حال فامیلامون رو می پرسیدیم. برای همین کرونا نگرفتیم تا حالا. دیروز یک پزشکی می گفت اونایی که کرونا نگرفتن خیلی بیشتر در معرض خطرتد. من پدرم بیماری فشار خون دارند و من خیلییی نگرانشونم. خیلی زیاد چون خب سرکار می رن درسته که رعایت می کنن اما تو این رفت و آمد ها ممکنه بگیرن و بچه ها الان چندروزه فکر و ذکرم شده اگر از دستشون بدم چیاین نگرانی ا نمی زاره خوب تمرکز کنم
و توروخدا رعایت کنید بچه ها شوخی نداره این یکی. یکی از دوستای من هم مادرش و هپ پدرش پزشکن و الان ۴ روزه که اون دوستم خونه تنهاست چون اینقدر بیمارستان ها شلوغه که نمی تونن برن تونه. مراقبت کنید
#بچه های آلا@ladan-karami-karami
سلام شاید یکم بی ربط باشه ولی گفتم منم جوابی داده باشم
ما هر موقع توی هر شرایط بنظرم باید این جمله زیبا رو بگیم
الهی رضی به رضاءک و تسلیما لامرک خدایا رضای من در رضای توست و دربرابر امرت تسلیمم این خیلی ادمو اروم میکنه حالا که چیزی نشده و خداروشکر همه چیز خوبه و جای نگرانی نیست بنظرم ادم نباید وقتش رو که فقط برای یبار داره بخاطر فکر کردن به چیزایی که احتمالش نزدیک به صفره هدر بده
یه داستان جالب درمورد خانواده ام همینجا بگم 25 سال پیش یکی از اقوام ما حالش بد شد و گفتن مردنیه و پدربزرگ من هم رفت عیادتش ولی اینو بگم پدربزرگ من 25 ساله که پیش ما نیست ولی اون اقوام هنوز با اون بیماری سالمه بنظرم خدا انقدر حکمتش زیاده که کار درست ترو میکنه شما هم نگران نباشین -
وقت واکسن زدنشون نشده؟
@m-hossein-teymouri
سلام نه ۴۶ سالشونه -
@m-hossein-teymouri
سلام نه ۴۶ سالشونه@ladan-karami-karami وقتش گذشته الان میتونن واکسن بزنن
-
پدر من امروز تستش مثبت شد...
جوشونده گیاهی
دود کندور
بخور سرکه سیب..
ادامس کوهی..
اینارو پیش گرفتیم انشالا ک بگذره از سرش شمام داشته باشید این چیزارو.. -
سلام لادن
خب اگه سنشون میخوره باید برن واکسن بزنن اگه نه نگران نباش دارن به همه واکسن میزنن اگه کسی واقعا رعایت کنه و دو تا ماسک بزنه نمیگیره نگران نباش عزیزم:)@ariana-ariana
مرسی آریانای عزیزمتو همیشه کلی حالمو خوب می کنی
-
سلام
اولا هر کسی که رعایت کنه نمیگیره.
دوما هر کسی که گرفت حتما نمیمیره که.
سوما اون کسی(خدا) تا به امروز مراقبشون بوده از این به بعد هم مراقبش خواهد بود.
چهارما هم اگه وقت واکسنشون هست برن حتما بزنن.شما بسپارش به خدا خب پدر هممون بیرون کار میکنن دیگه. انشالله خدا هم این لعنتی رو حلش میکنه.
-
@ladan-karami-karami وقتش گذشته الان میتونن واکسن بزنن
Zahra Esmaeili
توی سامانه از متولدین سال ۱۳۴۹ به بالای رو ثبت نام می کردن تا چند روز پیش پدرم متولد ۱۳۵۴ هستن ولی الان دوباره چک می کنم ممنون -
Zahra Esmaeili
توی سامانه از متولدین سال ۱۳۴۹ به بالای رو ثبت نام می کردن تا چند روز پیش پدرم متولد ۱۳۵۴ هستن ولی الان دوباره چک می کنم ممنون@ladan-karami-karami عزیزم حتما پیگیری کن چون مامان من متولد۱۳۵۳ و واکسن زده
-
@ladan-karami-karami
سلام
اولا هر کسی که رعایت کنه نمیگیره.
دوما هر کسی که گرفت حتما نمیمیره که.
سوما اون کسی(خدا) تا به امروز مراقبشون بوده از این به بعد هم مراقبش خواهد بود.
چهارما هم اگه وقت واکسنشون هست برن حتما بزنن.شما بسپارش به خدا خب پدر هممون بیرون کار میکنن دیگه. انشالله خدا هم این لعنتی رو حلش میکنه.
siamak slamtalab
امیدوارم هرچه زودتر از بین بره واقعا -
Zahra Esmaeili
توی سامانه از متولدین سال ۱۳۴۹ به بالای رو ثبت نام می کردن تا چند روز پیش پدرم متولد ۱۳۵۴ هستن ولی الان دوباره چک می کنم ممنون@ladan-karami-karami
پدر منم متولد ۱۳۵۴ هست دوز اول رو زده الانم نوبت دوز دومشون هست و ۹ روزم گذشته ولی فعلا واکسن اسپوتنیک وی نیست.
-
شهر با شهر فرق میکنه ها
-
@ladan-karami-karami
پدر منم متولد ۱۳۵۴ هست دوز اول رو زده الانم نوبت دوز دومشون هست و ۹ روزم گذشته ولی فعلا واکسن اسپوتنیک وی نیست.
siamak slamtalab
ببخشید ساکن کجا هستید چون من الان رفتم تو سامانه و این رو زده
متولدین سال ۱۳۴۷ و قبل
و برای استان های خوزستان بوشهر قم سیستان بلوچستان خراسان جنوبی کرمان هرمزگان ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۷ هم می توانند ثبت نام کنند -
siamak slamtalab
ببخشید ساکن کجا هستید چون من الان رفتم تو سامانه و این رو زده
متولدین سال ۱۳۴۷ و قبل
و برای استان های خوزستان بوشهر قم سیستان بلوچستان خراسان جنوبی کرمان هرمزگان ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۷ هم می توانند ثبت نام کنند@ladan-karami-karami
تبریز هستیم.
-
سلام عزیزم
ما هم دقیقا همینیم
فقط یچیزی که الحمدلله چند وقتیه بهش رسیدم اینه که هر موقع نگران میشم که نکنه اینجوری بشه نکنه اونجوری بشه نکنه.... فقط به یچیز فکر میکنم و آروم میشم اونم اینه که مگه زمانی که من پیششونم من مراقبشونم و بلا ها رو از سرشون دفع میکنم که حالا که من نیستم چیزی بشهاونی که تا الان حفظمون کرده بعدشم میکنه