بی حوصلگی برای درس
-
سلام
من یه مدتی در حد توانم درس خوندم و فضای مجازی رو کم کردم اما دوباره برگشتم به اون دورانی که حتی نمی تونم روی کتاب رو نگاه کنم و یجورایی حس فرار بهم دس میده وقتی روی کتاب باز میکنم ونمی تونم بخونم و دوباره یکسر پای گوشی ام
از طرفی هم حدودا یکی دو هفته بعد امتحان تغییر رشته دارم و باایددد بخونم
ممنون میشم راهنماییم کنید:)
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم -
فقط اینکه کم کم خودت به برنامه ها آلا ملزم کن
-
سلام
من یه مدتی در حد توانم درس خوندم و فضای مجازی رو کم کردم اما دوباره برگشتم به اون دورانی که حتی نمی تونم روی کتاب رو نگاه کنم و یجورایی حس فرار بهم دس میده وقتی روی کتاب باز میکنم ونمی تونم بخونم و دوباره یکسر پای گوشی ام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@دختر-بهار سلام
شما هدف داری؟
یعنی منظورم اینه که کنکور ۱۴۰۱ هستی تازه اولای راهه و این اتفاق تقریبا توی اسفند ماه میافته که دیگه توان درس خوندن کم میشه و دانش آموز واقعا خسته اس
اگه هدف داشته باشی و رشته مورد علاقت و دانشگاهی میخوای و رتبه ای که میخوای کسب کنی رو فرض کنی و عاشقش باشی زیاد این اتفاق نمیافته و به عشق هدفتم که شده درس میخونی و تازه دوست داری روز به روز تایم مطالعه ات بیشتر بشه .پس پیشنهاد من اینه که هدف داشته باش و تصورش کن
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@دختر-بهار سلام
همیشه برای رسیدن به خواسته هات باید از یکسری چیز ها بگذری یا خیلی کم کنی
باید بخواهی و باور داشته باشی که میتونی به جایی که میخوایی برسی
مطمئنم تغییر رشته ات یک هدفی پشتش هست
به ان هدف فکر کن و تلاش کن بهش برسی
اراده و پشتکار داشته باش و انگیزه داشته باش
به شهدایی که رفتن فکر کن
به فقیران و کودکان کار فکر کن
به زحمتای پدر و مادرت فکر کن
خدا و اهل بیت رو فراموش نکن -
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@دختر-بهار
۱.با فیلم شروع کن .. ترجیحا استادی ک دوسش داری
۲.اپ help me focus رو نصب کن برا کنترل اعتیادت ب گوشی اگ کار باهاش برات سخت بود هم بهم بگو بگم چیکار کنی
۳.گزارش مطالعه بده. به گروه .. تاپیک .. مشاور .. دوست .. خانواده .. من
۴. تایم خواب و بیداری رو درستش کن حداقل برا این دوهفته .. چون پیشنهادم صوبا درس خوندنه
۵. فلن همینا -
@دختر-بهار
۲.اپ help me focus رو نصب کن برا کنترل اعتیادت ب گوشی اگ کار باهاش برات سخت بود هم بهم بگو بگم چیکار کنی
۴. تایم خواب و بیداری رو درستش کن حداقل برا این دوهفته .. چون پیشنهادم صوبا درس خوندنه
۵. فلن همیناSharllot اره فکر خوبیه اینکه فضای سمی و مجازی مثل اینستاگرام و ... رو روی تایمر بزاره و محدود کنه زمان استفاده از اونا رو .
منم اینکارو کردم که اگه بیشتر از اون برنامه استفاده کردم به طور خودکار غیر فعال بشه .
مثلا امروز ۱ ساعت از اینستا استفاده کردم و تایمم تموم شد .
-
Sharllot اره فکر خوبیه اینکه فضای سمی و مجازی مثل اینستاگرام و ... رو روی تایمر بزاره و محدود کنه زمان استفاده از اونا رو .
منم اینکارو کردم که اگه بیشتر از اون برنامه استفاده کردم به طور خودکار غیر فعال بشه .
مثلا امروز ۱ ساعت از اینستا استفاده کردم و تایمم تموم شد .
Yegane Dehqan سلام میتونم بپرسم اسم این اپلیکیشن چیه؟
-
Sarah Ghanaatiyan از تنظیمات گوشی میتونید اینکارو بکنید .
-
Sarah Ghanaatiyan از تنظیمات گوشی میتونید اینکارو بکنید .
Yegane Dehqan جدی؟ کجای تنظیمات؟
-
Yegane Dehqan جدی؟ کجای تنظیمات؟
Sarah Ghanaatiyan بچه های آلایی میتونید از این روش استفاده کنید . @دانش-آموزان-آلاء
-
Sarah Ghanaatiyan بچه های آلایی میتونید از این روش استفاده کنید . @دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
Tnx -
Sarah Ghanaatiyan
ur wlcm -
Sarah Ghanaatiyan تو تنظیمات هست
برای من یه گزینه حالت تمرکز داره اونوکه بزنم اون چیزایی که خیلی ازش استفاده میکنم رو داخلش قرار میدم -
Sarah Ghanaatiyan تو تنظیمات هست
برای من یه گزینه حالت تمرکز داره اونوکه بزنم اون چیزایی که خیلی ازش استفاده میکنم رو داخلش قرار میدمFariba Arbabi میتونم مدل گوشیتونو بپرسم؟
برای من سامسونگ هس و ت تنظیماتش نیست نمیدونم چرا -
Fariba Arbabi میتونم مدل گوشیتونو بپرسم؟
برای من سامسونگ هس و ت تنظیماتش نیست نمیدونم چراSarah Ghanaatiyan
سلام
باید اندرویدتون ۱۰ به بالا باشه -
@دختر-بهار
۵. فلن همینا -
Fariba Arbabi میتونم مدل گوشیتونو بپرسم؟
برای من سامسونگ هس و ت تنظیماتش نیست نمیدونم چراSarah Ghanaatiyan برای منم سامسونگ
تو نوار ابزار باید باشه -
Sarah Ghanaatiyan برای منم سامسونگ
تو نوار ابزار باید باشه -
Fariba Arbabi ببین حالت تمرکز داره
-
Fariba Arbabi در بی حوصلگی برای درس گفته است:
یا میتونی بری تو تنظیمات رو گزینه کنترل والدین بعد پایینش یا گزینه داره نوشته تالت تمرکز