راه ابریشم زبان برای داوطلبانِ پایه ضعیف
-
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم همگی خوب و پرانرژی مشغول رسیدن به هدفتون باشید.
یک سوال داشتم از کسانی که راه ابریشم دارند. اینکه من زبانم واقعا زیرخط فقره می خواستم بدونم تدریس استاد چیذری رو چطور ارزیابی می کنید؟
یک سوال دیگر فرق راه ابریشم زیست با صفرتاصدهای زیست فقط در وجود تسته؟ یا نکته خاصی هم می گن
ممنون می شم راهنماییم کنید
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام دوستان عزیزم
یک سوال داشتم از کسانی که راه ابریشم دارند. اینکه من زبانم واقعا زیرخط فقره می خواستم بدونم تدریس استاد چیذری رو چطور ارزیابی می کنید؟
یک سوال دیگر فرق راه ابریشم زیست با صفرتاصدهای زیست فقط در وجود تسته؟ یا نکته خاصی هم می گن
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست@ladan-karami-karami
سلام
واقعیتش زبان کلا ۶ تا فیلم گذاشتن که تا اینجا خوب بوده زبان منم عین شما صفره ولی خوب تدریس میکنند.
زیست رو هم نمیدونم چون رشته ام ریاضی هست
-
@ladan-karami-karami
سلام
واقعیتش زبان کلا ۶ تا فیلم گذاشتن که تا اینجا خوب بوده زبان منم عین شما صفره ولی خوب تدریس میکنند.
زیست رو هم نمیدونم چون رشته ام ریاضی هست
siamak slamtalab
چه خوب ممنونم. -
زیست راه ابریشم و صفر تا صد از نظر مطالب و محتوا تفاوت چندانی ندارن فقط وجود جزوه ها و پس و پیش آزمون و کنکوره ها شمارو جلو میندازه و وقت تلف کنی نخواهید داشت
فقط درمورد محتواش یه چیزی بگم که چون راه ابریشم تازه تر ضبط شده ممکنه درست تر باشه چون کتاب ها هر سال عوض میشن -
سلام دوستان عزیزم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان عزیزم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام
زیست صفر تا صد اقای موقاری خیلی بیشتر توضیح دادن حتی خیلی نکات اضافه تر که توی کنکور نمیاد ولی در کل کامله ولی به شخصه واسم دیدنشون و نوت برداری خیلی خیلی طول میکشید ولی در کل کامله بازم میگم
توی راه ابریشم خب نکات که توی کنکور میادو میگن و اون نکات اضافه که توی کنکور نمیاد رو خیلی خیلی کم میگن و درسنامرو نسبت به صفر تا صد سریع تر جمع میکنن و میرن حل تست و جزوه خوبی هم در اختیار قرار میدن که وقتی خیلی کمی میره واس نوشتن