Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. تبادل نظر راجب ماز
ماز
E
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
JaanaJ
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع
کتاب تست
HakoH
سلاممم من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم
انتخاب منابع
نردبون یا IQ ؟!
Michael VeyM
هاعیی چخبر خوبین خوشین سلامتین؟ دو تا سوال سوال ۱: بچه ها برای درس های زیست فیزیک شیمی ریاضی هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟ و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین. سوال ۲: برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟ @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
انتخاب منابع
پلنر
PARIZAHRAP
سلام دوستان خداقوت.. لطف کنین اگه برگه برنامه ریزی/ روزانه /هفتگی یا ماهانه دارین اینجا آپلود کنین ممنون...
انتخاب منابع
از این منبع ها نتیجه گرفتید؟
I
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور (برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
انتخاب منابع
دبیر فیزیک
Sahar Arsalan MoghadamS
کلاس یازدهمم، واسه دبیر فیزیک بین شجاعی و رحمانی موندم... به نظرتون کدومش بهتره
انتخاب منابع

تبادل نظر راجب ماز

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتخاب منابع
53 دیدگاه‌ها 13 کاربران 19.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sallar savadkoohiS sallar savadkoohi

@نگین-محمدیان
    من هنوز دودلم برای شرکت کردن چون دیگه حوصله فیلم دیدن ندارم
    پارسال اینقدر فیلم دیدم زده شدم
    ولی از یه طرف اگه پیشرفتی که میخوام رو توی زیست نکنم مجبورم بنویسم
    رسیدن که به نظرم میشه رسید اره
    مگر اینکه خیلی کند فیلم ببینی
    هر روز یه تایم یک ساعت و نیمه برای فیلم بذاری اوکیه به نظرم

Negin_MN آفلاین
    Negin_MN آفلاین
    Negin_M
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

sallar savadkoohi حله خیلی ممنونم که وقت گذاشتی کلی از سوالام حل شد😁ان شالله امسال رو دیگه بترکونی🌠💛

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • _Mitra__ آفلاین
      _Mitra__ آفلاین
      _Mitra_
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده

@Amir-Bernousi sallar savadkoohi @نگین-محمدیان @Dr-Rashidi
      ممنون میشم درباره این سوال نظرتون را بگید و راهنمایی کنید 🙏
      برای آزمون که کنار آزمون های قلم چی باشه (من خودم برنامه اصلیم قلم چی هست ولی در کنارش آزمونی که تو خونه بدم ) ماز را پیشنهاد میکنید یا گزینه دو ؟ یا نه اینکه ماز فقط زیست ش و گزینه دو فلان درس هاش ؟
      خودم که دیدم الان بودجه بندی ماز با قلم چی مشابه تقریبا و اینکه مثل قلم چی دو هفته یکباره ولی گزینه دو را خبر ندارم و بودجه بندیش را ندیدم

میبینم آن شکفتن شادی را (:

AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Negin_MN Negin_M

sallar savadkoohi الان سالیانه فرهمندنیا(چه فامیلش سخته:|) رو شرکت کردی؟؟از تیر دیگه درسته
        چون طرح درس ها رو تو سایت دیدم از تیر شروع کردن و بعید میدونم از مهر بتونم بهشون برسم😑
        در رابطه با جزوه هم حله خیلی ممنونم💛
        امسال تصمیمت برای آزمون چیه؟؟راه ابریشم هم ادامه میدی یا موسسه دیگه ای رفتی؟؟

Amir ShafieA آفلاین
        Amir ShafieA آفلاین
        Amir Shafie

@نگین-محمدیان
        سلام
        جسارتا میشه بگید کدوم‌ موسسه رو انتخاب کردید؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • _Mitra__ _Mitra_

@Amir-Bernousi sallar savadkoohi @نگین-محمدیان @Dr-Rashidi
          ممنون میشم درباره این سوال نظرتون را بگید و راهنمایی کنید 🙏
          برای آزمون که کنار آزمون های قلم چی باشه (من خودم برنامه اصلیم قلم چی هست ولی در کنارش آزمونی که تو خونه بدم ) ماز را پیشنهاد میکنید یا گزینه دو ؟ یا نه اینکه ماز فقط زیست ش و گزینه دو فلان درس هاش ؟
          خودم که دیدم الان بودجه بندی ماز با قلم چی مشابه تقریبا و اینکه مثل قلم چی دو هفته یکباره ولی گزینه دو را خبر ندارم و بودجه بندیش را ندیدم

AmirbernosiA آفلاین
          AmirbernosiA آفلاین
          Amirbernosi

@mitra-ism-rahmani
          هردوشون خوبن به نظرمن یکیشو انتخاب کنین و از وسواسی شدن دوری کنین

البته یه پیشنهاد دارم اگه بتونین انجام بدین شاید خوب باشه براتون

مثلا شما آزمون 4 قلمچی رو در پیش دارین، اگه بتونین آزمون 3 ماز رو بزنین اینطوری هم مطالب قبلی مرور میشه و هم اینکه دوتا ازمونو میزنین

بعضی از رتبه برترا 3تا ازمون میدادن حتی، یکی 4شنبه یکی پنج شنبه یکیم جمعه، حالا میتونستن با همین ماز و قلمچی پیش برن و یکم عقب جلوتر میزدن برای مرور کردن و ....

_Mitra__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • AmirbernosiA Amirbernosi

@mitra-ism-rahmani
            هردوشون خوبن به نظرمن یکیشو انتخاب کنین و از وسواسی شدن دوری کنین

البته یه پیشنهاد دارم اگه بتونین انجام بدین شاید خوب باشه براتون

مثلا شما آزمون 4 قلمچی رو در پیش دارین، اگه بتونین آزمون 3 ماز رو بزنین اینطوری هم مطالب قبلی مرور میشه و هم اینکه دوتا ازمونو میزنین

بعضی از رتبه برترا 3تا ازمون میدادن حتی، یکی 4شنبه یکی پنج شنبه یکیم جمعه، حالا میتونستن با همین ماز و قلمچی پیش برن و یکم عقب جلوتر میزدن برای مرور کردن و ....

_Mitra__ آفلاین
            _Mitra__ آفلاین
            _Mitra_

@amir-bernousi دقیقا میخوام همین کارو بکنم پنجشنبه ها همون آزمون ماز را که بودجه ش با قلمچی یکیه را بزنم و بعد فرداش جمعه قلم چی را بزنم
            ممنونم🌸 🌸 بنظرم همون ماز بهتره چون بودجه ش با قلمچی میخونه

میبینم آن شکفتن شادی را (:

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • sallar savadkoohiS sallar savadkoohi

@نگین-محمدیان
              من هنوز دودلم برای شرکت کردن چون دیگه حوصله فیلم دیدن ندارم
              پارسال اینقدر فیلم دیدم زده شدم
              ولی از یه طرف اگه پیشرفتی که میخوام رو توی زیست نکنم مجبورم بنویسم
              رسیدن که به نظرم میشه رسید اره
              مگر اینکه خیلی کند فیلم ببینی
              هر روز یه تایم یک ساعت و نیمه برای فیلم بذاری اوکیه به نظرم

Nrjs DN آفلاین
              Nrjs DN آفلاین
              Nrjs D

sallar savadkoohi سلام شما بین تدریس راه ابریشم و فرهمندنیا کدوم رو انتخاب میکنید؟ چرا؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Negin_MN Negin_M

sallar savadkoohi
                سلام روزت بخیر💛✨
                ان شالله که حالت خوب باشه😊
                خب بالاخره همت کردم که بیام حرف بزنیم😅
                من که امسال پشت میمونم پارسال درجریان بودی گزینه دو میدادم قرار شد امسال قلمچی ثبت نام کنم
                در کنارش خیلیا مخصوصا یه رتبه برتر امسال بهم پیشنهاد داد که ماز رو هم شرکت کنم🤔
                حالا موندم ماز تک درس زیست شرکت کنم یا کلیه دروس؟؟نظری در رابطه باهاش نداری....
                در کل به جز جز زیست ماز که تعریفش رو شنیدم بقیه دروس سطحش چطوره؟؟ میشه هرچی تجربه داری یا شنیدی بهم بگی😊🌱
                یکی میگه عمومی هاش خوب نیست،سطح فلان درسش خیلی بالاست و ...
                بعد سوالای دیگه
                ماز خب تبلیغاتش خیلی قویه آدم رو وسوسه میکنن
                کلی پکیج تحت عنوان طلایی و نقره و ... دارن
                الان مثلا یکی از پکیج هاش آزمون و کلاس سالیانه هست و یکی دیگه آزمون و کلاس تست
                نظرت راجب کلاس هاش چیه؟؟ من مثلا راه ابریشم دلرم حالا الان با یه دبیر دیگه پایه رو دارم میخونم شاید اول مهر هم با اون ادامه بدم ولی خب کلاس هاش آدم رو وسوسه میکنه از طرفی نمیخوام تعدد منابع هم داشته باشم
                کلاس تستش فکر نکنم ارزش شرکت کردن داشته باشه آخه در ماه فقط یه جلسه هست😕😕
                تو هم دیدیم که گفتی میخوای کلاس سالیانه رو شرکت کنی...ببخشید فضولی هست ولی خب کدوم دبیرش؟؟ آخه کلاس هاشوکن از تیرماه شروع شده بعد من الان ثبت نام کنم نمیدونم بهشون برسم یا نه🙄
                فکر کنم یه حجمی از سوالام رو پرسیدم😐ببخشید واقعا خیلی طولانی شد کلی وقتت رو گرفتم🙏🏻💛

Nrjs DN آفلاین
                Nrjs DN آفلاین
                Nrjs D

@نگین-محمدیان سلام دوست عزیز
                شما پارسال راه ابریشمی بودید؟ از زیست نتیجه نگرفتید؟

Negin_MN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Negin_MN Negin_M

sallar savadkoohi
                  سلام روزت بخیر💛✨
                  من که امسال پشت میمونم پارسال درجریان بودی گزینه دو میدادم قرار شد امسال قلمچی ثبت نام کنم
                  در کل به جز جز زیست ماز که تعریفش رو شنیدم بقیه دروس سطحش چطوره؟؟ میشه هرچی تجربه داری یا شنیدی بهم بگی😊🌱
                  بعد سوالای دیگه
                  نظرت راجب کلاس هاش چیه؟؟ من مثلا راه ابریشم دلرم حالا الان با یه دبیر دیگه پایه رو دارم میخونم شاید اول مهر هم با اون ادامه بدم ولی خب کلاس هاش آدم رو وسوسه میکنه از طرفی نمیخوام تعدد منابع هم داشته باشم
                  تو هم دیدیم که گفتی میخوای کلاس سالیانه رو شرکت کنی...ببخشید فضولی هست ولی خب کدوم دبیرش؟؟ آخه کلاس هاشوکن از تیرماه شروع شده بعد من الان ثبت نام کنم نمیدونم بهشون برسم یا نه🙄
                  فکر کنم یه حجمی از سوالام رو پرسیدم😐ببخشید واقعا خیلی طولانی شد کلی وقتت رو گرفتم🙏🏻💛

Amir ShafieA آفلاین
                  Amir ShafieA آفلاین
                  Amir Shafie

@نگین-محمدیان
                  سلام
                  میشه درصد های تجربی تون رو بگین
                  البته اگر دوست داشتید
                  زیست و ریاضی ابریشم چطور بود براتون؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Negin_MN Negin_M

sallar savadkoohi
                    سلام روزت بخیر💛✨
                    بعد سوالای دیگه

Mhmdhsyn ParsaM آفلاین
                    Mhmdhsyn ParsaM آفلاین
                    Mhmdhsyn Parsa
                    دانش آموزان آلاء

@نگین-محمدیان سلام وقتتون بخیر خواستم بپرسم شما با اساتید ماز پیش میرید یا راه ابریشم؟ چون با این نوع پکیج و تخفیفات ادم وسوسه میشه تهیش کنه اگه نوع معلما و کلاساش خوبن

0
                    • Nrjs DN Nrjs D

Negin_MN آفلاین
                      Negin_MN آفلاین
                      Negin_M

Nrjs D در تبادل نظر راجب ماز گفته است:

سلام روزتون بخیر
                      آره راه ابریشمی بودم به اندازه ای که خونده بودم نتیجش رو گرفتم زیست هم خیلی عالی بود البته من فقط تدریس و پیش آزمون و پس آزمون رو دنبال میکردم تست ها رو خودم از کتاب میزدم و کم پیش میومد تست جای دیگه کار کنم

Amir Shafie در تبادل نظر راجب ماز گفته است:

@نگین-محمدیان
                      سلام
                      البته اگر دوست داشتید

سلام
                      خیر درصد ها رو تمایلی ندارم بگم ولی خب زیست رو که گفتم راضی بودم و نتیجه گرفتم ریاضی هم تو آزمون ها برام مفید بود ولی کنکور با توجه به سختیش زیاد جوابگو نبود شاید درسنامه جدیدش بهتر باشه

Amir ShafieA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • Mhmdhsyn ParsaM Mhmdhsyn Parsa

@نگین-محمدیان سلام وقتتون بخیر خواستم بپرسم شما با اساتید ماز پیش میرید یا راه ابریشم؟ چون با این نوع پکیج و تخفیفات ادم وسوسه میشه تهیش کنه اگه نوع معلما و کلاساش خوبن

Negin_MN آفلاین
                        Negin_MN آفلاین
                        Negin_M

Mhmdhsyn Parsa در تبادل نظر راجب ماز گفته است:

سلام وقت شما هم بخیر
                        الان که خودخوان و تقریبا با یه سری اساتید دیگه جلو میرم از مهر احتمالا با راه ابریشم پیش برم
                        راجب اساتید ماز هم میتونید تحقیق کنید تاپیک بزنید از بچه های دیگه بپرسید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Negin_MN Negin_M

Nrjs D در تبادل نظر راجب ماز گفته است:

سلام روزتون بخیر
                          آره راه ابریشمی بودم به اندازه ای که خونده بودم نتیجش رو گرفتم زیست هم خیلی عالی بود البته من فقط تدریس و پیش آزمون و پس آزمون رو دنبال میکردم تست ها رو خودم از کتاب میزدم و کم پیش میومد تست جای دیگه کار کنم

Amir Shafie در تبادل نظر راجب ماز گفته است:

@نگین-محمدیان
                          سلام
                          البته اگر دوست داشتید

سلام
                          خیر درصد ها رو تمایلی ندارم بگم ولی خب زیست رو که گفتم راضی بودم و نتیجه گرفتم ریاضی هم تو آزمون ها برام مفید بود ولی کنکور با توجه به سختیش زیاد جوابگو نبود شاید درسنامه جدیدش بهتر باشه

Amir ShafieA آفلاین
                          Amir ShafieA آفلاین
                          Amir Shafie

@نگین-محمدیان
                          خیلی متشکرم
                          موفق و سلامت باشین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Arian KhademiA آفلاین
                            Arian KhademiA آفلاین
                            Arian Khademi
                            دانش آموزان آلاء تجربی

سلام
                            وقتتون بخیر سوال داشتم در مورد ماز
                            چون یک چند نفری ازش تعریف میکردن و خب من خیلی در موردش نمیدونستم میخواستم از شما بپرسم در موردش که چی هست اصلا خوب هست کیفیتش و ازمونش چطور هست و ایا اصلا کتابی هم بیرون داده یا نه؟
                            @تجربیا
                            @دانش-آموزان-آلاء
                            @بچه-های-همخوانی
                            @ریاضیا
                            @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
                            @انسانیا

mahan alizadehM Nrjs DN 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • Arian KhademiA Arian Khademi

سلام
                              چون یک چند نفری ازش تعریف میکردن و خب من خیلی در موردش نمیدونستم میخواستم از شما بپرسم در موردش که چی هست اصلا خوب هست کیفیتش و ازمونش چطور هست و ایا اصلا کتابی هم بیرون داده یا نه؟
                              @تجربیا
                              @دانش-آموزان-آلاء
                              @بچه-های-همخوانی
                              @ریاضیا
                              @انسانیا

mahan alizadehM آفلاین
                              mahan alizadehM آفلاین
                              mahan alizadeh

Arian Khademi
                              ماز یه موسسه آموزشیه که اول با تک درس زیست شروع به کار کرد
                              هم آزمون داشت هم درس
                              به مرور بقیه درس هارو اضافه کردن هم آزمون و هم کلاس
                              اما همیشه معروف ترین و بالاترین کیفیت تدریس و آزمونشون برای درس زیسته
                              گروه آموزشی که الان کلاس آنلاین زیست ماز رو دارن مولف کتاب زیست خیلی سبز پینوکیو هم هستن
                              البته یه جزوه طلایی ۳ ساله هم تالیف کردن که اونم معروفه
                              چیز دیگه‌ای هست بخواین بدونید؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Arian KhademiA Arian Khademi

سلام
                                @تجربیا
                                @دانش-آموزان-آلاء
                                @بچه-های-همخوانی
                                @ریاضیا
                                @انسانیا

Nrjs DN آفلاین
                                Nrjs DN آفلاین
                                Nrjs D

Arian Khademi سلام من کلاس زیست فرهمندنیارو ثبت نام کردم تا الان 2 جلسه دیدم راضی بودم نکاتی که گفته شده خیلی بدردم خورد
                                و خودشونم میگن که چیزایی که تو کلاس گفته میشه از جزوه طلایی کامل تره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • sallar savadkoohiS آفلاین
                                  sallar savadkoohiS آفلاین
                                  sallar savadkoohi

https://forum.alaatv.com/topic/36845/تبادل-نظر-راجب-ماز?_=1630331788747
                                  این تاپیک رو بخونید به نظرم کامله

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Negin_MN Negin_M

sallar savadkoohi
                                    سلام روزت بخیر💛✨
                                    بعد سوالای دیگه

milad havazyariM آفلاین
                                    milad havazyariM آفلاین
                                    milad havazyari
                                    دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

@نگین-محمدیان
                                    سلام خسته نباشید
                                    من میخواستم ازمون گزینه دو ثبت نام کنم ولی الان دودل شدم
                                    میخواستم ازتون بپرسم که از گزینه دو راضی نبودین ؟بخاطر برنامه ازمون یا سطح سوالاش؟ یا ..

2
                                    • milad havazyariM milad havazyari

@نگین-محمدیان
                                      سلام خسته نباشید
                                      من میخواستم ازمون گزینه دو ثبت نام کنم ولی الان دودل شدم
                                      میخواستم ازتون بپرسم که از گزینه دو راضی نبودین ؟بخاطر برنامه ازمون یا سطح سوالاش؟ یا ..

Negin_MN آفلاین
                                      Negin_MN آفلاین
                                      Negin_M

milad havazyari سلام متشکرم شما هم خسته نباشید🌼✨
                                      سطح سوالای گزینه دو در طول سال خیلی خوب بود ولی این اواخر و آزمون های جامع یه مقدار زیادی سخت بود و من آمادگی نداشتم
                                      حقیقتا من بخاطر برنامه سه هفته یه بارش کنار نیومدم چون آدم فکر میکنه زمان زیاده و میتونه بخونه بنابر این هفته های اول رو درست نمیخونه
                                      مرور توی آزمون ها زیاد نبود اگه عقب می افتادی جبران کردنش سخت بود و....
                                      امسال پشت کنکور موندم قرار شد برم قلمچی چون خب خیلی از مباحث رو آمادگی دارم و دوازدهم رو خوب خوندم میتونم سریع تر به آزمون ها برسم و برنامش دو هفته یه بار حس میکنم میتونه مناسب تر باشه
                                      شما هم اگه الان توی تابستون جمع بندی خوبی از پایه داشتید و برنامه قلمچی براتون سنگین نیست میتونید در طول سال شرکت کنید و خودتون رو دو هفته یه بار محک بزنید
                                      ولی اگه تابستون خیلی خوب نخوندید و میدونید که در طول سال نگران عقب افتادن از آزمون ها هستید با توجه به اینکه مدارس هم چه حضوری چه مجازی بالاخره هست و سنگینه گزینه دو پیشنهاد خوبی میتونه باشه
                                      بازم سوالی بود در خدمتم✨

milad havazyariM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Negin_MN Negin_M

milad havazyari سلام متشکرم شما هم خسته نباشید🌼✨
                                        سطح سوالای گزینه دو در طول سال خیلی خوب بود ولی این اواخر و آزمون های جامع یه مقدار زیادی سخت بود و من آمادگی نداشتم
                                        حقیقتا من بخاطر برنامه سه هفته یه بارش کنار نیومدم چون آدم فکر میکنه زمان زیاده و میتونه بخونه بنابر این هفته های اول رو درست نمیخونه
                                        مرور توی آزمون ها زیاد نبود اگه عقب می افتادی جبران کردنش سخت بود و....
                                        امسال پشت کنکور موندم قرار شد برم قلمچی چون خب خیلی از مباحث رو آمادگی دارم و دوازدهم رو خوب خوندم میتونم سریع تر به آزمون ها برسم و برنامش دو هفته یه بار حس میکنم میتونه مناسب تر باشه
                                        شما هم اگه الان توی تابستون جمع بندی خوبی از پایه داشتید و برنامه قلمچی براتون سنگین نیست میتونید در طول سال شرکت کنید و خودتون رو دو هفته یه بار محک بزنید
                                        ولی اگه تابستون خیلی خوب نخوندید و میدونید که در طول سال نگران عقب افتادن از آزمون ها هستید با توجه به اینکه مدارس هم چه حضوری چه مجازی بالاخره هست و سنگینه گزینه دو پیشنهاد خوبی میتونه باشه
                                        بازم سوالی بود در خدمتم✨

milad havazyariM آفلاین
                                        milad havazyariM آفلاین
                                        milad havazyari
                                        دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

@نگین-محمدیان
                                        ممنون از توضیحتون
                                        یه نظر دیگه ای هم که داشتم این بود که بعد از عید برنامه گزینه دو یکم بهتره
                                        نظرتون دراین مورد چیه ؟

1
                                        • milad havazyariM milad havazyari

@نگین-محمدیان
                                          ممنون از توضیحتون
                                          یه نظر دیگه ای هم که داشتم این بود که بعد از عید برنامه گزینه دو یکم بهتره
                                          نظرتون دراین مورد چیه ؟

Negin_MN آفلاین
                                          Negin_MN آفلاین
                                          Negin_M

milad havazyari خواهش میکنم
                                          آره تقریبا برنامه خوبی داره پارسال چند تا آزمون هم بعد از عید خودشون به عنوان هدیه اضافه کردن....
                                          ولی مهم در طول سال هست که با برنامه کدوم کنار میاید بعد از عید دیگه وقت جمع بندی و دوره کردن هست فرقی نداره برنامه به چه صورت باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه