بازمانده های۱۴۰۰
-
همین یه ماه پیش بود که هنوز باورمون نمیشد دوازدهم تموم شد وکنکور دادیم و باگذشت یه ماه حس پیشکسوتی در کنکورو گرفتیم و بدتراینکه نتیجه دلخواه نباشع و یع سال دیگع باز بمونی پشت در انتظار
فضا و جو آلا هم انگار برای مدرسه ای هاستیا من اینجور حس میکنم؟
راستی پشت کنکوریا اوضاع چطورع؟
کی شروع کردین؟تاکجا پیش رفتین؟
شمام حالت افسردگی استرس طور گرفتین یا...
امروز یه آیه رو خوندم که میگفت«و ان لیس للانسان الا ما سعی» (نجم39) و اینکه برای انسان جز سعی و کوشش او نیست و سعیش بزودی دیده می شود او به نتیجه اش می رسد. سپس به او جزای کافی داده خواهد شد -
همین یه ماه پیش بود که هنوز باورمون نمیشد دوازدهم تموم شد وکنکور دادیم و باگذشت یه ماه حس پیشکسوتی در کنکورو گرفتیم و بدتراینکه نتیجه دلخواه نباشع و یع سال دیگع باز بمونی پشت در انتظار
امروز یه آیه رو خوندم که میگفت«و ان لیس للانسان الا ما سعی» (نجم39) و اینکه برای انسان جز سعی و کوشش او نیست و سعیش بزودی دیده می شود او به نتیجه اش می رسد. سپس به او جزای کافی داده خواهد شدmahsa moradi 0 افسردگی مال شما تهرانیاس
ما شهرستانیا از یه جا به بعد دیگ بی حس میشیم -
mahsa moradi 0 افسردگی مال شما تهرانیاس
ما شهرستانیا از یه جا به بعد دیگ بی حس میشیمParsa Amini منم شهرستانیم:))
-
Parsa Amini منم شهرستانیم:))
mahsa moradi 0 زشتمون کردی تو انظار مردم:(((((((((
-
mahsa moradi 0 زشتمون کردی تو انظار مردم:(((((((((
Parsa Amini
نه باور کن تهرانیا افسرده ترن
-
Parsa Amini
نه باور کن تهرانیا افسرده ترن
mahsa moradi 0
منظورم نفهمیدی گویا میگم که زشتمون کردی تو انظار مردم (یعنی خفتمون دادی)
باید استان فارسی باشی تا بفهمی -
mahsa moradi 0
منظورم نفهمیدی گویا میگم که زشتمون کردی تو انظار مردم (یعنی خفتمون دادی)
باید استان فارسی باشی تا بفهمیParsa Amini اهاا فهمیدم
نه نفرمایید -
Parsa Amini اهاا فهمیدم
نه نفرماییدmahsa moradi 0
نبینم افسرده بشیا وگرنه میام گوشتو میبرم
-
mahsa moradi 0
نبینم افسرده بشیا وگرنه میام گوشتو میبرم
Parsa Amini وقتی مطالع روزت۳ساعت باشه افسردگی دورازانتظارنیست
-
Parsa Amini وقتی مطالع روزت۳ساعت باشه افسردگی دورازانتظارنیست
mahsa moradi 0 بیشتر میشه به امید حق تعالی فقط کافیه کمر همت ببندی و تمرکز داشته باشی البته نظم فکری مهم ترین چیزه برنامه داشته باش تا نظم فکری داشته باشی پیشنهادم بهت راه ابریشم هست خیلی عالیه بنده که راضیم البته چند روزیم عقب افتادم ولی تونستم جبران کنم در کل حتی اگر عقب بیوفتیم استرس نداری و همیشه نظم فکری داری
-
mahsa moradi 0 بیشتر میشه به امید حق تعالی فقط کافیه کمر همت ببندی و تمرکز داشته باشی البته نظم فکری مهم ترین چیزه برنامه داشته باش تا نظم فکری داشته باشی پیشنهادم بهت راه ابریشم هست خیلی عالیه بنده که راضیم البته چند روزیم عقب افتادم ولی تونستم جبران کنم در کل حتی اگر عقب بیوفتیم استرس نداری و همیشه نظم فکری داری
Parsa Amini من از شر موسسع و فیلم ها تنها به کمک درسی پناه میبرم ولا غیر گاهی هم استاد موقاری وثابتی
-
Parsa Amini ممنون از راهنماییتون
-
امروز یه آیه رو خوندم که میگفت«و ان لیس للانسان الا ما سعی» (نجم39) و اینکه برای انسان جز سعی و کوشش او نیست و سعیش بزودی دیده می شود او به نتیجه اش می رسد. سپس به او جزای کافی داده خواهد شدmahsa moradi 0 سلام.من درسته امسال دوازدهمم و کنکوری،اما واقعا از اعماق وجود درکتون میکنم.....من سال یازدهمم کاملا درگیر المپیاد بودم و خلاصش اینکه قبول نشدم دیگه...تقریبا همین یه ماه پیشم جوابش اومد،افسرده،نا امید...حالم حتی هنوزم وقتی یاد قصوراتی که داشتم میوفتم خراب میشه...
-
mahsa moradi 0 سلام.من درسته امسال دوازدهمم و کنکوری،اما واقعا از اعماق وجود درکتون میکنم.....من سال یازدهمم کاملا درگیر المپیاد بودم و خلاصش اینکه قبول نشدم دیگه...تقریبا همین یه ماه پیشم جوابش اومد،افسرده،نا امید...حالم حتی هنوزم وقتی یاد قصوراتی که داشتم میوفتم خراب میشه...
nazanin karima ز روز گذر کردن ، اندیشه کن
پرستیدن دادگر پیشه کن
به نیکی گرای و میازار کس
ره رستگاری همین است و بس -
mahsa moradi 0 سلام.من درسته امسال دوازدهمم و کنکوری،اما واقعا از اعماق وجود درکتون میکنم.....من سال یازدهمم کاملا درگیر المپیاد بودم و خلاصش اینکه قبول نشدم دیگه...تقریبا همین یه ماه پیشم جوابش اومد،افسرده،نا امید...حالم حتی هنوزم وقتی یاد قصوراتی که داشتم میوفتم خراب میشه...
nazanin karima سلام عزیزم
اصلا نزار این افکار به مغزت خطور کنه
المپیاد هم مثل معدل و رقابته و فقط ارزش درون مدرسه ای دارع
تو یه سال وقت داری برااینکه بهترین خودت باشی
ازالمپیادت تجربع شو یادبگیر و بس که سال بعد حسرت نخوری ک کاش فراموش میکردم همون موقع و سفت ب درسم میچسبیدم
مطمعن باش دیگع این فرصت برات تکرارنمیشه یاحداقلش دیرترنمیشه! -
nazanin karima ز روز گذر کردن ، اندیشه کن
پرستیدن دادگر پیشه کن
به نیکی گرای و میازار کس
ره رستگاری همین است و بسParsa Amini گرچه یه درصد کمی دور بود معنیش
ولی فوق العاده،ممنون
-
nazanin karima سلام عزیزم
اصلا نزار این افکار به مغزت خطور کنه
المپیاد هم مثل معدل و رقابته و فقط ارزش درون مدرسه ای دارع
تو یه سال وقت داری برااینکه بهترین خودت باشی
ازالمپیادت تجربع شو یادبگیر و بس که سال بعد حسرت نخوری ک کاش فراموش میکردم همون موقع و سفت ب درسم میچسبیدم
مطمعن باش دیگع این فرصت برات تکرارنمیشه یاحداقلش دیرترنمیشه!mahsa moradi 0 هعی،المپیاد که فقط ارزش درون مدرسه ای نداره.....چندین برابر از کنکور سختتر و پرمنفعت تره...
-
mahsa moradi 0 افسردگی مال شما تهرانیاس
ما شهرستانیا از یه جا به بعد دیگ بی حس میشیمParsa Amini هههه منم شهرستانیم برات دعا میکنم موفق باشی و زندگیت پر از آرامش شادی و تندرستی باشه دوست عزیز