راهکار برای اهمال کاری؟
-
سلام دوست عزیز امیدوارم حالتون عالی باشه
خیلی ببخشید که مزاحمتون شدم ، داخل یه تاپیک درباره گرفتن مشاور دیدم که از یکی از عزیزان خواسته بودید بهتون مشاور معرفی کنن ، خواستم ببینم که اگر بهتون معرفی کردن ، امکانش هست به من معرفی کنید مشاور ایشون رو ، خیلی خیلی ممنونتون میشم ، از خودشون درخواست کردم ولی حضور نداشتن متاسفانه -
mhnx 4 سلام. در مورد برنامه ریزی، سعی کنید کار خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید واقع گرایانه چطور باید برنامه ریزی کنید. مثلا برای من راحت تره که صبح رو با ادبیات شروع کنم( مثلا 15 تا تست) که بقیه راه رو راحتتر ادامه بدم. و اینکه برای اهمال کاری و طفره رفتن از کار، پیشنهاد می دم همون لحظه ای که می خواین پاشین به خودتون بگین فقط 10 دقیقه دیگه می شینم و بعدش پا میشم، که تمرکز خودتون رو با این کار بالاتر ببرید. همچنین، برای مواقعی که احساس می کنید سختتونه شروع کنین(مثلا وسط روز) تو یوتیوب سرچ کنین study with me. یسری ویدیو ها هست که مثلا به مدت 1 ساعت طرف از درس خوندن خودش فیلم گرفته. اینا به من خیلی کمک کردن تو این ایام. فعلا اینا رو در ذهن دارم
Niki Finn در راهکار برای اهمال کاری؟ گفته است:
. و اینکه برای اهمال کاری و طفره رفتن از کار، پیشنهاد می دم همون لحظه ای که می خواین پاشین به خودتون بگین فقط 10 دقیقه دیگه می شینم و بعدش پا میشم، که تمرکز خودتون رو با این کار بالاتر ببرید.
من وقتی این کار رو میکنم تمرکزم بدتر از بین میره طوری که نگاهم به جای کتاب به ساعتها
چه کنم بنظرتون؟؟؟