نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
با سلام بنظرتون برای راه ابریشم تخصصی ریاضی فیزیک اقای طلوعی رو انتخاب کنم یا اقای کارزانیان؟
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنون -
با سلام بنظرتون برای راه ابریشم تخصصی ریاضی فیزیک اقای طلوعی رو انتخاب کنم یا اقای کارزانیان؟
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani سلام
شما میتونید نمونه فیلم هاشون رو ببینید و تصمیم بگیرید .
هر کسی با یه استادی میتونه ارتباط برقرار کنه .
بعد از دیدن فیلم های نمونه ای که زیر محصولات گذاشته شده میتونید تصمیم بهتری بگیرید . -
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
و اینکه باید دانش آموزان آلا رو تگ کنید تا پیامتون رو ببینن .
@ بزارید و تگ کنید -
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani ببین دوست عزیز بستگی به خودت داره که با کدوم استاد حس میگیری یک نفر با استاد طلوعی یک نفر هم با استاد کازرانیان به قول دوست عزیزمونdr.Yegane Dehqanنمونه فیلم های هر دونفر را ببینم و بفهم که با کدام استاد بهتر حس میگری وگرنه هردو استاد در حد عالی هستند
-
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani هر دو استاد عالین، بستگی به خودتون داره
-
Kiarash Darestani @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
و اینکه باید دانش آموزان آلا رو تگ کنید تا پیامتون رو ببینن .
@ بزارید و تگ کنیدYegane Dehqan چجوری باید تگ کرد؟؟
من نمیدونم🥲
-
Yegane Dehqan چجوری باید تگ کرد؟؟
من نمیدونم🥲
Fariba Arbabi
@ رو بزارید و تگ کنید -
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani
سلام
بنده افتخار شاگردی آقای کازرانیان رو نداشتم اما اگر راه حل های تستی منطقی براتون خیلی مهمه راه ابریشم آقای طلوعی دوره خوبی میتونه باشه براتون -
Fariba Arbabi
@ رو بزارید و تگ کنیدYegane Dehqan خیلیییی ممنون
-
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani سلام حتمااقای طلوعی رو ببین تستای فیزیک برات اسون میشه
-
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani در کدوم دبیر رو انتخاب کنم؟ گفته است:
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنوناقای طلوعی
-
هر دو عالین بستگی به نحوه ارتباط شما با دبیر مورد نظر خودتون هست
من خودم با آقای طلوعی پیش میرم و راضیم -
دوستان ببخشید یه سوال پیله راه ابریشم ریاضی برای رشته تجربی چند قسمته
-
دوستان ببخشید یه سوال پیله راه ابریشم ریاضی برای رشته تجربی چند قسمته
Farnosh Pan
سلام اونی که ۱۲ قسمته پیله و درسنامه اش بدون جزوه هست .
اونی که ۲۶ قسمته جزوه داره .
در کل مطالب یکی هست اما اونی که ۲۶ قسمته کامل تره .
-
Farnosh Pan
سلام اونی که ۱۲ قسمته پیله و درسنامه اش بدون جزوه هست .
اونی که ۲۶ قسمته جزوه داره .
در کل مطالب یکی هست اما اونی که ۲۶ قسمته کامل تره .
Yegane Dehqan من ماله تجربی بخرم هردو برام باز میشه
-
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani آقای طلوعی
-
Yegane Dehqan من ماله تجربی بخرم هردو برام باز میشه
Farnosh Pan منم تجربی ام
دوتاشم تو باکس ریاضی قراره داده میشه -
راستش من برای همه قسمت ها این مشکل رو دارم ، ولی موقعی که دیگه وارد تست های تسلط میشم اکثریت مشکلام رفع میشه و اون یه ذره باقی مونده رو هم خودم تست میزنم از میکروپایه
یکم جلو بیاید به تستا برسین یکم تست بزنین باز اگر دیدین مشکل دارین و با وجود اینکه استاد تست هارو توضیح میدن نمیفهمین ، برین سراغ صفر تا صد دهم استاد یاری
amirmohammad shakeri
سلام خوبی
میگم من این چند روز با تدریس استاد یاری خیلی جلو افتادم حقیقتا،توی درک و مفهوم خیلی کمک کرد.
البته هنوزم کامل تموم نشده.
فقط ی سوال داشتم ک تستایی ک بعد فصل حل میکنن رو ببینم؟نکته مهم توشون هست؟یا دیگه برگردم به فیزیک ابریشم -
سلام دوستان . به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره؟ سوای از رشته کدوم یکی بهتره؟ چرا؟
-
سلام دوستان . به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره؟ سوای از رشته کدوم یکی بهتره؟ چرا؟
@raghebhayatigmail-com ممنون میشم دوستان ریاضی و تجربی هر دو نظر بدن