ممنون میشم راهنمایی کنید🌹
-
سلام دوستان ببخشید من فیلمارو ک نگاه میکنم دیگ وق نمیمونه برای مرور کردن و گذاشتم وقتی تموم شدم ی دور مرور کنم میخواستم بدونم شما چطوری میخونین و اصن چجوری باید ب هردوشون بتونیم برسیم ، هم مرور و هم تموم کردن فیلم
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
میخواستم تاپیک قبلی ازتون بپرسم ک نمدونم چرا تاپیک پاک شد
-
میخواستم تاپیک قبلی ازتون بپرسم ک نمدونم چرا تاپیک پاک شد
Reza Yengeji
ارع چرا بعضی تاپیکا پاک میشن ؟من روي یه تاپیک کلیک کردم نوشت بنظر میرسد اتصال شما قطع شده نمیدونم دسترسی ندارید
الانم دیگه کلن اون تاپیک غیب شد 😐😐 -
Reza Yengeji
ارع چرا بعضی تاپیکا پاک میشن ؟من روي یه تاپیک کلیک کردم نوشت بنظر میرسد اتصال شما قطع شده نمیدونم دسترسی ندارید
الانم دیگه کلن اون تاپیک غیب شد 😐😐Elahe Baran Mmm تو اون تاپیک قبلیه درباره اینکه بچه ها چقد از برنامه عقب موندن و اینا داشتیم صحبت میکردیم بعد ک داشتم تایپ میکردم سوالمو بپرسم یهو پاک شد 😑😂حرفم نصفه موند
-
Elahe Baran Mmm تو اون تاپیک قبلیه درباره اینکه بچه ها چقد از برنامه عقب موندن و اینا داشتیم صحبت میکردیم بعد ک داشتم تایپ میکردم سوالمو بپرسم یهو پاک شد 😑😂حرفم نصفه موند
Reza Yengeji من ۱۰ جلسه شیمی عقبم 🙂💔
-
Reza Yengeji من ۱۰ جلسه شیمی عقبم 🙂💔
Yegane Dehqan من از 3مرداد جا موندم :disappointed_face: :frowning_face:
-
Yegane Dehqan من از 3مرداد جا موندم :disappointed_face: :frowning_face:
yas 17 اشکال نداره
تابستون برای جمع کردن دهم وقت هست و باز از مهر دهم رو میخونیم .
تااازه من استاد فیزیکم رو عوض کردم و میخوام از اول فیزیک رو بخونم 🥲💔
ولی تا هر جا شد پیش میریم و مهر هم که با برنامه ان شاالله دوباره میخونیم . -
سلام دوستان ببخشید من فیلمارو ک نگاه میکنم دیگ وق نمیمونه برای مرور کردن و گذاشتم وقتی تموم شدم ی دور مرور کنم میخواستم بدونم شما چطوری میخونین و اصن چجوری باید ب هردوشون بتونیم برسیم ، هم مرور و هم تموم کردن فیلم
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیReza Yengeji سلام حتما فیلم هارو با سرعت بیشتری ببینید ، قسمت های ساده رو عبور کنید چون مرور خیلی مهمه باید حتما مرور بکنید
-
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیReza Yengeji سلام قرار نیست چنتا فیلم ببینی اینطوریی وقت نمیکنی مرور کنی ی فیلم خووب ببین اخر شب یا فرداش 10 دقیقه هر چی توو جزوت نووشتی مال اون فیلمو مرور سریع کن سرعت فیلمارم بزار روو 1.5 خوبه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد