انگيزه
-
-
-
موفقیت :
در قانون انشتین داریم :
E=mc2
یعنی انرژی از بین نمیرود، تبدیل میشودراستی انرژی ما به چی تبدیل میشود
️
به اخم کردن
به تحقیر دیگری
به عصبانیت
به حسادت
به افکار منفی️
یا
انرژیمون تبدیل میشه
به عشق
به لبخند
به تشویق
به خندیدن
به افکار مثبت
به همکاری
به هم نوع دوستی
به امید
به اعتماد به نفس️
کدوم یکی
️ خودتون انتخاب کنین
خود ما هستیم که تصمیم میگیریم انرژیمان را به منفی
یا به مثبت
تبدیل كنيم ...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zahra Esmaeili دانش آموزان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab میخواین اعتبار بگیرین؟
-
siamak slamtalabreplied to Zahra Esmaeili on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده
Zahra Esmaeili سلام
شاید یکی از دلایلم باشه اما علت اصلی نیست به نظرم بعضی دوستانمون چون مدتی هست که از مدرسه دور بودن به عقیده ام شاید یکی از این مطالب بتواند اهداف او را یادآور شود تا دوباره به مسیرش ادامه دهد و این برایم کافی هست.
شما هم اگر خوشتان آمده نظر مثبت بدین.
-
Zahra Esmaeili دانش آموزان آلاءreplied to siamak slamtalab on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab خیلی هم عالی
باشه حتما -
Sachlireplied to siamak slamtalab on ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده
siamak slamtalab دقيقا
تو زندگي از شكست نبايد ترسيد
آلبرت انيشتين هم كه باشي از مدرسه اخراجت ميكنن -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی از مردم اصرار دارند خود را به دیگران بشناسانند و ثروت خود را به رخ آنها بکشند اما این نوع آدمها از درون خود زجر میکشند، چرا که شادی آنها وابسته به تفکر دیگران است.
آرتور شوپنهاور
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to siamak slamtalab on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siamak slamtalab
داداش من لاقل یکم جا بده ماهم پستامون رو بذاریم -
فقط بدون!
که مهم نیست
کجا زندگی میکنی
یا چه پس زمینه ای داری
یا به چی باور داری
هیچوقت نزار این چیزا
مانع راه تو
و رویاهات بشن
چون تو لیاقتشو داری
و من ثابت میکنم
که تو میتونی
هر چیزی که رویاش تو سرته انجام بدی
و هر قدم سخت تلاش کنی
باور داشته باش ک میتونی...(:♡♤ -
حال_خوباگر در حال روحی مطلوبی نیستید و انرژی شما به حداقل رسیده یک لبخند کوچک بزنید و بعد به این سوال فکر کنید:
اگر من به خواسته خود رسیده بودم، الان چه احساسی داشتم.خواسته شما در حال حاظر هر چیزی میتواند باشد، اما عمدتا همان چیزیست که نبودش شما را ناراحت و بیانرژی کرده است.
مثلا تصور کنید که فردی با اعتماد به نفس هستید و بعد احساس حاصل از با اعتماد به نفس بودن را تجربه کنید.
یا اگر روز بدی داشتهاید تصور کنید که امروز روز خوبی داشتهاید و همه چیز همانطور که باید پیش رفته؛ اکنون احساس حاصل از داشتن چنین روز خوبی را در خود تجربه کنید.
احساس انرژی دارد و انرژی یعنی توانایی انجام کار.
احساس مثبت شما به شما انرژی میدهد
پس هرگاه با موقعیت دشواری روبرو هستید، از آخر تصور کنید.
یعنی پیش از انجام کار تصور کنید که اگر کار انجام شده باشد،چه احساسی خواهید داشت سپس آن احساس را در خود نگه دارید و به سمت انجام کار پیش بروید.
این موفقیت شما را بیشتر تضمین میکند تا تشویش و نگرانی و اضطراب.
2492/4348