ببخشید کسی میدونه این مدل سوالا برای نظام جدید هنوز هستن یا نه؟
-
من این سوال رو تو میکروطلایی دیدم
که توی مبحثی حرکت شناسی از معادلات مثلثاتی سوال داده
ولی یادمه دبیرم گفته اینا برای نظام جدید نمیاد
کسی اطلاعی داره؟ -
من این سوال رو تو میکروطلایی دیدم
که توی مبحثی حرکت شناسی از معادلات مثلثاتی سوال داده
ولی یادمه دبیرم گفته اینا برای نظام جدید نمیاد
کسی اطلاعی داره؟Aida Banoo سلام کدوم سوال؟
عکس تصویر رو فک کنم بارگذاری نکردین -
این پست پاک شده!
-
Aida Banoo سلام کدوم سوال؟
عکس تصویر رو فک کنم بارگذاری نکردین -
Aida Banoo سلام کدوم سوال؟
عکس تصویر رو فک کنم بارگذاری نکردینسالار باقری اينه فرستادم
-
Aida Banoo ببخشید اینو نمیدونم ولی بچه های تجربی سال قبل ب0در جریانن @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
Aida Banoo ببخشید اینو نمیدونم ولی بچه های تجربی سال قبل ب0در جریانن @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
سالار باقری مرسی از راهنمایی تون
-
Aida Banoo
سلام،
آره این سوالات در فصل نوسان (فیزیک 3) هستش و توی نظام جدید هم توی این فصل به این تیپ تست ها پرداخته شده... -
Aida Banoo
سلام،
آره این سوالات در فصل نوسان (فیزیک 3) هستش و توی نظام جدید هم توی این فصل به این تیپ تست ها پرداخته شده...Amirreza Vafaei Moghadam این مال حرکت شناسی!
ینی توی سینماتیک هم هست؟ -
Aida Banoo در ببخشید کسی میدونه این مدل سوالا برای نظام جدید هنوز هستن یا نه؟ گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam این مال حرکت شناسی!
ینی توی سینماتیک هم هست؟به این سوالات توی فصل اول ( حرکت شناسی ) پرداخته نمیشه... توی فصل نوسان بهش میپردازن... بعد اینکه معادله نوسانع نوسانگر رو یاد گرفتید... تیپ همین تیپ هستش منتها با یکمی تغییرات برای نوسانگر مطرحش میکنن
الان ازین سوالات بگذر بهشون میرسی توی فصل های آینده... توی فصل یک ( حرکت شناسی ) بهشون پرداخته نمیشه توی نظام جدید...
-
Aida Banoo در ببخشید کسی میدونه این مدل سوالا برای نظام جدید هنوز هستن یا نه؟ گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam این مال حرکت شناسی!
ینی توی سینماتیک هم هست؟به این سوالات توی فصل اول ( حرکت شناسی ) پرداخته نمیشه... توی فصل نوسان بهش میپردازن... بعد اینکه معادله نوسانع نوسانگر رو یاد گرفتید... تیپ همین تیپ هستش منتها با یکمی تغییرات برای نوسانگر مطرحش میکنن
الان ازین سوالات بگذر بهشون میرسی توی فصل های آینده... توی فصل یک ( حرکت شناسی ) بهشون پرداخته نمیشه توی نظام جدید...
Amirreza Vafaei Moghadam مرسی خدا خیرت بده.
اعصابم سر این تست بهم ریخت واقعا🥴
-
Amirreza Vafaei Moghadam مرسی خدا خیرت بده.
اعصابم سر این تست بهم ریخت واقعا🥴