ریاضی راه ابریشم تجربی
-
سلام
من امسال کنکوری ام و واقعا ریاضی هیچی نخوندم . راه ابریشم و گه گرفتم گفتم اقای ثابتی صفرتا صد کلا پوشش میده کنکور رو ولی تو هر کلیپش میگن که اول اون صفر تاصد هارو باید ببینم خب وقت کمه نمیرسم هم اونارو ببینم بعد بیام راه ابریشم و هم ببینم . واقعا با تجربه ها بگن که چیکار کنم -
سلام توی داشبورد،بعد از فرسنگ اول ریاضی،درسنامه ریاضی هست
امسال درسنامه ضبط میشه دیگه لازم نیست صفرتا صد ببینید
-
تاپیک میزنید بچها روهم تگ کنید کمکتون کنن
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
ARHAZ ببینید اقا ثابتی در پیله ها مفاهیم اولیه را می گویند و درسنامه خیلی کاملی دارند به نظر من نیازی نیست دیگه صفر تا صد هارو ببینید سعی کنید با همین راه ابریشم همراه بشود این بهتر است
-
سلام
من امسال کنکوری ام و واقعا ریاضی هیچی نخوندم . راه ابریشم و گه گرفتم گفتم اقای ثابتی صفرتا صد کلا پوشش میده کنکور رو ولی تو هر کلیپش میگن که اول اون صفر تاصد هارو باید ببینم خب وقت کمه نمیرسم هم اونارو ببینم بعد بیام راه ابریشم و هم ببینم . واقعا با تجربه ها بگن که چیکار کنمARHAZ
سلام
صفر تاصد ها برای بچه های پارسال بود چون درسنامه برای ابریشم ضبط نشده بود اما امسال درسنامه مخصوص راه ابریشم ضبط شده و نیازی به صفر تا صد ها نیست. -
ARHAZ ببینید اقا ثابتی در پیله ها مفاهیم اولیه را می گویند و درسنامه خیلی کاملی دارند به نظر من نیازی نیست دیگه صفر تا صد هارو ببینید سعی کنید با همین راه ابریشم همراه بشود این بهتر است
arthur morgan فرسنگ ها به صورت تورقه . یعنی کامل و جامع هستش برا منی که صفرم جواب میده؟
-
arthur morgan فرسنگ ها به صورت تورقه . یعنی کامل و جامع هستش برا منی که صفرم جواب میده؟
ARHAZ اره خیلی کامل و جامع هست و حتی کسی که زیر خط فقر هم باشد را میکشه بالا فقط باید تلاش کنی
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد