برنامه راه ابریشم
-
سلام وقت بخیر
سوالی که برای من و احتمالا بقیه دوستانی که راه ابریشم رو خریداری کردن پیش اومده این هست که چرا تطابقی میان برنامه با فیلم هایی که آپدیت شده وجود نداره ؟!
برای مثال در برنامه تابستون راه ابریشم در تاریخ ۲ شهریور نوشته شده فیلم جلسه ۱۸ و ۱۹ و بعد سراغ فرسنگ دوم رفته !!!
در حالی که الان فیلم های آپدیت شده فرسنگ اول حدودا ۴۲ تاس و اگر بخواییم با برنامه جلو بریم ۲۳ تا فیلم عقب میمونیم
ممنون میشم توضیحاتی رو ارائه کنید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام وقت بخیر
سوالی که برای من و احتمالا بقیه دوستانی که راه ابریشم رو خریداری کردن پیش اومده این هست که چرا تطابقی میان برنامه با فیلم هایی که آپدیت شده وجود نداره ؟!
برای مثال در برنامه تابستون راه ابریشم در تاریخ ۲ شهریور نوشته شده فیلم جلسه ۱۸ و ۱۹ و بعد سراغ فرسنگ دوم رفته !!!
در حالی که الان فیلم های آپدیت شده فرسنگ اول حدودا ۴۲ تاس و اگر بخواییم با برنامه جلو بریم ۲۳ تا فیلم عقب میمونیم
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمMahdieh Agha Bozorgi هرچی برنامه نوشته انجام بدین چون ممکنه بقیه فیلما برای پایه های دیگه باشن و برنامه تابستون فقط دهمه وقتی دهم فرسنگ تموم بشه میره فرسنگ بعد
-
سلام وقت بخیر
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمMahdieh Agha Bozorgi
اون از مهر به بعد میاد تو برنامه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد