یدونه تست از شیمی ۱۰ فصل ۱ ، اگر میتونید برام بگید چرا این گزینه شده
-
این تست
-
-
سوال ۳۲۶ گزینه ۱ ،چرا درسته ؟
بنظرم غلطه -
مریم سادات واعظی سلام تو دوره چهارم عناصری که تو دسته d که همون l=2 هست ده الکترون دارن فقط cu و Mn هستن که میشه دوتا این گفته ۶ تا
و اینکه سوال گفته همه درستن به جز :
که همون یک غلطه -
مریم سادات واعظی سلام تو دوره چهارم عناصری که تو دسته d که همون l=2 هست ده الکترون دارن فقط cu و Mn هستن که میشه دوتا این گفته ۶ تا
که همون یک غلطهAbbas Zangaraky ممنون از جوابت بنظر من غلطه و توی فیلمه میگه ک درسته
-
که همون یک غلطهاین پست پاک شده! -
Abbas Zangaraky ممنون از جوابت بنظر من غلطه و توی فیلمه میگه ک درسته
مریم سادات واعظی خواهش میکنم به نظرم منظورش از درست یعنی جواب تست اینه
-
مریم سادات واعظی خواهش میکنم به نظرم منظورش از درست یعنی جواب تست اینه
Abbas Zangaraky نگاه ۱ و ۲ و ۴ درست هستن ولی ۳ غلطه ، خب من نمدونم چرا گزینه ۱ هم درسته
-
Abbas Zangaraky نگاه ۱ و ۲ و ۴ درست هستن ولی ۳ غلطه ، خب من نمدونم چرا گزینه ۱ هم درسته
مریم سادات واعظی اره سه غلطه ولی یک هم غلطه
-
مریم سادات واعظی اره سه غلطه ولی یک هم غلطه
Abbas Zangaraky آها بنظر خودمم همینه ، ممنون
-
Abbas Zangaraky آها بنظر خودمم همینه ، ممنون
مریم سادات واعظی قاعدتا گزینه سه باید گروه ده باشه یک هم که واضحه حتما اشتباه از دبیر یا تایپی بوده
-
مریم سادات واعظی قاعدتا گزینه سه باید گروه ده باشه یک هم که واضحه حتما اشتباه از دبیر یا تایپی بوده
Abbas Zangaraky آره بنظرم ، ممنون ک جواب دادید
-
Abbas Zangaraky آره بنظرم ، ممنون ک جواب دادید
مریم سادات واعظی خواهش میکنم امیدوارم مفید بوده باشه
-
مریم سادات واعظی سلام دوست عزیز یک و دو و چهار درستند و سه هم واضحه غلط بودنش پس جواب گزینه سه هست اما علت درست بودن گزینه یک رو خواستید ، ببینید در دوره چهار از مس به بعد تا پایان دوره همه شون زیر لایه d دارای ده تا الکترونه ، که مجموعا میشن هشت عنصر از این هشت عنصر که یکیش گاز نجیبه نیازی به داد و ستد نداره و ژرمانیم گروه چهارده که به اشتراک میزاره پس جمعا شش عنصر این قابلیت رو دارن ، من که این توجیه رو کردم