مشکلات
-
Fatemeh Ahmadi طعنه و کنایه که همیشه هست
برادرم که هم خون منه کارش همینه
کی اهمیت میده؟
جمله به هرحال مرسی یعنی از نظرات خسته شدی
خستهت نمیکنم فقط هر طور شده سعی کن از شرایطی که گذشته رو تداعی میکنه دورشی مار وقتی پوست اندازی میکنی خودشو به هر تیغ و سنگی میزنه تا خلاص شهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky خسته نشدم فقط تشکر میکنم
ولی توی این راه مار یه عقاب هست که اگه اون رو ببینه ممکنه شکارش کنه پس هر چقدر هم قوی باشی روزی میرسه که تحملت تموم میشه شاید اون تحملم هنوز تموم نشده باشه ولی ادامه دادن سخت شده برام
-
siamak slamtalab ببخشید ولی به نظرتون من دست به دعا بشم یه آدم خارجی از یه کشور دیگه بیاد و عاشق منی که توی خونه نشستم و دست به دعا شدم بیاد ...؟
یا توی رویا یه رمان عاشقانه با خودم ببافم که یه آدم خارجی ندیده و چیزی بیاد منو ببره ...؟
حالا بر فرض محال این اتفاق افتاد خانواده ام چطور قبول میکنن دخترشون و به یه فرد خارجی بدن ...؟من الان با این حرفتون مغزم عرور داد متاسفانه
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهالان چون خانوادتون این مورد رو نمیدونن .ازدواج هم نکنین هم نمیشه ولی اگه یه فرد که با این مشکل حساس نباشه دیگه باید برین. اگه خانواده هم اصرار کنند که نه نباید با این فرد ازدواج کنی و ... باید اینو دیگه خودتون حل کنید.
یا اینکه نه دیگه چون این مورد هم فقط خودتون میدونید در آینده میتونین کلا از ایران خارج بشین و یه زندگی نو واسه خودتون شروع کنید.
-
siamak slamtalab ببخشید ناراحتتون کردم و واقعا هم ممنونم که به این عقل ناقص بنده پاسخ دادین
خدا دوست دیرینه هر آدمیه انشاالله شما هم به خواسته قلبیتون برسید و موفق بشید توی تمام مراحل زندگیتون
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعقل ناقص چیه؟
کودک ۵ ساله اینارو از کجا باید میدونسته اگه بزرگ بودین اون چیز ولی چون کودک بودین به معنای ناقص بودن عقلتون نیست .
-
Abbas Zangaraky خسته نشدم فقط تشکر میکنم
ولی توی این راه مار یه عقاب هست که اگه اون رو ببینه ممکنه شکارش کنه پس هر چقدر هم قوی باشی روزی میرسه که تحملت تموم میشه شاید اون تحملم هنوز تموم نشده باشه ولی ادامه دادن سخت شده برام
Fatemeh Ahmadi کاملا میدونم چی میگی ولی دنیا هم همینه دیگه به دنیا میای سختی میکشی میمیری
فقط این وسط مهم اینه که کم نیاری
با خودت خلوت کن -
Abbas Zangaraky خسته نشدم فقط تشکر میکنم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی خیلی عذر میخوام که میپرسم اون بی وجدان رو الان هم میبینید؟
-
خیلی خیلی عذر میخوام که میپرسم اون بی وجدان رو الان هم میبینید؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab یک نفر که نبوده این زخم رو من از نزدیک ترین کسم خوردم
-
Fatemeh Ahmadi کاملا میدونم چی میگی ولی دنیا هم همینه دیگه به دنیا میای سختی میکشی میمیری
فقط این وسط مهم اینه که کم نیاری
با خودت خلوت کندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky بشینم یه گوشه بگم چرا این موضوع پیش اومد اینا ؟
-
Abbas Zangaraky بشینم یه گوشه بگم چرا این موضوع پیش اومد اینا ؟
Fatemeh Ahmadi برا هرکسی اتفاق میوفته برا من و شما اتفاق افتاده
منو شما با اختیار خودمون نخواستیم که این اتفاق بیوفته برامون -
عقل ناقص چیه؟
کودک ۵ ساله اینارو از کجا باید میدونسته اگه بزرگ بودین اون چیز ولی چون کودک بودین به معنای ناقص بودن عقلتون نیست .
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab توی خانواده چون عادت دارم بچه گونه رفتار کنم هنوز یه بچه به نظر میام با اینکه ۱۸ سالمه برا همین به خودم میگم ناقص العقل
-
siamak slamtalab توی خانواده چون عادت دارم بچه گونه رفتار کنم هنوز یه بچه به نظر میام با اینکه ۱۸ سالمه برا همین به خودم میگم ناقص العقل
Fatemeh Ahmadi کنکور دادی؟ یا قراره؟
-
الان چون خانوادتون این مورد رو نمیدونن .ازدواج هم نکنین هم نمیشه ولی اگه یه فرد که با این مشکل حساس نباشه دیگه باید برین. اگه خانواده هم اصرار کنند که نه نباید با این فرد ازدواج کنی و ... باید اینو دیگه خودتون حل کنید.
یا اینکه نه دیگه چون این مورد هم فقط خودتون میدونید در آینده میتونین کلا از ایران خارج بشین و یه زندگی نو واسه خودتون شروع کنید.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab میشه به این موضوع هم فکر کرد
-
Fatemeh Ahmadi برا هرکسی اتفاق میوفته برا من و شما اتفاق افتاده
منو شما با اختیار خودمون نخواستیم که این اتفاق بیوفته براموندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky درسته
-
Fatemeh Ahmadi کنکور دادی؟ یا قراره؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky دادم اما قبول نشدم
-
Abbas Zangaraky درسته
Fatemeh Ahmadi من خیلی آدم ضعیفی بودم
وقتی من خوب شدم شماهم قطعا میتونی خوب شی -
siamak slamtalab توی خانواده چون عادت دارم بچه گونه رفتار کنم هنوز یه بچه به نظر میام با اینکه ۱۸ سالمه برا همین به خودم میگم ناقص العقل
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآخه شما که گناهی ندارین و با اراده خودتون که اینکار رو نکردین از دید من باز هم شما همون فرشته کوچک خدا هستین اینقدر خودتون رو عذاب ندین.
-
Abbas Zangaraky دادم اما قبول نشدم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهجسارتا امسال دادین؟
-
Fatemeh Ahmadi تلاشتو بیشتر کن
امیدوارم موفق شی -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبا اینهمه فکر و خیال قبول شدن سخته.
ولی به نظرم از هرچی تونستین قبول بشید برین و ادامه بدین چون حال و هواتون خیلی عوض میشه افراد جدید و ایده های جدید رو میبینین.
-
Fatemeh Ahmadi متاسفانه کشور ما جوریه که درس خوندن خیلی سخته مشکل هزینه ها و...
مطمئنم میتونی دبیری قبول شی یکی از بهترین انتخاب های ممکنه -
Fatemeh Ahmadi من خیلی آدم ضعیفی بودم
وقتی من خوب شدم شماهم قطعا میتونی خوب شیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbbas Zangaraky ممنون