زیست دهم
-
سلام من کتاب زیست دهم چی بخرم با سطح متوسط رو به پایین که من رو از پایه قوی کنه و از درصد های کم به بالا برسونه
-
سلام من کتاب زیست دهم چی بخرم با سطح متوسط رو به پایین که من رو از پایه قوی کنه و از درصد های کم به بالا برسونه
Arian Khademi در زیست دهم گفته است:
-
Arian Khademi خیلی سبز خوبه
-
Arian Khademi
خیلیسبزبرایهرسطحیخوبه -
خیلی سبز فکر میکنم بهترین باشه اگه سطح متوسط میخواید
ولی به نظرم بهتره کتاب های نسل جدید الگو رو بگیرید چون کنار تست ها QR code هایی داره که مثل کلاس درس هست و اگه تستی رو متوجه نشید خود مولف اونو توضیح میده -
خیلی سبز فکر میکنم بهترین باشه اگه سطح متوسط میخواید
ولی به نظرم بهتره کتاب های نسل جدید الگو رو بگیرید چون کنار تست ها QR code هایی داره که مثل کلاس درس هست و اگه تستی رو متوجه نشید خود مولف اونو توضیح میدهدریا دریایی مرسی که گفتین
-
Zahra Esmaeili دستتون درد نکنه بابت تمام راهنمایی ها خدا خیرتون بده❤❤
-
Zahra Esmaeili دستتون درد نکنه بابت تمام راهنمایی ها خدا خیرتون بده❤❤
Arian Khademi خواهش میکنم😃
-
M monirs این موضوع را از زیست شناسی جابهجا کرد
-
خیلی سبز
-
Arian Khademi خواهش میکنم😃
Zahra Esmaeili بعد بک سوال غیر درسی داشتم ربطی نداره لطفا اگه میشه جواب بدین😅چطور می شه پشت پروفایل عکس گذاشت مثل اونی که گذاشتین عکس یک جراح هست ها منظورم پروفسور سمیعی نیست اون یکی هست چجوری گذاشتین ؟ من هر کاری کردم نتونستم بزارم
-
Zahra Esmaeili بعد بک سوال غیر درسی داشتم ربطی نداره لطفا اگه میشه جواب بدین😅چطور می شه پشت پروفایل عکس گذاشت مثل اونی که گذاشتین عکس یک جراح هست ها منظورم پروفسور سمیعی نیست اون یکی هست چجوری گذاشتین ؟ من هر کاری کردم نتونستم بزارم
Arian Khademi باید اعتبارتون بالا بره😄
-
Arian Khademi باید اعتبارتون بالا بره😄
Zahra Esmaeili اها چرا اعتبار من خیلی کند بالا میره راهی نیست ؟
ممنون که اکه راهنمایی کنین 😘 -
Zahra Esmaeili اها چرا اعتبار من خیلی کند بالا میره راهی نیست ؟
ممنون که اکه راهنمایی کنین 😘Arian Khademi خواهش میکنم
باید نظر زیاد بدید تا بچه ها بهتون اعتبار بدن😄🌹 -
Arian Khademi خواهش میکنم
باید نظر زیاد بدید تا بچه ها بهتون اعتبار بدن😄🌹این پست پاک شده! -
Arian Khademi خواهش میکنم
باید نظر زیاد بدید تا بچه ها بهتون اعتبار بدن😄🌹 -
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده! -
Arian Khademi
خیلیسبزبرایهرسطحیخوبهآرش آزادی ممنون🙏
بعد یک سوال غیر درسی این گروه بچه های همخوانی چی هست؟😅