بافت های قلب
-
سلام دوستان ...در گفتار یک فصل چهار کتاب دهم قسمت بافت های قلب گفته که آندوکارد شامل یک لایه بافت پوششی سنگفرشی تک لایه و غشای پایه است و زیر آن یک لایه بافت پیوندی وجود دارد..میخوام بدونم این بافت پیوندی از نوعه سسته یا متراکم..و اصلا داخل آندوکارده یا بین آندوکارد و میوکارد قرار گرفته؟
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟! -
سلام دوستان ...در گفتار یک فصل چهار کتاب دهم قسمت بافت های قلب گفته که آندوکارد شامل یک لایه بافت پوششی سنگفرشی تک لایه و غشای پایه است و زیر آن یک لایه بافت پیوندی وجود دارد..میخوام بدونم این بافت پیوندی از نوعه سسته یا متراکم..و اصلا داخل آندوکارده یا بین آندوکارد و میوکارد قرار گرفته؟
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!Mobina Enayati دریچه های قلب بافت پیوندی رشته ای (متراکم) دارن
حالا این بافت پیوندی متراکم تو مرکز دریچه حالت خاصی به خودشون میگیرن که بهش میگن اسکلت فیبری -
Mobina Enayati دریچه های قلب بافت پیوندی رشته ای (متراکم) دارن
حالا این بافت پیوندی متراکم تو مرکز دریچه حالت خاصی به خودشون میگیرن که بهش میگن اسکلت فیبریSadra Shahidi بله ولی تو دو لایه بافت پیوندی دارند...یعنی به این حالتند (بافت پوششی بافت پیوندی و بافت پیوندی (اسکلت فیبری))....بافت پیوندی وسطی رو نمیدونم از چه جنسیه و مربوط به کدوم لایه است.
-
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!Mobina Enayati سلام ..
در آندوکارد بافت پیوندی سست داریم .. درون شامه و لایه میانی قلب در تشکیل دریچه های قلبی شرکت دارند ..
تا اونجایی که من میدونم بافت پیوندی ۶ تاس سست متراکم غضروف خون چربی استخوان..
به نظرت کدومه یا سست یا متراکم ..از اون جا که کتاب برای لایه میانی و لایه بیرونی لفظ متراکم رو آورده میتونیم نتیجه بگیریم که سست هست .لایه درونی به سبب بافت پوششی ش در تشکیل دریچه ها نقش داره
در کل من نسبت به نگارش کتاب زیست خیلی انتقاد دارم .
ولی اگه بگن لایه درونی قلب با چند نوع بافت پیوندی ارتباط دارد چی میگین ؟؟آفرین

دو نوع
اولی پیوندی (سست)
دومی خون -
Mobina Enayati سلام ..
در آندوکارد بافت پیوندی سست داریم .. درون شامه و لایه میانی قلب در تشکیل دریچه های قلبی شرکت دارند ..
به نظرت کدومه یا سست یا متراکم ..از اون جا که کتاب برای لایه میانی و لایه بیرونی لفظ متراکم رو آورده میتونیم نتیجه بگیریم که سست هست .لایه درونی به سبب بافت پوششی ش در تشکیل دریچه ها نقش داره

دو نوع
اولی پیوندی (سست)
دومی خونمصطفي عباسیان البته این نظر منه شابد اشتباه باشه
-
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!Mobina Enayati
بافت پیوندی آندوکارد،پیوندی متراکمه و بین میوکارد و بافت سنگفرشی تک لایه قرار داره البته جزء آندوکارد محسوب میشه.
سنگفرشی تک لایه داخلی ترین بافت قلبه. -
Mobina Enayati
بافت پیوندی آندوکارد،پیوندی متراکمه و بین میوکارد و بافت سنگفرشی تک لایه قرار داره البته جزء آندوکارد محسوب میشه.
سنگفرشی تک لایه داخلی ترین بافت قلبه.Ali Hacker آخه داخل ویدیو ها که دیدم اشاره شده تنها لایه ای که بافت پیوندی متراکم نداره آندوکارده..برا همین حس میکنم بافت پیوندیه آندوکارد سسته
️
-
Mobina Enayati سلام ..

دو نوع
اولی پیوندی (سست)
دومی خونمصطفي عباسیان ..بنظر منطقی ترین جوابی بود که شنیدم ..تشکر
-
Sadra Shahidi بله ولی تو دو لایه بافت پیوندی دارند...یعنی به این حالتند (بافت پوششی بافت پیوندی و بافت پیوندی (اسکلت فیبری))....بافت پیوندی وسطی رو نمیدونم از چه جنسیه و مربوط به کدوم لایه است.
Mobina Enayati البته اون شکل که کلا از کتاب حذف شده ولی تا جایی که من میدونم هر دو قسمت پیوندی دریچه، متراکمه ولی خود این دو بخش پیوندی متراکم از نظر ساختاری و نحوه قرارگیری با هم متفاوتن. برا همین دو لایه در نظر میگیرن
و نکته دیگه اینکه دریچه های قلبو جزو لایه های دیواره قلب در نظر نمیگیرن. برا همین میگن تنها لایه فاقد بافت پیوندی اندوکارده. اندوکاردو فقط همون یه لایه پوششی و غشای پایش در نظر میگیرن. حتی لایه پیوندی که اندوکارد و میوکاردو متصل کرده هم جزوش نیست -
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!Mobina Enayati سلام دوست عزیز !
- آندوکارد فاقد هرگونه رگ خونی و بافت پیوندی است.
- زیر دریچه های قلب اسکلت فیبری وجود داره که بافت پیوندی متراکم یا رشته ای هست و در میوکارد قرار داره.
- بافت پیوندی سست هم در میوکارد مشاهده میشه ! به سبب وجود رگ های خونی چراکه مطمئن هستیم در لایه بیرونی رگ های خونی بافت پیوندی سست مشاهده میشه.
امیدوارم مفید فایده بوده باشم ...
-
Mobina Enayati البته اون شکل که کلا از کتاب حذف شده ولی تا جایی که من میدونم هر دو قسمت پیوندی دریچه، متراکمه ولی خود این دو بخش پیوندی متراکم از نظر ساختاری و نحوه قرارگیری با هم متفاوتن. برا همین دو لایه در نظر میگیرن
و نکته دیگه اینکه دریچه های قلبو جزو لایه های دیواره قلب در نظر نمیگیرن. برا همین میگن تنها لایه فاقد بافت پیوندی اندوکارده. اندوکاردو فقط همون یه لایه پوششی و غشای پایش در نظر میگیرن. حتی لایه پیوندی که اندوکارد و میوکاردو متصل کرده هم جزوش نیستSadra Shahidi درسته اگه متن کتابمو بگم میگه داخلی ترين لایه قلب شامل یک لایه نازک بافت پوششی است (این است یعنی تمام و فقط همین چون اگه چیزی دیگه بود یه واو میزاشت) که زیر آن بافت پیوندی وجود دارد .این بافت درون شامه را به لایه میانی وصل میکند (یعنی درون شامه یه چیز جداس که بافت پیوندی اونو متصل میکنه )
همیشه برام سواله که این با دوگانگی ها چکار کنیم!
-
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!Mobina Enayati در بافت های قلب گفته است:
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!سوال دومی اون یکی لایه از درون شامه یا اندوکارد هست
-
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!Mobina Enayati در بافت های قلب گفته است:
علاوه برا اون توی ساختار دریچه ها در دولایه بافت پیوندی داریم .یک لایه اش که مربوط به اسکلت فیبریه میوکارده اون یکی لایه مال کجاست؟!سوال اول هم چون ماهیچه های قلبی زیاد هستن و به علاوه چند هسته ای شاید بشه این نتیجه روگرفت ک متراکم هست
سست واسه قلب یه کم با عقل جور در نمیاد -
Sadra Shahidi درسته اگه متن کتابمو بگم میگه داخلی ترين لایه قلب شامل یک لایه نازک بافت پوششی است (این است یعنی تمام و فقط همین چون اگه چیزی دیگه بود یه واو میزاشت) که زیر آن بافت پیوندی وجود دارد .این بافت درون شامه را به لایه میانی وصل میکند (یعنی درون شامه یه چیز جداس که بافت پیوندی اونو متصل میکنه )
همیشه برام سواله که این با دوگانگی ها چکار کنیم!
مصطفي عباسیان گمونم فقط باید تحمل کنیم