7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری
-
غیر ارادی هس!!!
@Amir-Bernousi
Dr.yegane N.dehqan -
این پست پاک شده!
-
Zahra Esmaeili پس چه جوری میتونیم غذا رو قورت بدیم ؟
⅓ ابتدایی مری ماهیچه اسکلتی هست .
که غذا رو قورت بدیم انعکاس بلع شروع میشه .
-
@amir-bernousi
حرفمو پس میگیرم :|اما بخشی از ماهیچه های حلق ارادین
-
Zahra Esmaeili والا تو راه ابریشم ۱۵۰ بار اقای موقاری گفتن ارادی .
الان شما آب دهانت رو قورت بده
ارادیه ابتداش .
ولی وقتی قورت دادی دیگه انعکاس بلع شروع میشه تا اخررررر غیر ارادی تا اینکه برسه به بنداره خارجی مخرج که اونم ارادیه .
-
Dr.yegane N.dehqan نه ببین مم ک نمیتونم بنداره رو باز و بسته کنم قورت دادن ربطی نداره ک الان ببین تو میتونی بنداره اتو باز و بسته کنی بدون اینکه حتی چیزی قورت بدی؟نمیتونی
-
Dr.yegane N.dehqan بزار برم یه چک بکنم
-
Dr.yegane N.dehqan
دوست عزیز ببینین درسته گفتن اما اینو هم گفتن که توی انعکاس غیر ارادیه
توی انعکاس بلع فقط هدایت غذا توسط زبان به سمت حلق ارادیه
شاید 1/3 مری مخطط هست ولی چون انعکاس بلع رو داریم غیر ارادیه
شما اب دهان تون رو قورت بدین ارادیه ولی وقتی داره میره سمت بنداره، بنداره منبسط میشه بصورت غیر ارادی -
Zahra Esmaeili سلام
خب شما اگه دهنت پر اب باشه سرتونو بگیرید بالا .ایا اب به صورت غیر ارادی قورت داده میشه؟ -
sina bigdeli سلام ببینید من منظورم خوده بنداره هست الان شما اصلا میتونید همین الان بنداره رو مثلا باز یا بسته کنید؟نمیتونید چون غیر ارادی هس من تو اینترنت هم ک سرچ کردم همه نوشتن غیر اردی
-
Zahra Esmaeili پس با کجای بنداره اجازه نمی دیم اب بره پایین؟
-
امیر چلبی سلام
ماهیچه مخطط مری + بنداره اش جفتشون مخطط و غیر ارادین
اون بحث آب هم که میگن،در اصل ربطی به بنداره نداره
قورت دادن آب مثل پمپ فشار مثبت تو قورباغه هستش که با فشار انتهای زبان و برخی ماهیچه های حلق،به بندازه ابتدای مری فشار میاد و باز میشه -
sina bigdeli
ببینید من این نکته رو نوشتم و خوده آقای موقاری هم گفتن
Dr.yegane N.dehqan -
سروش قادری در ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری گفته است:
امیر چلبی سلام
ماهیچه مخطط مری + بنداره اش جفتشون مخطط و غیر ارادین
اون بحث آب هم که میگن،در اصل ربطی به بنداره نداره
قورت دادن آب مثل پمپ فشار مثبت تو قورباغه هستش که با فشار انتهای زبان و برخی ماهیچه های حلق،به بندازه ابتدای مری فشار میاد و باز میشهدر ضمن،بنده شنیدم وقتی نفس میکشین اون بندازه ابتدای مری بسته میشه
خب شما که ارادی نمیبندینش -
Zahra Esmaeili اوکی شدم
-
Maryam Nateqi کاملا درسته منم همینو دارم میگم دیگه .
بنداره ابتدایی مری ارادیه و بلع انعکاسیه .
توده غذا که با زبان بره و از بنداره ابتدای مری بگذره انعکاس بلع شروع میشه . Zahra Esmaeili
Maryam Nateqi
@ -
Dr.yegane N.dehqan دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Esmaeili on آخرین ویرایش توسط Dr.yegane N.dehqan انجام شده
نگاه کن خانمم
بحث ما اینه که این بنداره ارادیه .وگرنه بلع رو که میدونیم انعکاسیه
-
Dr.yegane N.dehqan با کمال احترام به نظر شما
ولی ارادی نیست -
Dr.yegane N.dehqan و همچنین طبق متن کتاب دهم
با رسیدن غذا به انتهای زبان و حلق،بلع به صورت غیر ارادی ادامه پیدا میکنه
زیست دهم ص۲۰