كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!!
-
دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا
دوستان بهترین دبیر الا رو میخوام برای رسیدن به درصد بالا (40 به بالا). یعنی میخوام کامل اموزش و مفهوم رو یاد بگیرم و کنارش تست گاج نقره ای بزنم. مدرسم نمیرم.بین طلوعی و فدایی فرد و کارزانیان؟
خودم وقت ندارم از هر كدوم مبحث مشابه ببينم لطفا كسايي كه نتيجه گرفتن تو كنكور بگن با كدوم نتيجه گرفتن
-
نظر من اینه که از طلوعی استفاده کنین
-
دکتر طلوعی برا جمع بندی هم همایش تخته خاک از سایت k96.ir ببین
-
دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا
دوستان بهترین دبیر الا رو میخوام برای رسیدن به درصد بالا (40 به بالا). یعنی میخوام کامل اموزش و مفهوم رو یاد بگیرم و کنارش تست گاج نقره ای بزنم. مدرسم نمیرم.بین طلوعی و فدایی فرد و کارزانیان؟
خودم وقت ندارم از هر كدوم مبحث مشابه ببينم لطفا كسايي كه نتيجه گرفتن تو كنكور بگن با كدوم نتيجه گرفتن
-
دکتر طلوعی دبیر بسیار خوبی هستند ،فرمولایی که میگن خیلی بدرد بخوره ،بعضی فرمولا کلی از مسیر حل تستو کوتاه میکنن
-
دکتر طلوعی دبیر بسیار خوبی هستند ،فرمولایی که میگن خیلی بدرد بخوره ،بعضی فرمولا کلی از مسیر حل تستو کوتاه میکنن
@mahdis127 در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
در خوب بودنشون هیچ شکی نیست:)
من امسال کنکور دادم و واقعا سر جلسه گیج شدم با اون همه فرمول :|
هر چی کمتر فرمول حفظ بشه بهتره .. -
داداش فیزیک فقط الگو محشره
رضا خالو حرف نداره :cowboy: -
@mahdis127 در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
هر چی کمتر فرمول حفظ بشه بهتره ..@dr-saraaa در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
هر چی کمتر فرمول حفظ بشه بهتره ..فيلماي اقاي طلوعي رو ديديد؟ يعني فيزيك رو نتونستيد خوب بزنيد با فيلماشون و تمرين كافي ؟ چند درصد زديد؟
-
رضا خالو حرف نداره :cowboy:@ahmad-mola در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
رضا خالو حرف نداره :cowboy:داداش كه نيستم ابجيم 😅
منبع كه درست ميگيد ولي خوب بايد اموزش درست بگيرم كه بتونم خيلي تست حل كنم كه لازمه موفقيت توي فيزيكه... -
@ahmad-mola در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
رضا خالو حرف نداره :cowboy:داداش كه نيستم ابجيم 😅
منبع كه درست ميگيد ولي خوب بايد اموزش درست بگيرم كه بتونم خيلي تست حل كنم كه لازمه موفقيت توي فيزيكه...popeye همون درسنامه های الگو کافیه :cowboy: فیزیک رو باید با زدن تست یاد گرفت نه تکنیک هایی که به درد نمیخورن :wink:
-
popeye همون درسنامه های الگو کافیه :cowboy: فیزیک رو باید با زدن تست یاد گرفت نه تکنیک هایی که به درد نمیخورن :wink:
popeye این حرف منو روز کنکور متوجه میشی آبجی
-
@dr-saraaa در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
هر چی کمتر فرمول حفظ بشه بهتره ..فيلماي اقاي طلوعي رو ديديد؟ يعني فيزيك رو نتونستيد خوب بزنيد با فيلماشون و تمرين كافي ؟ چند درصد زديد؟
-
popeye
ببین
نمیگم فیلماشون خوب نیست
خوبه،اگه بتونی درست استفاده کنی...
من خودم درسنامه کتابمو میخونم و تست میزنم،اگه مشکلی داشتم میام از فیلما استفاده میکنم@dr-saraaa آبجی فیزیک پایه الگو درسنامش خوبه؟ آخه میخوام بخرم
-
@dr-saraaa آخه بعضی ها میگن درسنامش کامل نیس
-
هر چی کمتر فرمول حفظ بشه بهتره ..@dr-saraaa
سارا خانم احتمالا تسلط كافي نداشتين
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيست -
@dr-saraaa
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيستtaha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
@dr-saraaa
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيستآخه چند نفر دیگه هم گفتن .. نمیدونم .. شاید:)