Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!!
-
taha_moradi شما که فقط فیزیک میخوندی به نظرت واسه همون نیست که نشر الگورو میگی پاسخاش فهمش سخت نیست؟
-
mahdiya
ببین خب سوالای الگو خیلی خوبه و الکی فکر نکن که سخته
سوالاش ایده داره
یسری از سوالا پاسخاش یجوریه اما اگه روی سوال و پاسخش فکر کنی میتونی بفهمی نگران نباش
طبیعی هم هست، چون هیچ مولفی نمیاد تمام دانشش رو توی یه کتابی ک 50 تومن قیمتشه بنویسیه!
من از فیلم های دکتر طلوعی برای فیزیک پایه استفاده کردم و توی پاسخ ها به مشکل نمیخوردم. اگرم ب مشکل میخوردم یا از خواهرم میپرسیدم یا از معلمم -
taha_moradi
پاسخای الگو از گاج خیلی روون تر و بهتره
خیلیم سخت نیس -
popeye در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا
دوستان بهترین دبیر الا رو میخوام برای رسیدن به درصد بالا (40 به بالا). یعنی میخوام کامل اموزش و مفهوم رو یاد بگیرم و کنارش تست گاج نقره ای بزنم. مدرسم نمیرم.بین طلوعی و فدایی فرد و کارزانیان؟
خودم وقت ندارم از هر كدوم مبحث مشابه ببينم لطفا كسايي كه نتيجه گرفتن تو كنكور بگن با كدوم نتيجه گرفتن
سلام . فدایی فرد ببین چون هم جزوش کامله هم کامل درس میده و البته از گاج نقره ای حل تست و تکلیف هم میده .
-
Dr.Saraaa
اره قبول دارم
الگو عالیه اخه -
taha_moradi خیلیم عالی فقط برا پیش دانشگاهی هم خوبه دیگه؟
-
mahdiya
بله اونم عالیه
منتها سریع تر شروع کن تا وقت کنی کاملش کنی -
taha_moradi چیو کامل کنم؟
-
mahdiya
منظورم تمام تست هاش بود -
mahdiya در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
taha_moradi چیو کامل کنم؟
ینی همه تستاشو کار کنی..
-