حد بی نهایت
-
سلام وقت بخیر
اگر امکانش باشه سوال زیر رو برام حل کنید
من که مبهم صفر صفرم میارم رفع ابهام هم نمیشه
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء -
سلام وقت بخیر
اگر امکانش باشه سوال زیر رو برام حل کنید
من که مبهم صفر صفرم میارم رفع ابهام هم نمیشه
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءFatemeh Maleki سلام دوست عزیز من که حل کردم جوابم یک سوم شد اگر که درست باشه یادمه حد در بینهایت توابع نمایی نکات خاص خودشون رو دارن که تو آزمونهای پارسالم یادمه زیاد استفاده کردن ، در حالت عادی شما بزرگترین درجه مجهول رو در صورت و مخرج میذاشتین و حل میکردین اما اینجا که به صورت نمایی نوشته شده در صورت و مخرج که پایه ها متفاوت و توان های یکسان داریم به اینگونه عمل میکنیم که اگر حد ما به منفی بینهایت میل میکرد پایه کوچکتر رو انتخاب میکردیم و اگر به مثبت بینهایت پایه بزرگتر در نهایت با ساده کردن عبارت جوابتون به دست میاد
-
Fatemeh Maleki سلام دوست عزیز من که حل کردم جوابم یک سوم شد اگر که درست باشه یادمه حد در بینهایت توابع نمایی نکات خاص خودشون رو دارن که تو آزمونهای پارسالم یادمه زیاد استفاده کردن ، در حالت عادی شما بزرگترین درجه مجهول رو در صورت و مخرج میذاشتین و حل میکردین اما اینجا که به صورت نمایی نوشته شده در صورت و مخرج که پایه ها متفاوت و توان های یکسان داریم به اینگونه عمل میکنیم که اگر حد ما به منفی بینهایت میل میکرد پایه کوچکتر رو انتخاب میکردیم و اگر به مثبت بینهایت پایه بزرگتر در نهایت با ساده کردن عبارت جوابتون به دست میاد