سوالات کنکور
-
سلام دوستان. من یه مشکلی دارم این که فکر میکنم برای کنکور باید مطالب رو فراتر از کتاب درسی خوند . و یه جوری به کتاب بی اعتماد شدم و از درس عقب موندم به نظرتون چیکار کنم؟؟ خیلی سردرگمم و نمیتونم تمرکز کنم رشتمم تجربیه.
-
یه نگاه به سوالای کنکور های گذشته بندازید
یا حتی تحلیل ها و جوابشون که خیالتون راحت بشه -
سلام دوستان. من یه مشکلی دارم این که فکر میکنم برای کنکور باید مطالب رو فراتر از کتاب درسی خوند . و یه جوری به کتاب بی اعتماد شدم و از درس عقب موندم به نظرتون چیکار کنم؟؟ خیلی سردرگمم و نمیتونم تمرکز کنم رشتمم تجربیه.
mohammad m 1 کتابای کمک درسی رو بخون خب!اونا در حد کنکورن
-
mohammad m 1 کتابای کمک درسی رو بخون خب!اونا در حد کنکورن
-
mohammad m 1
سلااام
طراح های کنکور ( سازمان سنحش ) خودشون نوبن چ برسه سوالاتشون بخواد گتگ بالا باشع ( اون طراح کنکور سراسری ک کلوین رو مینویسه درجه کلوین یه بار دیگه باید کلاس دهم رو بگذرونع ) 😹😹😹بدبختی اینه ک مولف های کتاب های درسی ( آموزش و پرورش ) از اون طراح های کنکور هم نوب تر تر تر ترررر هستن😂😂😂
درساتو خوب بخونی اکثر تست ها رو میتونی بزنی سوالات کنکور در مجموع آسون هستن غالبا... از منابع آموزشی همسطح کنکور استفاده کن... آسونن...
راه ابریشم آلاء خیلی سطحش عالیه...