سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یه سوال
-
Maryam Nateqi زمان ما آقای یاری کامل نبود ولی میبینم که حجم فیلماشون زیاده
اگه قصد هزینه کردن داشته باشید به نظرم آرش استاد طلوعی رو با حجم کم و کامل ترین روش هاو حل تست و... تهیه کنید برای 3 سال فیزیک فقط اون کافیه( از پدرم موقع تهیه همه اینا بنده حرف ها و نصایح زیادی شنیدم )
یکم قضیه داره طولانی میشه چون من خودم سال یازدهم به خیلی مشکلا برخوردم دارم توضیح میدم که شما باهاشون مواجه نشید. -
Maryam Nateqi من هم قبلا فکر میکردم گاج بهترین کمک درسیا رو میده و کل دهم رو گاج خریدم ولی یازدهم به توصیه دبیرمون یه نگاهی به کتابای خیلی سبز کردم دیدم خیلی خوب هستن ولی زیست یازدهم میکرو گاج واقعا عالیه و فقط اونو از گاج خریدم
-
Erfan...11
در کل من میخوام برای شیمی راه ابریشم بگیرم
برای فیزیک آقای یاری زیست آقای موقاری ریاضی هم که در کنار کتاب تست آقای ثابتی رو میبینم صفر تا صد شون رو
من توی زبان مشکل دارم قبل کرونا کلاس میرفتم بعدش دیگه خونواده اجازه ندادن بخاطر کرونا
به نظرتون چیکارش کنم اینو مخصوصا لیسینینگ -
Erfan...11
زود نیست ؟ چرا قصد خریدن دارم منتها دوازدهم
شما راه ابریشم نداشتین؟ یا ندارین؟ -
Erfan...11
بله تست هاش ودرسنامه اش خیلی خوبه (دهم منظورمه) چون من وسواسی هستم اگه خیلی سبز میگرفتم وقتم خیلی میرفت هر چند الان هم خیلی ميخونم اما تلاشم بر اینه وسواسمو بزارم کنار -
Maryam Nateqi اگه اجازه بدید من ساعت 4 بیام بقیشو توضیح بدم
دارن میگن بیا ناهارتو بخور -
Erfan...11
بله خیلی لطف میکنین نوش جان -
Maryam Nateqi برای زیست که حتما باید آقای موقاری باشه چون واقعا زیست درس زمانبری هست.
ریاضی خیلی به فیلم اهمیت ندید که امسال خیلیا نابود شدن...
کسی که خودش تست کار کرده خیلی بهتر از کسی زد که پایه درسیش فیلم بوده.
زبان برای امتحانات نهایی اصلا نگران نباشید چون راحت ترین بخش امتحان همون بخش شنیداریش هست(شاید هم من زبان کلاس آنلاین میرفتم و تموم کردم کلا زبان انگلیسیو برام راحت بود...)
ولی برای قوی تر شدن تو این بخش کافیه روی بخشای شنیداری کتاب خیلی تمرین کنید و حتی بنویسیدشون و من برای کتاب زبان هم خیلی سبز جامع زبان رو پیشنهاد میکنم چون خودم دارمش خیلی درسنامه کاملی داره و عالیه(بعضی درسا لازم نیست پایه به پایه کتاباشو خرید)
جامع که گفته میشه همش یکجا تدریس نمیشه تو کتاب همه چی جدا هست و حتی درس ها هم جدا...به خاطر اینکه 3 سال تو یه کتابه میگن جامع و من تستاشو هم کافی میدونم و خوب و زیادن...
برای فیزیک هم من به این علت میگم که آرش استاد طلوعی خوبه چون 3 سال همه درسا جدا جدا تدریس شدن و نکته تستیا و روشا گفته شده و درس فیزیک هیچ تغییراتی نداشته فقط فیزیک دهم 2 مورد حذفیات داشته!
زمان خیلی مهمه و همه چی توش گفته شده تو زمان کم... که به تسلط کامل رسیده بشه بعد خود دانش آموز تست بزنه و قویتر بشه. -
Maryam Nateqi من راه ابریشم رو برای کسی که همزمان مدرسه داره توصیه نمیکنم همونطور که مشاورمون و چند تا از دبیرامون توصیه نکردن بهم...
ببینید یه حجم زیادی فیلم در اختیار دانش آموز قرار گرفته میشه و اون باید اونارو ببینه و تست بزنه و تحلیل کنه و...
با این حال فقط دانش آموز میتونه یا فیلمارو ببینه و از تست زدن منصرف بشه یا کامل بخونه و عقب بیفته!!همونطور که خیلیا عقب افتادن و خیلیا هم با فیلم دیدن قبول نشدن...
معلم خوب فقط 20 درصد کاره پس نباید همه زمان رو بهش اختصاص داد!!
من به همین خاطر ثبت نام نکردم ولی اگه کسی پشت کنکوری باشه و مدرسه نداشته باشه خوبه براش. -
Erfan...11
بله درسته ی سوال شما یازدهم وقت کردین دهم رو مرور کنین؟
مثلا یه ماه وقت گذاشت روی ی فصل اززیست یا ریاضی و... -
Maryam Nateqi من تو همون یازدهم مونده موندم چه برسه به دهماگه بخواین سطح بالا درسارو بخونید و کامل ممکن نیست بتونید دهم رو با یازدهم بخونید چون واقعا سخت ترین پایه تحصیلی یازدهم هست...
ولی میتونید توی این یک ماه باقی مونده دهم رو یه مرور خوب بکنید.
من سال یازدهم یادمه حتی برای اینکه به برنامه خودم برسم از ساعت 4 صبح بیدار میشدم!
اگه چیزی هم از دهم باقی موند نگران نباشد تابستون سال دوازدهم وقت زیاده و با برنامه مروری کانون همش حل میشه... -
Erfan...11
بله ولی جدا از این بحث با توجه به تجربه تون
بنظرتون تست بهتره یا فیلم
آخه من همین هفته پیش خودم قلمچی رو از خودم آزمون گرفتم (البته اصلا حل نکردم اولین بارم بود یه ترس وحشتناکی داشتم و هم اینکه نخونده بودم)
برای فیزیک فیلم های آقای یاری قسمت درسنامه شو دیدم بعد سوالات آزمون هم چنتا (خیلی کم) جواب دادم و چون وقت نکرده بودم تست بزنم تثبیت نشده بود مطالب و جواب ندادم بقیه رو دوستم انسانیه بهم گفت که یه بار امتحان کنم و فقط خودم تست بزنم
اما درس من با اون متفاوته خب واسه ما اول باید آموزش اوکی باشیم بعد تست ولی اونا بیشتر حفظیاته. بنظرتون دوستم درست میگه؟ -
Erfan...11
در این حد یعنی
آره دهمم مونده من کلا دهم رو حیف و میل کردم آذر ماه بود فک کنم تازه یادم افتاد کتاب تست بگیرم و یه چیزی به نام کنکور وجود داره
که حتی خیلی چیزا رو بلد نبودم ماکسیمم ساعت مطالعه ام شده بود 13 ساعت اما هیچی! -
Maryam Nateqi من خودم الان با توجه به گفته یکی از فامیلامون که رتبش 1024 شد خیلی کم فیلم میبینم چون خودش از فیلم ضربه دیده بود.
فیلم برای آموزش لازمه ولی تست خیلی خیلی مهمتره. حتی بهترین معلم جهان آموزش بده بهت و تو خودت تنها تست زیاد حل نکنی فایده نداره.
واسه همینه میگم آرش استاد طلوعی چون واقعا الان خودم که خریدمش همه چیزو تو زمان کم توضیح میده و یه عالمه وقت تست زدن هست. -
Maryam Nateqi نگران نباشید شما این یکماه رو فقط روی دهم تمرکز کنید هر چی بقیش موند تابستون دوازدهم میخونیدش.
-
Erfan...11
ارش برای 1401 هست؟ یا 1400؟
چه فرقی با راه ابریشم داره -
Maryam Nateqi من آرش 1400 رو تهیه کردم چون 1401 هنوز نیومده و یکماه مونده به کنکور 1401 میاد که اونو برای ما هم قرار میدن آپدیت هاش رو.
-
Erfan...11
بله درسته اما میترسم چیزی یادم نمونه -
Maryam Nateqi فرقش با اره ابریشم هم اینه که اون مطالب رو مثلا تو 200 ساعت جمع میکنه این تو 50 ساعت.
اونجا چون خیلی مثال حل میشه و استاد خودش هم تست حل میکنه زمان زیادی میگیره ولی تستو خود دانش آموز با کتابکار حل کنه خیلی مفید تره و بهتر اینه روش تستی و چند تا مثال خوب تدریس بشه. -
Erfan...11
استاد نیاد وسط فیلم به چیزی اشاره کنه که سال دوازدهم میخونیم یه وقت؟ اتفاق افتاده؟منظورم در مباحث پایه هستش