درس زدگی:/
-
بچه ها شمام بعداز چند ساعت مطالعه
خستگی روحی پیدامیکنین
درحد ه گریه؟یافقط من اینجوریم
احساس میکنم دیگه نمیتونم ادامه بدم
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمه -
خستگی روحی پیدامیکنین
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمه -
خستگی روحی پیدامیکنین
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمهmahsa moradi 0 خسته که میشم در حدی که مثلا چیزی تو مغزم نره ولی گریه کردن نه !
ببین شما زمان درس خوندن رو درس بخون ولی ۲ هفته اخر شهریور که برای استراحت گذاشتن(برنامه راه ابریشم ) اون موقع رو قشششششنگ استراحت کن .
راستی اگه هدفت رو مشخص کنی و اون رتبه ای که میخوای و شغل و دانشگاهی که میخوای رو دقیقا تصور کنی دیگه اینجوری نمیشی .
چون گریه وقتیه که نمیخوای درس بخونی . ولی هدف باشه میفهمی که باید بخونی .من زمان تاریخ خوندن سال ۱۱ام اینجوری بودم چون نمیخواستم بخونم و ...
-
خستگی روحی پیدامیکنین
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمهmahsa moradi 0 خود فیلم انگزیشی ببینید خب،مثلا فیلم Dangal یا Divergent. برای استراحتم خوبه
-
به نظرم صبحا زود پاشین و قبل از ظهر حداقل نیمی از برنامتونو اجرا کنین
اینجوری خیلی پرانگیزه میشید برای ادامه برنامه بعد ظهر
-
خستگی روحی پیدامیکنین
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمهmahsa moradi 0
راستش من بعد از 12 ساعت مطالعه خسته میشمولی خوب همیشه اونقد کار دارم که قبل از خستگی و کمتر از 8 ساعت مطالعه روزم تموم میشه
ولیخ خوب درس زدگی رو تجربه کردم
فقط یک نصف روز از درس دور شدن تونست حالمو درست کنه که دوباره شروع کنمتوی تایمای استراحتتون اصلا سمت گوشی و کتاب نرید (البته تویام های بین مطالعه منظورمه وگرنه بعد از اتمام مطالعه کتاب خوندن خیلی خوبه )
میتونید واسه اخر روزتون جایزه ای که دوست دارید رو قرار بدید
مثلا دوست دارید که یک گیم رو انجام بدید و از اون به عنوان جایزه ی ویژه استفاده کنید -
mahsa moradi 0
راستش من بعد از 12 ساعت مطالعه خسته میشمولی خوب همیشه اونقد کار دارم که قبل از خستگی و کمتر از 8 ساعت مطالعه روزم تموم میشه
فقط یک نصف روز از درس دور شدن تونست حالمو درست کنه که دوباره شروع کنمتوی تایمای استراحتتون اصلا سمت گوشی و کتاب نرید (البته تویام های بین مطالعه منظورمه وگرنه بعد از اتمام مطالعه کتاب خوندن خیلی خوبه )
مثلا دوست دارید که یک گیم رو انجام بدید و از اون به عنوان جایزه ی ویژه استفاده کنید@سجاد-ذوالفقاری میشه بپرسم چیکار کردید که میتونید ۱۲ ساعت درس بخونید؟
من نهایتش ۷ ساعت 🥲🥲🥲🥲 -
@سجاد-ذوالفقاری میشه بپرسم چیکار کردید که میتونید ۱۲ ساعت درس بخونید؟
من نهایتش ۷ ساعت 🥲🥲🥲🥲Yegane Dehqan
خوب یعنی کاری براتون پیش میاد؟؟ -
Yegane Dehqan
خوب یعنی کاری براتون پیش میاد؟؟@سجاد-ذوالفقاری بغضی وقتا هی میگم خب یه ۱۵ دقیقه بیشتر استراحت کنم .
هی اینجوری میگم که در طول روز یکی دو ساعتم اینجوری میره .و اینکه کلاس زبان هم دارم .
اینا به اضافهی اون تایمی که یه ذره تنبلی میکنم زمانم رو میگیرن .
شما پیشنهادی دارید در این رابطه؟
( پ.ن : صبحا زود بیدار میشم .)
-
خستگی روحی پیدامیکنین
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمهmahsa moradi 0 سلام دوست من
- سعی کن قبل از اسفند مطالعه بالای 10 ساعت نداشته باشی که خسته نشی.
- اگر روی مبحثی مسلطی سعی کن بیشتر تست بزنی تا اینکه بخوای آموزش ببینی این کمک میکنه نکات جدید یاد بگیری و اشتباهاتت رفع بشه و با رفع اشتباهات انرژی مثبت میگیری
- اگر خیلی درس خوندی باید یه روز هیچی نخونی و فقط یه روز نه بیشتر ! یادت باشه که به مورد 1 توجه کنی.
- گفتین از فیلم های انگیزشی خسته شدین. حق دارین من هم از هر انسانی که بخواهد افکارش رو بهم تحمیل کنه خسته میشم و در واقع گاهی اوقات انگیزشی تاثیر منفی برامون داره. به جاش سعی کن موسیقی گوش بدی حالا چه بیکلام و چه باکلام. چه ایرانی چه خارجی و ...
- هر انسانی دلش با خدا آروم میشه. قد تفتش عیون الحیوه فی الظلمات - گاهی چشمه های زندگی در تاریکی ها پیدا میشن - باید یادت بمونه کنکور فقط درس نیستش و مبارزه ذهن و اعتقادات توئه پس مواظب باش روی اعتقاداتت محکم بمونی ...
امیدوارم مفید بوده باشم ...
-
خستگی روحی پیدامیکنین
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمهmahsa moradi 0 من دقیقا اینجوریم تازگیا انقد ضعیف شدم که هرچی میشه میزنم زیر گریه سمت درسم میرم بعد یکم خوندن دیگه اصلا غرق میشم
افسردگی هاد گرفتم
راه کار
اهنگگگگگگگ خیلی شاد
برو دیوونه دیوونه منصورو گوش کن برا من خیلی کار کرده -
@سجاد-ذوالفقاری بغضی وقتا هی میگم خب یه ۱۵ دقیقه بیشتر استراحت کنم .
هی اینجوری میگم که در طول روز یکی دو ساعتم اینجوری میره .و اینکه کلاس زبان هم دارم .
Yegane Dehqan
خوب تایم استراحت رو اگه بخوای یک دقیقه هم اضافه کنی خود به خود کش میاد
به محض تموم شدن 15 دقیقه استراحت سریع برگریدید سر درس
اون تایم استراحت چه کاری انجام میدید؟من راستش همین تکنیک جایزه ویژه رو پیشنهاد میکنم خیلی جواب میده
ساعت مطالعتون هم کم کم اضافه کنید نه اینکه یهو
کلاس زبان هم خودش وقت گیره ولی خوب چیزی نیست که بخواید ولش کنید
اگه همون 10 ساعت مطالعه مفید داشته باشید کافیه از روز قبل اگه بدونید میخواید چیکار کنید هم خیلی تاثیر میذاره
-
@سجاد-ذوالفقاری بغضی وقتا هی میگم خب یه ۱۵ دقیقه بیشتر استراحت کنم .
Yegane Dehqan واي دقيقا همه مشكلات من كلاس زبان ك دارم ....
-
Yegane Dehqan
خوب تایم استراحت رو اگه بخوای یک دقیقه هم اضافه کنی خود به خود کش میاد
به محض تموم شدن 15 دقیقه استراحت سریع برگریدید سر درس
اون تایم استراحت چه کاری انجام میدید؟من راستش همین تکنیک جایزه ویژه رو پیشنهاد میکنم خیلی جواب میده
ساعت مطالعتون هم کم کم اضافه کنید نه اینکه یهو
کلاس زبان هم خودش وقت گیره ولی خوب چیزی نیست که بخواید ولش کنید
اگه همون 10 ساعت مطالعه مفید داشته باشید کافیه از روز قبل اگه بدونید میخواید چیکار کنید هم خیلی تاثیر میذاره
@سجاد-ذوالفقاری
درستهممنون بابت راهنمایی
-
خستگی روحی پیدامیکنین
راه حل دارین؟غیراز فیلم داستان های انگیزشی منظورمهmahsa moradi 0
چیا حالتو خوب میکنه؟ همونارو انجام بده بعد درس خوندنت و یجورایی جایزه برای پایان روزت هم محسوب میشه
اگر کسلی یا حوصله نداری انرژیتو ببر بالا
مثلا دیروز چون شب قبلش دیر خوابیده بودم نتونستم سر ساعت بیدار شم و بعدشم کسل بودم پس اومدم سرمو گرفتم زیر شیر آب و بعدش یکم آب موهامو گرفتم و با رقصیدن با دوتا اهنگ انرژیمو بردم بالا و بعدش شروع کردم درس خوندن(اگر صبحا با اینکه زود بیدار میشی ولی انرژی نداری پیشنهاد میشه)
و خب اگر میتونی صبحای زود قبل شروع درس یا غروب تایم استراحتت برو پیاده روی یا دوچرخه سواری(البته اگه دوس داری)باقی موارد هم بچه ها گفتن.
-
Mina Sadeghi در درس زدگی:/ گفته است:
چند ترم دیگه ک بیشتر نمونده تا الان باید بعنوان یه زنگ کلاسی مثل باقی کلاسا بهش نگاه میکردید و جزئی از روتین هفتگیتون میشد
الان ک راحت تر میشه برنامه ریزی کرد، به این فک کن یه تایمی هم مدرسه داشتیم هم امتحانات پایان ترم هم کلاس زبان، از اونموقع ک شرایط دشوار تر نیست، هست؟!شایدم کلا علاقه ای به انگلیسی ندارید و از همون اولش کلاس زبان عذاب روح بوده براتون¯_(ツ)_/¯
-
mahsa moradi 0 خسته که میشم در حدی که مثلا چیزی تو مغزم نره ولی گریه کردن نه !
ببین شما زمان درس خوندن رو درس بخون ولی ۲ هفته اخر شهریور که برای استراحت گذاشتن(برنامه راه ابریشم ) اون موقع رو قشششششنگ استراحت کن .
راستی اگه هدفت رو مشخص کنی و اون رتبه ای که میخوای و شغل و دانشگاهی که میخوای رو دقیقا تصور کنی دیگه اینجوری نمیشی .
چون گریه وقتیه که نمیخوای درس بخونی . ولی هدف باشه میفهمی که باید بخونی .من زمان تاریخ خوندن سال ۱۱ام اینجوری بودم چون نمیخواستم بخونم و ...
Yegane Dehqan مرسی از راهنماییت دوستم:)
-
mahsa moradi 0 خود فیلم انگزیشی ببینید خب،مثلا فیلم Dangal یا Divergent. برای استراحتم خوبه
nazanin karima دیگه از فیلم انرژی نمیگیرم:/
-
به نظرم صبحا زود پاشین و قبل از ظهر حداقل نیمی از برنامتونو اجرا کنین
اینجوری خیلی پرانگیزه میشید برای ادامه برنامه بعد ظهر
amirmohammad shakeri صبحا۶بیدارم:) ولی خب نمیدونم چیکارکنم
-
mahsa moradi 0
مثلا دوست دارید که یک گیم رو انجام بدید و از اون به عنوان جایزه ی ویژه استفاده کنید@سجاد-ذوالفقاری به فکر این بودم که پابجی رو ک حذف کردم برا تایم شب بزارم ولی گفتم شاید بد باشه
ممنونم از راهنماییتون:)