سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
دوازدهم جامع یا درس به درس؟
-
سلامُ علیکم
عزاداریاتون قبول
خب من برای منابع دوازدهم واقعا موندم زیست هر پایه برا خودش داشتم ۱۲ جامع بگیرم یا مختص ۱۲
شیمی و فیزیک هم مثل زیستِ کدوم بگیرم
برای دینی وزبان که نه ۱۰نه۱۱ کتاب تست نداشتم چجور کتابی تهیه کنم ؟
و یک سوال دیگه من تو کلیپ هایی که برای معرفی منابع تو کانالا دیدم گفتن منابع تکمیلی هم برای بعد عید وقتی تسلط پیدا کردین بگیرین مثل iq نردبام خیلی سبز موج آزمون ولی با هزینه های نجومی برای این کتابا چیکار کنیم؟
جلد اول و دوم زیستiqروی هم تقریبا۴۰۰درمیاد دیگه خودتون تا آخرش برین درضمن یدونه زیست نیست که..
حالا سوال من اینه اگه جامع بگیریم برای چند درس میشه برای اونا منبع تکمیلی نگیریم ؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @دوازدهم @کنکوری-های-۱۴۰۱ -
دوست گلم بهت پیشنهاد می کنم با توجه به افزایش نجومی قیمت کتاب ها و هزینه های سرسام اور بری و در بانک سوال های اینترنتی مثل گزینه دو - لرنیتو - منتا یا همین خود الا که من در تاپیکی دیدم قرار است تا اخر تابستان یک بانک سوالی درست بشود که با هزینه کمتر در اختیار همه قرار گیرد ثبت نام بکن چون هم قیمتش ارزان هست هم دسترسی خیلی زیادی به منابع دارد و کلا خدماتش هم زیاد است البته منظورم تمام بانک سوال هاست به خصوص گزینه دو که حتی سطح سوال هم می شود مشخص کرد ولی بازم امیدوارم که تصمیم درستی بگیری
-
arthur morgan
مرسی قشنگ جان
ولی مشکل من اینه من تو گوشی زیاد نمیتونم تست بزنم
و یکم باهاش جور در نمیام ..یجورایی کاغذی ام -
Elahe Baran Mmm خب می تونی از کامپیوتر استفاده بکنی
-
Elahe Baran Mmm
سلام
من خودم تخصصیارو تک پایه خریدم و عمومیارو جامع
و اینکه میتونی از خیلی بوکز یا گاجینو پی دی اف جلد دوم کتابا رو بخری یا حتی بعضی کانالای تلگرامی رایگان گذاشتن -
من خودم هر سال کتابای اون پایه رو گرفتم ولی الان ک دوازدهمم تموم شد فهمیدم باید جامع میگرفتم چون بعضی مباحث رو که تو هر سه سال هست رو بهتر میشه فهمید بااکتاب های جامع تازه هزینش هم به صرفه تره ولی اگه تو درس زبان خیلی ضعیف هستین توصیه میشه هرپایع رو جدا بخرین
-
Mamari 82 ارع اتفاقا تو تل دارم کانالارو
مرسی -
mahsa moradi 0 زبانم سطحش متوسطه
میخوام جامع شهاب اناری رو بخرم
برای زیست و شیمی موندم
مرسی ازت -
Elahe Baran Mmm برای شیمی اگر که سطحت خوبه به نظرم برو کتاب نشرالگو را بگیر چون کتاب سطح بالایی است و تست چالشی توش زیاد است
-
arthur morgan
شیمی از عشق میادنه از شيميایی
بخاطر اینکه عاشقشم توش قویم
نشر الگو جامع یا دوازدهمش؟ -
Elahe Baran Mmm دوازدهمش اگر جامعش بود که چه بهتر تازه منم یکمی عشق شیمی دارم
-
Elahe Baran Mmm یک کتاب دیگه ای هم که الان یادم امد و برای خیلی خیلی خفناست کتاب فار شیمی که خیلی کتاب لول بالایه بخصوص برای شما که عشق شیمی دارید مناسب است
-
سلام
به نظرم اگه میخواین کنکور بدین، بهتره جامعشو بخرین، چون بالاخره برای پایه هم نیاز میشهبرای زیست من پیشنهادم خیلی سبز جامعه
برای شیمی میکروطلایی، اگه سطحتونم خوبه آی کیو
برای فیزیک خیلی سبز خوب بوده، الگو هم اگه از فیزیک و تستای ایده دار خوشتون میاد(سنگینه)
برای ریاضی مهروماه و خیلی سبز هستش
برای دینی هم من سفیر خرد رو پیشنهاد میدم(از نظر من بهترین کتاب از نظر درسنامه و تسته، تستاش زیاد و سنگین هست) اگه دنبال کتاب دیگه ای هستین میکروطلایی هم شنیدم خوبه
برای عربی خیلی سبز خوبه و اگه دنبال کتاب سنگین و پرتستی هستین مهروماه خوبه
برای زبان مبتکران یا خیلی سبز
برای منابع جمع بندی، ادبیات هزار تست ادبیات و موج آزمون منابع عالی ای هستن، دینی دورتند سفیر خرد، عربی من هنوز منبع عالی ای ندیدم ولی همین جمع بندی خیلی سبز که تالیف آقای ناصح زاده هست، شیمی هم موج آزمون خوبه ولی اگه گرفتین باید زودتر از عید شروعش کنین، برای زیست هم موج آزمون و هزارتست عالین
برای هزینه هم فروشگاه کتاب جم تا دی ماه 22 تا 27 درصد تخفیف میده که قیمت پایش برای ثبت تخفیف 300 تومنه
کد تخفیفش هم hadi هست
-
arthur morgan شنیدم اسمشو
خیلی مرسی دوست عزیز -
@amir-bernousi مرسی بابت راهنماییتون
تاحدودی به یه تصمیم جامعی رسیدم -
Elahe Baran Mmm سلام خسته نباشید من با توجه به تجربیاتم میگم برای درسایی مث زیست واسه کتاب هایی که میخواین ازشون درسنامه استفاده کنین بنظرم تکی بهتره و جامع نگیرین مث خیلی سبزا
برای فیزیک من خیلی سبزا رو استفاده کردم و نزدیک به کنکور کتابایی مث موج آزمون و ... رو اسفاده کردم
شیمی هم که من از مبتکران بهمن بازرگانی اسفاده کردم اگ وقت داشته باشین بخونین بهترین کتاب ممکن میتونه باشه
بله کتاب هایی مث iq برای شروع توصیه نمیشه و میتونین توی سایت مای گاج بگردین دنبالش و با بچه های اونجا کتاباتونو تبادل کنین
برای عمومی هم بنظرم جامع بگیرین بهتره و نیاز نیس هزینه ی زیادی بکنین
موفق باشین -
Saleh Esmaily ممنون بخاطر راهنمایی
-
Elahe Baran Mmm زیست که خیلی سبز قطعا و شیمی هم توصیه بیشتر رتبع ها مبتکرانش هست درمورد منبع زبانت هم بگم ک بهترین منبعه
-
Elahe Baran Mmm جامع توصیع من
-
این پست پاک شده!