تست های فصل۱ زیست دهم راه ابریشم
-
سلام . من تازه راه ابریشمو تهیه کردم و الان میخواستم تست های فصل اول زیست دهمو بزنم و یکمی گیج شدم راستش چون کل تست های دهم و دوازدهم داخل یک فایل بود و اینکه بعضی تستها کنارشون ستاره داره ، میخواستم بدونم که دقیقا منظور از این تستهای ستاره دار چیه و اون یکیا چین که ستاره ندارن؟و اینکه آیا همه ی فرسنگ ها همینه که تستها با هم قاطی و در هم هستن و ما خودمون باید تستهای مربوط به فصلی که میخوایمو پیدا کنیم؟
ممنون میشم اگر واضح برام توضیح بدین این دو مورد رو
@بچه_های_راه_ابریشم_تجربی
@تجربیا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشم -
سلام . من تازه راه ابریشمو تهیه کردم و الان میخواستم تست های فصل اول زیست دهمو بزنم و یکمی گیج شدم راستش چون کل تست های دهم و دوازدهم داخل یک فایل بود و اینکه بعضی تستها کنارشون ستاره داره ، میخواستم بدونم که دقیقا منظور از این تستهای ستاره دار چیه و اون یکیا چین که ستاره ندارن؟و اینکه آیا همه ی فرسنگ ها همینه که تستها با هم قاطی و در هم هستن و ما خودمون باید تستهای مربوط به فصلی که میخوایمو پیدا کنیم؟
@تجربیا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشمMehrnoush Zeynali سلام بله تستا قاطی هستن و باید اونا که مربوط به پایه هست زده بشه تستای ستاره دار هم به این معنی هستن که دیدنشون واجبه یعنی نکات خوبی توی تستای ستاره دار هست ولی تستای بدون ستاره برای تمرین بیشتره
خود اقای موقاری گفتن برای اینکه درسنامه خوب براتون توی ذهنتون دوره بشه تستارو قاطی گذاشتم -
@تجربیا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشمMehrnoush Zeynali اها ممنونم ازتون متوجه شدم
سالار باقری
-
Mehrnoush Zeynali اها ممنونم ازتون متوجه شدم
سالار باقری
Mehrnoush Zeynali خواهش میکنم
-
@تجربیا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشمMehrnoush Zeynali
سلام دوست عزیزدر همهی فرسنگ ها علاوه بر اون تست های قاطی پاتی یسری تستای جدید اومده که تست پایه ها به صورت جداس
من خودم این کارو میکنم که تستای جدارو میزنم تستای قاطی پاتی رو نگه مبدارم برا وقتی فرسنگ رو کامل خوندم
تست های ستاره دار هم تست های مهم هستن که مثلا خواستین دور دوم حل کنین میتونین بجای همه تست ها فقط از تست های ستاره دار استفاده کنین
-
Mehrnoush Zeynali
سلام دوست عزیزدر همهی فرسنگ ها علاوه بر اون تست های قاطی پاتی یسری تستای جدید اومده که تست پایه ها به صورت جداس
من خودم این کارو میکنم که تستای جدارو میزنم تستای قاطی پاتی رو نگه مبدارم برا وقتی فرسنگ رو کامل خوندم
تست های ستاره دار هم تست های مهم هستن که مثلا خواستین دور دوم حل کنین میتونین بجای همه تست ها فقط از تست های ستاره دار استفاده کنین
Reyhan Hmi سلام اون تستای جدا کجاس توی مجموعه تستا منظورتونه؟
-
Reyhan Hmi سلام اون تستای جدا کجاس توی مجموعه تستا منظورتونه؟
سالار باقری تستای 1401 که به هر فرسنگ اضافه شده هر پایه رو به صورت جدا گذاشته
-
سالار باقری تستای 1401 که به هر فرسنگ اضافه شده هر پایه رو به صورت جدا گذاشته
Reyhan Hmi ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنین من ندیدم که اونارو تا کدوم فرسنگ گذاشتن؟
-
Reyhan Hmi ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنین من ندیدم که اونارو تا کدوم فرسنگ گذاشتن؟
سالار باقری برای فرسنگ یک و دو بخش جزوات رو ببینین گذاشتن
فیلم تحلیلشم گذاشته میشه البته الانم مقداریش گذاشته شده
ادامه فیلما هستن اگر ی نگاه بندازید متوجهشون میشیدبقیه فرسنگ ها هم به مرور گذاشته میشن
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد