راه ابریشم
-
سلام من دهم رو اصلا میشه گفت انگار مدرسه نرفتم و کاملا ناقص مباحث تخصصی رو بلدم و عمومی هارو هم که میشه گفت هیچی نمیدونم الان من میخوام راه ابریشم رشته ریاضی رو خریداری کنم به نظرتون اول دهم رو با درسنامه ها و جزوات سایت به صورت رایگان بخونم بعد تهیه کنم یا اینکه با راه ابریشم شروع کنم؟
-
شما تازه یازدهمی نیازی به خرید به راه ابریشم نیست
شما همون مباحث حسابان یازدهم رو خوب بخونی و تست بزنی ریاضی دهمت اتومات قوی میشه
ایشالا تابستون یازدهم به دوازدهم اگر خواستی راه ابریشم رو بگیر
-
سلام من دهم رو اصلا میشه گفت انگار مدرسه نرفتم و کاملا ناقص مباحث تخصصی رو بلدم و عمومی هارو هم که میشه گفت هیچی نمیدونم الان من میخوام راه ابریشم رشته ریاضی رو خریداری کنم به نظرتون اول دهم رو با درسنامه ها و جزوات سایت به صورت رایگان بخونم بعد تهیه کنم یا اینکه با راه ابریشم شروع کنم؟
-
Thani Gaming سلام منم مثل شما درس هارو خوب یاد نگرفته بودم شما میتونین با صفر تا صد ها پیش برین ک عالی هسن واقعا و تمام درس هارو متوجه میشین و بعدش میتونین خودتون تست کار کنین