یه نظر بدید
-
سلام
من یه سوال دارم شماهام وقتی درس میخونید نسبت به اطرافیانتون بی اعصاب میشید🥲
آخه من وقتی درس میخونم یکی بیاد یه چیزی بگه تمرکزم رو بهم بریزه خیلی عصبی میشم
بعد یه سوال دیگه شماها چجوری پرش ذهنتون رو کنترل میکنید!؟؟ یا وقتی ذهنتون پرش میکنه دقیقا چیکار میکنید؟؟ -
سلام
بعد یه سوال دیگه شماها چجوری پرش ذهنتون رو کنترل میکنید!؟؟ یا وقتی ذهنتون پرش میکنه دقیقا چیکار میکنید؟؟ -
سلام
بعد یه سوال دیگه شماها چجوری پرش ذهنتون رو کنترل میکنید!؟؟ یا وقتی ذهنتون پرش میکنه دقیقا چیکار میکنید؟؟Fariba Arbabi من ک عصبی نمیشم
ولی اگه تو اتاق درس میخونی درو قفل کن
برای اینکه پرش ذهن هم نداشته باشی باید تمرکزت خیلی بالا باشه و با درس حال کنی طوری ک چیزای دیگه برات مهم نباشه و بهشون اصلا فکر نکنی -
سلام
بعد یه سوال دیگه شماها چجوری پرش ذهنتون رو کنترل میکنید!؟؟ یا وقتی ذهنتون پرش میکنه دقیقا چیکار میکنید؟؟Fariba Arbabi راجب سوال دومت یه ترفندی هست دوس داشتی امتحان کن من خودم امتحانش نکردم اما جواب میده
هروقت داری درس میخونی ذهنت پرت شد، حواست رفت تو فلان روز که اره چقد خوب بودیا مثلا اگه اینطور میشد چیمیشد یا انحرافات فکری و ... یه تیکه کاغذ کوچولو بردار همون چیز رو بنویس روی کاغذ ، دقیقا همون چیزی که فکرت رو مشغول میکنه و نمیزاره درست رو ادامه بدی
اگر مسئله مهمی بود اون کاغذ رو بذار کنار و بگو موقع استراحتم بهش حسابی فک میکنم
اما اگه جزو همون انحرافات فکری بود و افکار بیهوده ! بعد از اینکه نوشتیش کاغذ رو پاره کن و خورده هاشو بریز یه گوشه تا بعدا که درست تموم شد و از محیط مطالعه رفتی بیرون بریزشون دور
فقط واسه این گفتم کاغذ کوچیک که در حالت دوم در مصرف کاغذ صرفه جویی بشه
این کاری که گفتم باعث میشه ذهنت یکمی اروم بگیره و بیای تو حال خودت!
امیدوارم که کمکت کنه
و حسابی موفق باشی -
Fariba Arbabi راجب سوال دومت یه ترفندی هست دوس داشتی امتحان کن من خودم امتحانش نکردم اما جواب میده
هروقت داری درس میخونی ذهنت پرت شد، حواست رفت تو فلان روز که اره چقد خوب بودیا مثلا اگه اینطور میشد چیمیشد یا انحرافات فکری و ... یه تیکه کاغذ کوچولو بردار همون چیز رو بنویس روی کاغذ ، دقیقا همون چیزی که فکرت رو مشغول میکنه و نمیزاره درست رو ادامه بدی
اما اگه جزو همون انحرافات فکری بود و افکار بیهوده ! بعد از اینکه نوشتیش کاغذ رو پاره کن و خورده هاشو بریز یه گوشه تا بعدا که درست تموم شد و از محیط مطالعه رفتی بیرون بریزشون دور
امیدوارم که کمکت کنه
و حسابی موفق باشیAmin Ali Akbari ولی من احساس میکنم این روش کار نمیکنه !
-
Fariba Arbabi راجب سوال دومت یه ترفندی هست دوس داشتی امتحان کن من خودم امتحانش نکردم اما جواب میده
امیدوارم که کمکت کنه
و حسابی موفق باشیAmin Ali Akbari خیلی ممنون بابت توصیه
حتما انجام میدم️
-
Fariba Arbabi من ک عصبی نمیشم
ولی اگه تو اتاق درس میخونی درو قفل کن
برای اینکه پرش ذهن هم نداشته باشی باید تمرکزت خیلی بالا باشه و با درس حال کنی طوری ک چیزای دیگه برات مهم نباشه و بهشون اصلا فکر نکنیM S 4 خیلی ممنون عزیزم
️
-
Amin Ali Akbari ولی من احساس میکنم این روش کار نمیکنه !
Yegane Dehqan خب ممکنه روی بعضی ها کار نده
ولی باعث آسوده شدن ذهن میشه -
Yegane Dehqan خب ممکنه روی بعضی ها کار نده
ولی باعث آسوده شدن ذهن میشهAmin Ali Akbari شاید
-
سلام
بعد یه سوال دیگه شماها چجوری پرش ذهنتون رو کنترل میکنید!؟؟ یا وقتی ذهنتون پرش میکنه دقیقا چیکار میکنید؟؟Fariba Arbabi اون بی اعصابی مربوط میشه به همون پرش ذهن و عدم تمرکز. من خودمم این مشکلو داشتم. چند تا چیز کمک کنندس که البته ممکنه تو آدمای مختلف متفاوت باشه اثرش
یکیش همون راهیه که Amin Ali Akbari بهش اشاره کرد
یکیش اینه که قبل از اینکه تایم درس شروع شه یه زمان کوتاهی یه موسیقی بیکلام لایت بذاری تا ذهن آروم و خالی شه
یکیم اینه که تا جایی که میتونی عوامل حواس پرتی رو از خودت دور کنی ( مثل بچه کوچیک، صدای بیرون اتاق، گوشی و...)
این دوتا راه آخری خیلی به من کمک کرد
اگر بازم ذهن متمرکز نشد دیگه باید آدم بره یه دوری بزنه در حد دو سه دقیقه یه آبی بخوره که خلاصه از سرش بپره اون فکر -
Fariba Arbabi اون بی اعصابی مربوط میشه به همون پرش ذهن و عدم تمرکز. من خودمم این مشکلو داشتم. چند تا چیز کمک کنندس که البته ممکنه تو آدمای مختلف متفاوت باشه اثرش
یکیش همون راهیه که Amin Ali Akbari بهش اشاره کرد
یکیش اینه که قبل از اینکه تایم درس شروع شه یه زمان کوتاهی یه موسیقی بیکلام لایت بذاری تا ذهن آروم و خالی شه
یکیم اینه که تا جایی که میتونی عوامل حواس پرتی رو از خودت دور کنی ( مثل بچه کوچیک، صدای بیرون اتاق، گوشی و...)
این دوتا راه آخری خیلی به من کمک کرد
اگر بازم ذهن متمرکز نشد دیگه باید آدم بره یه دوری بزنه در حد دو سه دقیقه یه آبی بخوره که خلاصه از سرش بپره اون فکرSadra Shahidi خیلی ممنون ازت بابت توصیه خوبت
من آهنگ خیلی روم تاثیر داره حتما این کارو میکنم متشکرم️🥰
-
سلام
بعد یه سوال دیگه شماها چجوری پرش ذهنتون رو کنترل میکنید!؟؟ یا وقتی ذهنتون پرش میکنه دقیقا چیکار میکنید؟؟Fariba Arbabi برای سروصدا میتونی از هدفون صداگیر یا ازین گوش گیر های اسفنجی استفاده کنی برای پرش ذهنم دوتا چیز که همه تقریبا قبول دارن یکی استفاده از کش هست بدین صورت که کش میندازی دور دست هرموقع حواست پرت میکشیش
یه راه دیگم این که چیزایی که به ذهنت میاد روی کاغذ بنویسی اگر مهم زو بعد درست بهشون رسیدگی کنی اگر که اهمیت نداشت بیخیالش شو
اگر هم ساعت خوابتو تنظیم کنی عالی میشه -
Fariba Arbabi برای سروصدا میتونی از هدفون صداگیر یا ازین گوش گیر های اسفنجی استفاده کنی برای پرش ذهنم دوتا چیز که همه تقریبا قبول دارن یکی استفاده از کش هست بدین صورت که کش میندازی دور دست هرموقع حواست پرت میکشیش
یه راه دیگم این که چیزایی که به ذهنت میاد روی کاغذ بنویسی اگر مهم زو بعد درست بهشون رسیدگی کنی اگر که اهمیت نداشت بیخیالش شو
اگر هم ساعت خوابتو تنظیم کنی عالی میشهParsa Amini خیلی ازت ممنونم
این کشه فک کنم کار ساز باشه -
Sadra Shahidi خیلی ممنون ازت بابت توصیه خوبت
من آهنگ خیلی روم تاثیر داره حتما این کارو میکنم متشکرم️🥰
Fariba Arbabi خواهش میکنم