زیست دهم
-
سلام میگم داخل گفتار سوم فصل دو کتاب میگه غشای یاخته های پوششی روده باریک نیز در سمت فضای روده چین خورده است منظور از این چین ها همون چین های حلقوی هستش ؟؟؟؟؟؟ یکم در مورد ریز پرز برام توضیح بدین خیلی برام گنگه
-
سلام
نه فکر کنم منظورش ریز پرزه
به نظرم منظورش اون چین هایی هست که تو کتاب من شکل الف نشونشون میده و بالاش نوشته یاخته پوششی دارای ریز پرز .
ریز پرز از جنس غشا هست که این غشا به سمت داخل یعنی لوله روده چین چین شده شاید بشه گفت یکم شبیه نخ های انتهای بعضی فرش ها ست -
سلام مگه شماها کتاب گرفتید
-
من هنو ثبت نامم نکردم
🥺
-
نه عزیزم منم کتاب های درسی سال جدیدم را نگرفتم منظورم کتاب دهمم بود که مربوط به سال تحصیلی قبلم میشه
-
سلام
به نظرم منظورش اون چین هایی هست که تو کتاب من شکل الف نشونشون میده و بالاش نوشته یاخته پوششی دارای ریز پرز .
ریز پرز از جنس غشا هست که این غشا به سمت داخل یعنی لوله روده چین چین شده شاید بشه گفت یکم شبیه نخ های انتهای بعضی فرش ها ستMobina Sh 0 منظور از این که میگه غشای یاخته های پوششی روده باریک منظور از غشاش همون مخاطش هست ؟؟؟؟.
-
نه این چین با اون چین فرق داره
لایه ی مخاط و زیر مخاط با هم چین میخورن و چین های روده رو درست میکنن
بعد خود لایه ی مخاط هم چین میخوره میشه پرز
و غشای سلول های بافت پوششی مخاط هم چین میخورن میشن ریز پرز -
سلام
ریز پرز از جنس غشا هست که این غشا به سمت داخل یعنی لوله روده چین چین شده شاید بشه گفت یکم شبیه نخ های انتهای بعضی فرش ها ستMobina Sh 0 یعنی ریز پرز از خود غشا نشات میگیره درسته ؟؟؟؟ بعد چین های حلقوی روی غشای یاخته اند ولی همه ی غشا رو چین های حلقوی نگرفته اند بلکه جاهایی از غشا هست که چین حلقوی وجود ندارد و ریز پرز ها وجود دارند درسته ؟؟
-
آره درسته ریزپرز از خود غشا نشات میگیره
خود غشا چین چین میشه آره چین ها روش میشه بگیم هستن ولی کتاب برا این چین ها نگفته حلقوی اند شاید حلقوی نباشند
به خود این چین ها که خیلی ریز هستن، ریز پرز میگین -
Mobina Sh 0 یعنی ریز پرز از خود غشا نشات میگیره درسته ؟؟؟؟ بعد چین های حلقوی روی غشای یاخته اند ولی همه ی غشا رو چین های حلقوی نگرفته اند بلکه جاهایی از غشا هست که چین حلقوی وجود ندارد و ریز پرز ها وجود دارند درسته ؟؟
danial gharishvandi
نه. اون ردردای حلقه حلقه که تو سطح روده دیده میشه چین حلقویه که حاصل چین خوردن زیرمخاط و مخاطه. حالا رو خود این چینا مخاط دوباره چین خورده و پرزو تشکیل داده. تو داخلی ترین قسمت پرز سلولای پوششی استوانه ای رودن که غشاشون باز دنده دندس. اون دنده دنده ها ریز پرزن
پس سطح روده پر چین حلقویه
سطح چین حلقوی پر پرزه
سطح پرز (روی سطح خارجی سلولای پوششیش) پر ریز پرزه -
Mobina Sh 0 یعنی ریز پرز از خود غشا نشات میگیره درسته ؟؟؟؟ بعد چین های حلقوی روی غشای یاخته اند ولی همه ی غشا رو چین های حلقوی نگرفته اند بلکه جاهایی از غشا هست که چین حلقوی وجود ندارد و ریز پرز ها وجود دارند درسته ؟؟
danial gharishvandi در نتیجه چین از زیرمخاط و مخاط تشکیل شده.
پرز از مخاط
و ریزپرز فقط بخشی از غشای یاختس -
Mobina Sh 0 منظور از این که میگه غشای یاخته های پوششی روده باریک منظور از غشاش همون مخاطش هست ؟؟؟؟.
danial gharishvandi آها یه سال از من بزرگ تری یه لحظه ترسیدم ممنون جواب دادی روشنم کردی
-
danial gharishvandi آها یه سال از من بزرگ تری یه لحظه ترسیدم ممنون جواب دادی روشنم کردی
-
سلام میگم داخل گفتار سوم فصل دو کتاب میگه غشای یاخته های پوششی روده باریک نیز در سمت فضای روده چین خورده است منظور از این چین ها همون چین های حلقوی هستش ؟؟؟؟؟؟ یکم در مورد ریز پرز برام توضیح بدین خیلی برام گنگه
danial gharishvandi نه بابا
وقتی غشا سلول رو میگه ینی ریز پرز ک میکروسکوپیه و فقط مختص همون سلوله چین نیس