موازنه
-
siamak slamtalab خیلی سوال سختیه منم مث شما حل کردم اما با هر دو روش جور در میاد
آخه سوال اینجاست که هر دو درسته.
و این نمیشه که.من اولین بارم هست همچین موازنه ای رو انجام میدم
-
توی نت هم زدم بازم 2تا موازنه شده اورده بود
-
توی نت هم زدم بازم 2تا موازنه شده اورده بود
@amir-bernousi
الان فرض کنید این در کنکور بیاد و سوال ضرایب این معادله باشه. حالا جواب چیست؟
-
این موازنه چون خیلی شلوغه بخاطر همین باید یکم خلاقیت به خرج داد و آزمونوخطا کرد ظاهرا
مثلا از عنصر H شروع کرد چون هر طرف فقط یکی هس و شانسی یه عدد بزاریم مثل 3 و بعد بخاطر اون هردوتا ترکیب ک Na دارن ضریب 6 میگیرن بعد O هارو مقایسه میکنیم و در آخر F ها
چون باید با شانس و آزمون خطا کار کرد یخورده کارمون طول میکشه اما باید یه راه منطقی و سریع داشته باشه چون با شانس ک نمیشه کارو پیش برد! -
@amir-bernousi
الان فرض کنید این در کنکور بیاد و سوال ضرایب این معادله باشه. حالا جواب چیست؟
siamak slamtalab انگاری تنها راه آزمونوخطا هس ک واقعا وقتگیر هس و اصلا نمیشه اونجا همچین کاری کرد
-
siamak slamtalab انگاری تنها راه آزمونوخطا هس ک واقعا وقتگیر هس و اصلا نمیشه اونجا همچین کاری کرد
الان فرض کنید این در کنکور بیاد و برای مثال سوال ضرایب این معادله باشه. حالا جواب چیست؟ باید کدوم ضرایب رو جاگذاری کرد.
-
با عدد اکسایشم نمیشه درست حسابی درش اورد :|
-
الان فرض کنید این در کنکور بیاد و برای مثال سوال ضرایب این معادله باشه. حالا جواب چیست؟ باید کدوم ضرایب رو جاگذاری کرد.
siamak slamtalab
امکانش هس با هردوتا موازنه بشه سوال رو حل کرد و جوابا یکی بشه مثلا؟ -
هیچی. شما تو خود ازمون که اینو میبینی ازش میپری میزاری برای دور های بعدی
بعدش اگر مثل شما قوی باشی و بتونی موازنه کنیش ، بدست میاری هر دو حالتو
حالا یا 1 دونش هست تو گزینه ها. یا هر دو هست که سوال غلطه و طراح از قسط غلط داده تا شما رو مضطرب کنه یا اینکه حواسش نبوده و خلاصه سوال غلط میشه
بعد ازمون هم اینقدر اعتراض میشه یا سوال حذف میشه یا تاثیر مثبت داده میشه که بازم بی منطقیه
تازه به نظرم خیلی بعیده بخوان ازین سوال ضریب موازنه بدن. شاید خود موازنه شدش رو بدن و استوکیومتری بخوان
-
هیچی. شما تو خود ازمون که اینو میبینی ازش میپری میزاری برای دور های بعدی
بعدش اگر مثل شما قوی باشی و بتونی موازنه کنیش ، بدست میاری هر دو حالتو
حالا یا 1 دونش هست تو گزینه ها. یا هر دو هست که سوال غلطه و طراح از قسط غلط داده تا شما رو مضطرب کنه یا اینکه حواسش نبوده و خلاصه سوال غلط میشه
بعد ازمون هم اینقدر اعتراض میشه یا سوال حذف میشه یا تاثیر مثبت داده میشه که بازم بی منطقیه
تازه به نظرم خیلی بعیده بخوان ازین سوال ضریب موازنه بدن. شاید خود موازنه شدش رو بدن و استوکیومتری بخوان
amirmohammad shakeri ت کنکور موازنه نشده میدن
-
siamak slamtalab باید بریم سراغ 34 تا سوال دیگه
-
siamak slamtalab
امکانش هس با هردوتا موازنه بشه سوال رو حل کرد و جوابا یکی بشه مثلا؟بله دیگه اگه در ضرایب استوکیومتری ضرب در ۶ رو ضرب در ۸ کنیم کلا جواب متفاوت میشه.
ولی الان این سوال رو از معلم خودم پرسیدم و منتظر جوابشون هستم؟
-
siamak slamtalab باید بریم سراغ 34 تا سوال دیگه
😁😁😁 بله درسته
-
amirmohammad shakeri ت کنکور موازنه نشده میدن
-
بله دیگه اگه در ضرایب استوکیومتری ضرب در ۶ رو ضرب در ۸ کنیم کلا جواب متفاوت میشه.
ولی الان این سوال رو از معلم خودم پرسیدم و منتظر جوابشون هستم؟
siamak slamtalab
خب دیگه یکی از بچا گفت چی میشه
باش جواب داد مارو هم درجریان بزار ممنون -
الان سوال منم اینکه اشتباهش کجاست؟
-
siamak slamtalab
خب دیگه یکی از بچا گفت چی میشه
باش جواب داد مارو هم درجریان بزار ممنونچشم حتما
-
amirmohammad shakeri یعنی ممکنه سوال غلط باشه ؟ 😐
انقدر فکر کردم کههه 😶😐 -
amirmohammad shakeri یعنی ممکنه سوال غلط باشه ؟ 😐
انقدر فکر کردم کههه 😶😐@dr-yegane-n-dehqan پیش میاد:)
-
siamak slamtalab در موازنه گفته است:
بله
احتمالا یکی از حالاتش فقط تو ازمایشگاه رخ میده