مشکلات
-
شکایت کنه کلا نمیتونه در بین فک و فامیل سر بلند کنه همه میفهمند
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab
در هر صورت که همه میفهمن چه فرقی میکنه -
siamak slamtalab
در هر صورت که همه میفهمن چه فرقی میکنهنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شدهاگه ایشون به دور از خانواده برای مثال در یه شهر یا خارج کشور ازدواج کنن آخه کسی نمیفهمه که.
البته اونموقع باید بیخیال خانوادشون بشن.
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینقد بحث ازدواج و نکنید
اونو خدا خودش رقم میزنه ب بهترین شکل مطمئنم
این جوری ی استرس ب استرساش اضافه میکنید
فاطمه فعلا باید حالش بهتر بشه ک بتونه تصمیمای بهتری بگیره -
اگه ایشون به دور از خانواده برای مثال در یه شهر یا خارج کشور ازدواج کنن آخه کسی نمیفهمه که.
siamak slamtalab خیالات نکن برادر من
اگه خارج رفتن به این آسونیا بود هممون الان خارج بودیم -
siamak slamtalab خیالات نکن برادر من
اگه خارج رفتن به این آسونیا بود هممون الان خارج بودیمنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
تنها مسئله اش پول هست که اونم بهتر است از رفتن آبرو هست.
-
اگه ایشون به دور از خانواده برای مثال در یه شهر یا خارج کشور ازدواج کنن آخه کسی نمیفهمه که.
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهsiamak slamtalab
آخه چرا فکر میکنین خوانواده شون میزارن با فردی ازدواج کنه خارج کشور برن احتمالش خیلی کمه خیلی با توجه به تعصب شون که حتی اجازه نمیدن بیرون تنهایی برن
حتی اینکه ممکنه اولین خواستگاری که براشون اومد رو خانواده پسندید واجبار کردن اونوقت چی -
@erfan-11
تنها مسئله اش پول هست که اونم بهتر است از رفتن آبرو هست.
siamak slamtalab اصلا میلیاردر هم باشن نمیشه مطمئن باشید.
-
siamak slamtalab
آخه چرا فکر میکنین خوانواده شون میزارن با فردی ازدواج کنه خارج کشور برن احتمالش خیلی کمه خیلی با توجه به تعصب شون که حتی اجازه نمیدن بیرون تنهایی برن
حتی اینکه ممکنه اولین خواستگاری که براشون اومد رو خانواده پسندید واجبار کردن اونوقت چینوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدست خودشون هست خانواده هرچقدر هم اصرار کنه که نمیتونه فرد رو پیش یکی دیگه بفرسته الان قدیم نیست که فرد رو چشم بسته به یکی بدن و بره
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
Maryam Nateqi
@Erfan-11
درحال حاضر بحثی که دارید میکنید و همدیگه رو نقد میکنید، هیچ کمکی به دوستمون نمیکنه و تازه به افکار ذهنیش اضافه میکنید. به عقیدهٔ من بهتره که بحثتون رو توی تو دلی ادامه بدین. -
siamak slamtalab
حتی اینکه ممکنه اولین خواستگاری که براشون اومد رو خانواده پسندید واجبار کردن اونوقت چیMaryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده... -
Maryam Nateqi ببینید اولا ما یه فامیل دختر داریم که 7 ساله خارج درس میخونه و میگف اصلا اونجوری که فکر میکنید نیست. بعضیا ایرانیارو اصلا به حساب نمیارن خیلیا با نحوه پوششمون مشکل دارن و...
اون میگف 7 سال که اینجام فقط یه دوست ایرانی دختر دارم و هیچ دوست دیگه ای ندارم!
روابط کشورای دیگه خیلی سرده...نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
این حرفتون رو اصلا قبول نمیکنم چون با چشم خودم دیدم که اینجوری نیستن به هیچ وجه.
-
siamak slamtalab
Maryam Nateqi
@Erfan-11
درحال حاضر بحثی که دارید میکنید و همدیگه رو نقد میکنید، هیچ کمکی به دوستمون نمیکنه و تازه به افکار ذهنیش اضافه میکنید. به عقیدهٔ من بهتره که بحثتون رو توی تو دلی ادامه بدین.نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
دوست عزیز فقط میشه آدرس تو دلی رو بدین.
-
@danial-hosseiny
دوست عزیز فقط میشه آدرس تو دلی رو بدین.
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@erfan-11
مثل اینکه اعتبارم کمه نمیشه
-
@erfan-11
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab
میشه یه تاپیک بزنم بیاین اونجا؟
آخه منم نمیتونم بیام تودلی -
siamak slamtalab
میشه یه تاپیک بزنم بیاین اونجا؟
آخه منم نمیتونم بیام تودلینوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده -
@erfan-11
siamak slamtalab خلاصه اینو میگم که این صحبت شما خیلی خیلی ناباورانه و خیاله
-
siamak slamtalab خلاصه اینو میگم که این صحبت شما خیلی خیلی ناباورانه و خیاله
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده@erfan-11
دوست عزیز اصلا اینطور نیست بنده بنابه دلایلی ۱ سال تو خارج خوندم به همین دلیل میگم که اینطوری نیستن
-
منظورم فرار از شهرتون نیست که فرار با اونی که درکتون میکنه هست. که برید و باهم خوشبخت بشین البته اونموقع باید از خانواده چشم ببندین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiamak slamtalab خب به نظرتون این فرد کیه؟
-
Fatemeh Ahmadi میدونم من منظورم اینه اگه یه روزی همسر آینده شما بپرسه چه کسی این کارو باهتون کرده چی بهش میگید؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 همونی که الان به برادرم گفتم بخاطر ضربه مغزی اون شخص رو یادم نمیاد