برنامه شاد و راه ابریشم؟😬
-
دوست عزیز من با شما بحث نمیکنم که فقط خواستم بگم که کمی وسیع بین باشید.
siamak slamtalab من هم مشتاق بحث نیستم.سعی کن فریب جریان سازی دشمن رو نخوری.
-
Mahtab Zolghadr 0 آخه مشکل اینجاست که شاد انقدر کنده که برا دیدن هر مسیج جدید هی باید از گروه بیای بیرون و دوباره وارد بشی😂🤦♀️
اصلا نوتیفیکیشن نمیاره@zahra-hamrang دقیقااا نگرانی منم همینه .
حالا اگه من از حالت شناور گوشی استفاده کنم و شاد و آلا رو هر دو با هم بیارم رو صفحه هی باید حواسم بره به شاد که یه وقت منو صدا نکنن و ...
😐
تو رو خدا هر کی یه راه حل بده بهترینشو انتخاب کنیم .
من به شاد فکر میکنم استرس میگیرم . 😂 -
Zahra Esmaeili شوهر خاله م واکسن زده ولی الان زیر دستگاهه.تازه خارجی هم زده.
محمد پیرزاده واکسن فایزر؟
-
@dr-yegane-n-dehqan سلام شما یه سوال پرسیدی چه بحثی راه افتاده :face_with_tears_of_joy:
قطعا از مهر باید زودتر بیدار بشیم از خواب در حین ساعت مدرسه هم اگه حضوری باشه که راهی نداریم ولی باید از زنگ تفریحا و زنگ درسای بیخودی و راه خونه استفاده کنیم اگه مجازی هم باشه باید با دوستاتون هماهنگ باشین و کلاسا رو از پنل بالای صفحه گوشیتون مدیریت کنین که فقط اگه یه موقع خواستن بپرسن غافل نشید و با دوستاتون هم هماهنگ باشید که یه موقع اتفاقی افتاد تو کلاس خبرتون کننMahtab Zolghadr 0 پس طبق حرفای شما من یکی باید با این اوصاف روابطمو با همکلاسی هام حسنه کنم 😅 سخت شد😂
-
@zahra-hamrang دقیقااا نگرانی منم همینه .
حالا اگه من از حالت شناور گوشی استفاده کنم و شاد و آلا رو هر دو با هم بیارم رو صفحه هی باید حواسم بره به شاد که یه وقت منو صدا نکنن و ...
😐
تو رو خدا هر کی یه راه حل بده بهترینشو انتخاب کنیم .
من به شاد فکر میکنم استرس میگیرم . 😂 -
@dr-yegane-n-dehqan آره منم همین کار رو میکردم ولی اونم هی باید چک کنی فایده نداره که😕
غصه نخور مدرسه ها امسال حتما حضوریه😑@zahra-hamrang حضوری باشه که بدتره 🥲💔🙂
کلا مهم زمانه .
زمان طلاستتتت من اینو امسال که کنکوری شدم فهمیدم😂 -
@zahra-hamrang حضوری باشه که بدتره 🥲💔🙂
کلا مهم زمانه .
زمان طلاستتتت من اینو امسال که کنکوری شدم فهمیدم😂@dr-yegane-n-dehqan
من امسال دعا میکنم غیر حضوری باشه چون زمان رفت و آمد و زنگ های تفریح و نشستن در کلاس های معلمان غیر کنکوری وخستگی مدرسه و .... در جیبون میمونه به همین دلیل میگم ای کاش غیر حضوری باشه.
این زمان ها در مقیاس ۶ الی ۹ ماهه خیلی زمان هست برای یک کنکوری فکر می کنم خیلی میتونه مفید باشه.
-
@dr-yegane-n-dehqan
من امسال دعا میکنم غیر حضوری باشه چون زمان رفت و آمد و زنگ های تفریح و نشستن در کلاس های معلمان غیر کنکوری وخستگی مدرسه و .... در جیبون میمونه به همین دلیل میگم ای کاش غیر حضوری باشه.
این زمان ها در مقیاس ۶ الی ۹ ماهه خیلی زمان هست برای یک کنکوری فکر می کنم خیلی میتونه مفید باشه.
siamak slamtalab دقیقا نظر منم همینه .👌
مجازی رو میشه یه کاری کرد ولی حضوری خستگی جسمی و روانی هم داره که خودش یه مسئله اس 😑 -
محمد پیرزاده واکسن فایزر؟
Zahra Esmaeili چینی یا آسترازنکا(انگلیس و کره)
-
Zahra Esmaeili چینی یا آسترازنکا(انگلیس و کره)
محمد پیرزاده سلبریتی های ما اگ منظورتونه
اونا خارج رفتن و واکسن فایزر رو زدن برای همین نگران نیسن
ان شاءالله بهتر بشن