خواب آلودگی
-
سلام
اخیرا من خیلی خوابالو شدم طوری که حتی وسط زنگ درسی ام هم خوابم میگیره جوری که هر 45 دقیقه خوابم میگیره تا جایی که اگر نخوابم و به درس خواندنم ادامه بدم ، بازدهی ام کاهش پیدا میکند و کلا اون زنگم هدر میره . اگر هم بخوابم باز هم ساعت درسی ام حیف میشه
ساعت خواب شبانه ام هم 6-7 ساعت است و خواب شبانه ام رو دارم در بین زنگ های درسی هم ساعت های کوتاه خواب دارم ولی متاسفانه کفایت نمیکنه و مجبورم بعداز ظهر ها هم کمی بخوابم
این موضوع اخیرا بوجود اومده وگرنه من ژنتیکی این طوری ام که اگر بعدازظهر بخوابم به هیچ عنوان شب خوابم نمی آید اما نمی دونم چرا اخیرا این طوری شدم
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
@دانش-آموزان-آلاءr sh منم همینطوری بودم اما دکتر که رفتم گفت بخاطر کم خونیه
-
سلام فقط خواستم بگم حجامت در هر فصل روز خاص خودش رو داره این رو مدنظر داشته باشید مورد دوم اگر خانوم هستید حتما تست کم خونی و درکل تست تیرویید رو هم بدید مورد سوم شاید خواب شب شما کافی نیست چون شاید بااین جدیت شروع به درس خوندن نکرده بودید اگر خواب تون کافی هست خواب ظهر در حد یک ساعت بد نیست اما بیشتر از اون نشه که خواب شبتون تحت الشعاع قرار نگیره مورد آخر سعی کنید استرس نداشته باشین و اینکه سعی کنید تست کنین ببینین چه بازه ی خوابی بهتر نیاز شما رو با توجه به شرایط کنکور بهتر مرتفع میکنه و برنامه ی درسی تون رو هم کسل کننده یا سنگین نچینید...موفق باشید.
-
سلام فقط خواستم بگم حجامت در هر فصل روز خاص خودش رو داره این رو مدنظر داشته باشید مورد دوم اگر خانوم هستید حتما تست کم خونی و درکل تست تیرویید رو هم بدید مورد سوم شاید خواب شب شما کافی نیست چون شاید بااین جدیت شروع به درس خوندن نکرده بودید اگر خواب تون کافی هست خواب ظهر در حد یک ساعت بد نیست اما بیشتر از اون نشه که خواب شبتون تحت الشعاع قرار نگیره مورد آخر سعی کنید استرس نداشته باشین و اینکه سعی کنید تست کنین ببینین چه بازه ی خوابی بهتر نیاز شما رو با توجه به شرایط کنکور بهتر مرتفع میکنه و برنامه ی درسی تون رو هم کسل کننده یا سنگین نچینید...موفق باشید.
-
r sh یوگا با اپلیکیشن
فاطمه موسوی 0 ورزش دیگه ای نمیشه
من خودم قبل کرونا میرفتم والیبال و بدمینتون بازی میکردم و از این دست ورزش ها رو دوست دارم
بنظرتون چه ورزش هایی از این دست برای اپارتمان مناسبه؟ -
فاطمه موسوی 0 ورزش دیگه ای نمیشه
من خودم قبل کرونا میرفتم والیبال و بدمینتون بازی میکردم و از این دست ورزش ها رو دوست دارم
بنظرتون چه ورزش هایی از این دست برای اپارتمان مناسبه؟r sh به نظر من یوگا میتونه خیلی کمکتون کنه .
هم از نظر روحی حالتون رو خوب میکنه هم از نظر جسمی .میتونید مغزتون رو اروم کنید اینطوری شاید بهتر بشه کاراتون
-
سلام
اخیرا من خیلی خوابالو شدم طوری که حتی وسط زنگ درسی ام هم خوابم میگیره جوری که هر 45 دقیقه خوابم میگیره تا جایی که اگر نخوابم و به درس خواندنم ادامه بدم ، بازدهی ام کاهش پیدا میکند و کلا اون زنگم هدر میره . اگر هم بخوابم باز هم ساعت درسی ام حیف میشه
ساعت خواب شبانه ام هم 6-7 ساعت است و خواب شبانه ام رو دارم در بین زنگ های درسی هم ساعت های کوتاه خواب دارم ولی متاسفانه کفایت نمیکنه و مجبورم بعداز ظهر ها هم کمی بخوابم
این موضوع اخیرا بوجود اومده وگرنه من ژنتیکی این طوری ام که اگر بعدازظهر بخوابم به هیچ عنوان شب خوابم نمی آید اما نمی دونم چرا اخیرا این طوری شدم
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
@دانش-آموزان-آلاءr sh
خواب لعنتی!!!!
انگار تخم خوابو تو من کاشتن -
r sh
خواب لعنتی!!!!
انگار تخم خوابو تو من کاشتن -
nellsaa من از عید نوسانی مثلاً دارم میخونم ولی الان اینطوری شدم و کلا هم در طول روز کسل هستم
خانواده ام اجازه نمی دهن که بیشتر از ۶_۷ ساعت بخوابم ، میگن که باید بیشتر تلاش کنمr sh رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود....شما چون مجبور هستید به فعالیت بیشتر ناخودآگاه هم مغزتون زودتر خسته میشه هم اون استرس مزید بر علت میشه....سعی کنید درس های که براتون سنگین تر هستن رو اول روز بخونید تا درسهای سبک تر بمونه برای وقتی که انرژی کمتری دارید در ثانی سعی کنید ابتدای ظهر نیم ساعت استراحت کنین اگر خانواده هم نمیذارن یا خوابتون نمیبره دراز بکشید و چشماتون رو ببندیدن از طرفی سعی کنید غذاهای مقوی وگرم استفاده کنید شیره انگور و...نرمش گهگاه و دوش گرفتن هم برای بعضی کمک کننده ست...خود استرس هم میتونه عامل این نوسانات و خستگی باشه شما همه تلاشت رو بکن مابقی رو بسپار به خدا...موفق باشید
-
خواب زیاد واقعا منم اذیت کرده
شبها بین نه تا ده ساعت می خوابم ولی درطول روز همش احساس خواب الودگی دارم -
خواب زیاد واقعا منم اذیت کرده
شبها بین نه تا ده ساعت می خوابم ولی درطول روز همش احساس خواب الودگی دارمNika Mansourian به خاطر اینکه خواب ، خواب میاره .
تایم خابت رو کم کنی روزها هم احساس سرحالی بیشتری میکنی.
۱۲ شب هم بخوابی و ۶ بلند شی خوبه .