دهم میرم یازدهم
-
سلام،من دهمم میرم یازدهم، دهم هیچی نخوندم، الان دهم بخونم یا یازدهم، کمکم کنید😥😥😥😥
به شدت استرس دارم
دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا ریاضیا @کنکور1400 کتاب خوانمحم کرمی سلام حتما دهم رو تو تابستان بخونید
-
سلام،من دهمم میرم یازدهم، دهم هیچی نخوندم، الان دهم بخونم یا یازدهم، کمکم کنید😥😥😥😥
به شدت استرس دارم
دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا ریاضیا @کنکور1400 کتاب خوانمحم کرمی
سلام دهم بخونید تا در زمان مدرسه مشکل پایه نداشته باشین -
سلام تا شروع مدارس دهم بخوان
و از شروع مدارس اولویتت یازدهم باشه همزمان به صورت موازی دهم را هم پیش ببر
الکی هم نگران نباش من خودم سال دوازدهم تازه یادم افتاد باید درس بخوانم😂😂😂 -
سلام
به نظر منم اول دهمو تا وقت داری بخون چون مهمه ولی وقتی مدرسه ها شروع شد یازدهمتو بخون که عقب نیوفتی و روز هایی که کار کمتری داری یا بیکاری بشین دوباره دهمو بخون -
سلام
به نظر منم اول دهمو تا وقت داری بخون چون مهمه ولی وقتی مدرسه ها شروع شد یازدهمتو بخون که عقب نیوفتی و روز هایی که کار کمتری داری یا بیکاری بشین دوباره دهمو بخونFariba Arbabi سلام.من خواستم پاسخ شما درمورد اون صحبتتون درموردمدارس تیزهوشان و نمونه که گفتید از بچه های فرهنگیان با پارتی میرن بدم.
من پدرم فرهنگیه با ۲۷ سال سابقه.من دوره اول هیچ کدوم رو قبول نشدم.دوره دوم نمونه مثل بچه های دیگه قبول شدم.به اندازه سرسوزنی هم امتیازی از فرهنگی بودن بابام نداشتم.تازه شهریه مدرسه رو هم مثل بچه های دیگه ازمون میگیرن.لطفا اگه از مطلبی اطلاع دقیق ندارید در موردش نظر ندید. -
Fariba Arbabi سلام.من خواستم پاسخ شما درمورد اون صحبتتون درموردمدارس تیزهوشان و نمونه که گفتید از بچه های فرهنگیان با پارتی میرن بدم.
من پدرم فرهنگیه با ۲۷ سال سابقه.من دوره اول هیچ کدوم رو قبول نشدم.دوره دوم نمونه مثل بچه های دیگه قبول شدم.به اندازه سرسوزنی هم امتیازی از فرهنگی بودن بابام نداشتم.تازه شهریه مدرسه رو هم مثل بچه های دیگه ازمون میگیرن.لطفا اگه از مطلبی اطلاع دقیق ندارید در موردش نظر ندید.محمد پیرزاده سلام
ولی توی شهر ما اینجوریه امسال من هرکی دیدم قبول شده خانوادش فرهنگی بودن . برای همین گفتم. -
محمد پیرزاده سلام
ولی توی شهر ما اینجوریه امسال من هرکی دیدم قبول شده خانوادش فرهنگی بودن . برای همین گفتم.Fariba Arbabi چه ربطی داره .دلیل اینکه خانواده های فرهنگی قبولیشون زیاده شاید بیشتر مربوط به حساسیت و اگاهی والدین باشه .ن سهمیه
-
محمد پیرزاده سلام
ولی توی شهر ما اینجوریه امسال من هرکی دیدم قبول شده خانوادش فرهنگی بودن . برای همین گفتم.Fariba Arbabi ما که کرج هستیم.به جز من چند تا از همکار های بابام که بچه شون تیزهوشان و نمونه میرن خودشون درساشون خوبه.یا همکارای بابام توی قزوین و تهران درسشون خیلی خوب بود و تیزهوشان میرفتن.
توی مدرسه ما کلا دونفر باباشون فرهنگیه.از ۷۰ تا پذیرش. -
Fariba Arbabi چه ربطی داره .دلیل اینکه خانواده های فرهنگی قبولیشون زیاده شاید بیشتر مربوط به حساسیت و اگاهی والدین باشه .ن سهمیه
sina bigdeli خب خانواده من خیلیرو درس حساسند ولی خودشون نمیتونن بهم تو درسام کمکی بکنن پس خوش به حال کسایی مثل شما که یه یار کمکییم دارین با این حال من اصلا نمیخواستم توهین کنم اگه بابت حرفم ناراحت شدید عذر میخوام🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
sina bigdeli خب خانواده من خیلیرو درس حساسند ولی خودشون نمیتونن بهم تو درسام کمکی بکنن پس خوش به حال کسایی مثل شما که یه یار کمکییم دارین با این حال من اصلا نمیخواستم توهین کنم اگه بابت حرفم ناراحت شدید عذر میخوام🙏🏻🙏🏻🙏🏻
این پست پاک شده! -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد