مشکلات
-
Fatemeh Ahmadi
به برادرا تون چی؟ سعی نکردی بگی؟فقط اینکه بنظر خودت برای ازدواج هم پدر و مادرت سخت گیرن یعنی ممکنه خواستگار هاتون هم غیرتی باشن و کسی که خونواده تون میخواد؟
(برای این میپرسم چون بعضی از دوستان گفتن با خواستگار آینده تون در میون بزارید، بنظر من اگه خواستگار هاتونم مثل خوانواده تون باشه این اصلا به صلاح نیست)به نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم
-
به نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم
siamak slamtalab
بله منم نگران همینم در اون صورت قطعا طرف مقابل رفتار بهتری از خونواده اش نخواهند داشت
و ممکنه تهمت بزنن و.... -
به نظرم گفتش خیلی خیلی سخته و اصلا منطقی نیست الان ایشون دوتا برادر دارن و یک پدر دارن به گفته فاطمه خانوم خیلی غیرتی و آبرودار هست بالاخره موقع فهمیدین این موضوع سریع میگن کار کی بوده و یک نزاع بسیار بزرگ بین خانواده ها بوجود میاد چون از لحاظ منطقی موقع فهمیدن این مسئله مطمئنا خونسرد نخواهند بود. اگه یکی در سر این مسئله چیزیش بشه چی؟ کار به زندان و ... میکشه. و اونموقع دیگه به نظرتون آبرو میمونه.
به نظرم راه منطقی اینکه موقع ازدواج این مسئله رو به همسرشون بگن اگه از فاطمه خانم خوششون اومده باشه درکشون میکنن که تقصیر ایشون نبوده و خوشبخت میشن ولی اگه جوابشون منفی باشه میرن.
siamak slamtalab به نظرتون همسر آینده ایشون نمیپرسه چی کسی این کار رو انجام داده و یا بدونه به راحتی ازش میگذره (از اون نفر) ؟؟!!
-
siamak slamtalab به نظرتون همسر آینده ایشون نمیپرسه چی کسی این کار رو انجام داده و یا بدونه به راحتی ازش میگذره (از اون نفر) ؟؟!!
@erfan-11
منظورم اینکه اول مسیر بگن اگه قبول و درک کرد که هیچ اگه هم نکرد خب میزاره و میره
-
@erfan-11
منظورم اینکه اول مسیر بگن اگه قبول و درک کرد که هیچ اگه هم نکرد خب میزاره و میره
siamak slamtalab ببینید اگه طرف واقعا ایشون رو دوست داشته باشه نمیره و به فکر انتقام میفته و صد تا اتفاق دیگه...
-
siamak slamtalab ببینید اگه طرف واقعا ایشون رو دوست داشته باشه نمیره و به فکر انتقام میفته و صد تا اتفاق دیگه...
@erfan-11
دقیقا
-
Fatemeh Ahmadi
به برادرا تون چی؟ سعی نکردی بگی؟فقط اینکه بنظر خودت برای ازدواج هم پدر و مادرت سخت گیرن یعنی ممکنه خواستگار هاتون هم غیرتی باشن و کسی که خونواده تون میخواد؟
(برای این میپرسم چون بعضی از دوستان گفتن با خواستگار آینده تون در میون بزارید، بنظر من اگه خواستگار هاتونم مثل خوانواده تون باشه این اصلا به صلاح نیست)Maryam Nateqi ممکنه خواستگاری هم که میاد همین باشه چون پدر مادرم چند باری شنیدم از قوم خودشون یعنی طرف هم باید مثل خودمون عرب باشه و برای خواستگاری بیاد و این هم نشونه اینه که اون هم مثل پدر مادرمه
تا حدودی رو به برادر بزرگ ترم گفتم و همون واکنشی که انتظارش رو داشتم کرد گفت بگم اون شخص کیه اونو میکشه من الان بگم پدرم یا برادرام قاتل میشن و هم بچه برادرم هم بچه های اون شخص یتیم -
@erfan-11
دقیقا
siamak slamtalab پس اونوق راه چاره چیه؟
-
@erfan-11
بهترین راه اینکه با فرد خارجی ازدواج کنه که خانوادشون رو نمیشناسه.
یا هم اینکه کلا از ازدواج بیخیال بشن.
-
دوست عزیزم من و شما و اینجا همه، هم رو نمیشناسن ولی واقعا من خوبی شما رو میخوام. اگه واقعا خانوادتون حتی نمیتونه این مسئله رو در دوستون که فردی ناشناس نسبت به خانوادتون محسوب میشه رو تحمل کنه اصلا به نفعتون نیست که این موضوع رو باز کنید چون به نظرم در خانوادتون عواقب جبران ناپذیری رو خواهد داشت.
siamak slamtalab بله
-
@erfan-11
siamak slamtalab فرد خارجی از کجا میاد آخه
ببینید این موضوع رو به نظر من خیلی وقت پیش باید مطرح میکردن بدون در نظر گرفتن اون فرد کثیف و خانوادش... -
به نظرم همینطور خواهد بود چون امکان نداره که همچین خانواده غیرتی دخترشون رو به فردی آزاد بدن حتما فشار میارن به اونی بله بگو که ما میگیم
siamak slamtalab درسته
-
siamak slamtalab
بله منم نگران همینم در اون صورت قطعا طرف مقابل رفتار بهتری از خونواده اش نخواهند داشت
و ممکنه تهمت بزنن و.... -
@erfan-11
siamak slamtalab ازدواج هم حق طبیعی هر نفر هست!
به خاطر گناه یکی دیگه ایشون عمرش رو به فنا بده؟؟ -
siamak slamtalab فرد خارجی از کجا میاد آخه
ببینید این موضوع رو به نظر من خیلی وقت پیش باید مطرح میکردن بدون در نظر گرفتن اون فرد کثیف و خانوادش...@erfan-11
به زبون خودمونی دیگه نباید خواستگاری اینا بشه به عبارتی باید خودشون پیدا کنن و فرار کنن
-
@erfan-11 نه گذشت نمیکنن
-
siamak slamtalab ازدواج هم حق طبیعی هر نفر هست!
به خاطر گناه یکی دیگه ایشون عمرش رو به فنا بده؟؟@erfan-11
اصلا
آخه بدون ازدواج که کلا نمیشه
-
Maryam Nateqi ممکنه خواستگاری هم که میاد همین باشه چون پدر مادرم چند باری شنیدم از قوم خودشون یعنی طرف هم باید مثل خودمون عرب باشه و برای خواستگاری بیاد و این هم نشونه اینه که اون هم مثل پدر مادرمه
تا حدودی رو به برادر بزرگ ترم گفتم و همون واکنشی که انتظارش رو داشتم کرد گفت بگم اون شخص کیه اونو میکشه من الان بگم پدرم یا برادرام قاتل میشن و هم بچه برادرم هم بچه های اون شخص یتیمFatemeh Ahmadi
بله درسته
فک میکنم شما رو تهدید هم میکنن درسته؟ -
@erfan-11
به زبون خودمونی دیگه نباید خواستگاری اینا بشه به عبارتی باید خودشون پیدا کنن و فرار کنن
siamak slamtalab فرار خو عاقبتش خو همون مرگه
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi شما باید این فکرارو از سرتون بیرون کنید تا آخر ازدواج نمیکنم و ...
باید بسنجید شرایط رو ببینید الان بگید بهتره یا اون موقع که صد درصد هر چه زودتر بهتر!