جدول برنامه ریزی
-
احسان نوروزی کیوی سلام
میتونید از فرمA1و A2 قلم چی استفاده کنید
یه فرم تر تمیز و ساده هستش -
Mina Sadeghi یه فرمه
واسه برنامه ریزه
اگه درست اجرا بشه واقعا معرکهس -
Mina Sadeghi یه فرمه
واسه برنامه ریزه
اگه درست اجرا بشه واقعا معرکهسسروش قادری میشه بفرستین من پیدا نکردم
-
سروش قادری میشه بفرستین من پیدا نکردم
-
سروش قادری من چرا هیچی نفهمیدم ازش بعد با دفتر برنامه ریزی قلمچی فرق داره؟
-
سروش قادری من چرا هیچی نفهمیدم ازش بعد با دفتر برنامه ریزی قلمچی فرق داره؟
Mina Sadeghi والا یکم توضیح داره فهمیدنش
یا باید از مشاورای قلمچی بپرسین،یا اگه میخواین جمعه همین هفته بعد آزمون قلمچی میتونم راهنماییتون کنم
البته شاید یادم نمونه واسه همین منشنم کنید همینجا
دفتر برنامه ریزی خیلی جامع تر و دقیق تره و اگه بشه اجراش کرد خیلی بهتره
ولی خب اون دفتر واسه کساییه کابرد داره بیشتر که تازه شروع کردن به درس خوندن و نیاز به یه برنامه ترتمیز و همه جانبه دارن
ولی واسه خود من این فرم خیلی جواب داده
البته
برنامه ریزی کلا کار خوبیه و فرقی نداره با این فرم باشه یا با هر فرم دیگه ای،ولی من این فرم رو واسه این دوس دارم که ساده و راحت پرمیشه و دانش آموز ترس زمان رو نداره -
Mina Sadeghi والا یکم توضیح داره فهمیدنش
یا باید از مشاورای قلمچی بپرسین،یا اگه میخواین جمعه همین هفته بعد آزمون قلمچی میتونم راهنماییتون کنم
البته شاید یادم نمونه واسه همین منشنم کنید همینجا
دفتر برنامه ریزی خیلی جامع تر و دقیق تره و اگه بشه اجراش کرد خیلی بهتره
ولی خب اون دفتر واسه کساییه کابرد داره بیشتر که تازه شروع کردن به درس خوندن و نیاز به یه برنامه ترتمیز و همه جانبه دارن
ولی واسه خود من این فرم خیلی جواب داده
البته
برنامه ریزی کلا کار خوبیه و فرقی نداره با این فرم باشه یا با هر فرم دیگه ای،ولی من این فرم رو واسه این دوس دارم که ساده و راحت پرمیشه و دانش آموز ترس زمان رو ندارهسروش قادری باشه من اگه یادم بود منشن می کنم ممنون
-
سروش قادری باشه من اگه یادم بود منشن می کنم ممنون
Mina Sadeghi خواهش میکنم
موفق باشید -
دفتر برنامه ریزی تجربی1401.pdf
این دفتر برنامه ریزی خیلی دقیق و خوبه و بعد از یکی دوماه اطلاعات خوبی درمورد ویژگیا و استعدادا و تمایلات شما بهتون میده(مثلا تو درس زیست سریع میتونین پیش برین با فلان منبع و ریاضی براتون سخته و کندتر نسبت به زیست پیش میرین و شاید لازم باشه که تایم زیست رو کم کنین و به تایم ریاضی اضافه کنین و ....)
فقط درمورد منبعش هم بگم که اگه وسوسه شدین باهاشون مشاوره بگیرین، تمام اطلاعات و تجربیات ایشون توی کانالاشون به صورت رایگان قرار گرفته و اینکه بخواین خصوصی با ایشون مشاوره بردارین رو توصیه نمیکنم :|
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
خیلی ممنون از همتون
️
-
سلام من از دفتر ستاره شو گاج استفاده میکردم که خیلی خوب بود نکات و مطالب آموزشی خوبی هم برای روش برنامه ریزی به آدم میداد
مطالب انگیزشی و طراحی زیبایی هم داشت@zahra-hamrang ممنون لطف کردین
-
سروش قادری باشه من اگه یادم بود منشن می کنم ممنون
Mina Sadeghi سلام من تغییر رشته دادم به تجربی لطفا راهنماییم کنید بگید من چه دفتر برنامه ریزی رو بگیرم و یک مشاور خوب بهم معرفی کنید
-
Mina Sadeghi سلام من تغییر رشته دادم به تجربی لطفا راهنماییم کنید بگید من چه دفتر برنامه ریزی رو بگیرم و یک مشاور خوب بهم معرفی کنید
Nafas Shahi سلام من فقط قلمچي رو استفاده كردم و واقعا عاليه
-
Nafas Shahi مشاور هم راستش نداشتم و نخواهم داشت ولي بستگي به خودتون داره
-
Nafas Shahi مشاور هم راستش نداشتم و نخواهم داشت ولي بستگي به خودتون داره
Mina Sadeghi ممنون عزیزم
-
دفتر برنامه ریزی تجربی1401.pdf
این دفتر برنامه ریزی خیلی دقیق و خوبه و بعد از یکی دوماه اطلاعات خوبی درمورد ویژگیا و استعدادا و تمایلات شما بهتون میده(مثلا تو درس زیست سریع میتونین پیش برین با فلان منبع و ریاضی براتون سخته و کندتر نسبت به زیست پیش میرین و شاید لازم باشه که تایم زیست رو کم کنین و به تایم ریاضی اضافه کنین و ....)
فقط درمورد منبعش هم بگم که اگه وسوسه شدین باهاشون مشاوره بگیرین، تمام اطلاعات و تجربیات ایشون توی کانالاشون به صورت رایگان قرار گرفته و اینکه بخواین خصوصی با ایشون مشاوره بردارین رو توصیه نمیکنم :|
@amir-bernousi سلام منظورتون کدام دفتر برنامه ریزی است؟
-
@amir-bernousi سلام منظورتون کدام دفتر برنامه ریزی است؟
Nafas Shahi سلام
همون PDF که گذاشتم، هفتگیه