کتاب کی بخرم؟
-
سلام بچهها من برای دهمم دیر کتاب تست خریدم (آذرماه اینا فک کنم
) برای همین الان نمیدونم چه زمانی باید کتاب بخرم. الان بخرم؟ اول مهر؟ اواسط شهریور؟ کی؟
دانش-آموزان-آلاء -
) برای همین الان نمیدونم چه زمانی باید کتاب بخرم. الان بخرم؟ اول مهر؟ اواسط شهریور؟ کی؟
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi سلام به نظرم بذار چاپ جديد كتابا بياد بعد كتاب تست بخر
-
Maryam Nateqi سلام به نظرم بذار چاپ جديد كتابا بياد بعد كتاب تست بخر
@roghayeh-eftekhari منظورت همه کتاب تست ها هست یا کتاب های مورد نظرم؟
-
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi ببین دوست عزیز یک سایتی هست به نام چی بخونم که انجا تحلیل انواع کتاب هاست و خیلی کامل هست من به شما پیشنهاد میکنم بروید و در یک بانک سوال ثبت نام بکنید چون هم ارزان تر هست و هم می تواند کیفیت کتاب کمک درسی را هم داشته باشد مثل بانک سوال گزینه دو لرنیتو خیلی از اینجور بانک سوال ها زیاد است و به نظر من قبل از شروع مدرسه سعی کنید کتاب کمک درسی دستتون باشه تا از کلاس عقب نیفتید یعنی اواخر شهریور خوبه چون تا ان موقع شاید چاپ جدید کتاب ها امده باشد
-
@roghayeh-eftekhari منظورت همه کتاب تست ها هست یا کتاب های مورد نظرم؟
Maryam Nateqi كتاب مورد نظرت كدومان؟
زبان كه فرقي نداره مال چه سالي باشه،كتابت چاپ هرسالي كه باشه سه برابرشو تو كنكور ميدن پس براي زبان انگليسي ميتوني الان بخري كه خيلي خوبه
ولي تخصصي هارو صبركن چاپ جديد بياد -
Maryam Nateqi ببین دوست عزیز یک سایتی هست به نام چی بخونم که انجا تحلیل انواع کتاب هاست و خیلی کامل هست من به شما پیشنهاد میکنم بروید و در یک بانک سوال ثبت نام بکنید چون هم ارزان تر هست و هم می تواند کیفیت کتاب کمک درسی را هم داشته باشد مثل بانک سوال گزینه دو لرنیتو خیلی از اینجور بانک سوال ها زیاد است و به نظر من قبل از شروع مدرسه سعی کنید کتاب کمک درسی دستتون باشه تا از کلاس عقب نیفتید یعنی اواخر شهریور خوبه چون تا ان موقع شاید چاپ جدید کتاب ها امده باشد
arthur morgan
آها بله متشکرم دوست عزیز -
Maryam Nateqi كتاب مورد نظرت كدومان؟
زبان كه فرقي نداره مال چه سالي باشه،كتابت چاپ هرسالي كه باشه سه برابرشو تو كنكور ميدن پس براي زبان انگليسي ميتوني الان بخري كه خيلي خوبه
ولي تخصصي هارو صبركن چاپ جديد بياد@roghayeh-eftekhari
آها بعد ی چیزی من کتاب واژگان جامع میخواستم چاپ 99 بود من همون چاپ رو میخواستم اما چاپ جدیدش همه جا هست خیلی فرق میکنه بخرم؟ -
دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi
سلام مریم جان
به نظرم کتاب های تخصصی رو خیلی زود نخر همون آبان ماه اینا خوبه
چون چاپ جدید کتاب بیاد ویرایش میخوره و این حرفا اون کتاب اصلی و بدون غلط و جدیدش زمان میبره تا بیاد البته به کدوم انتشارات رو هم میخوای مهمه(من خودم میخواستم زیست میکرو بخرم آذر ماه اینا هنوز داشت ویرایش میخورد)
ولی به نظرم درسای عمومی مباحث زیاد تغییری نکردن مهر بخری فکر نکنم به مشکل بخوری البته من همه رو جامع گرفتم دیگه یدفعه ای شه -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان
به نظرم کتاب های تخصصی رو خیلی زود نخر همون آبان ماه اینا خوبه
چون چاپ جدید کتاب بیاد ویرایش میخوره و این حرفا اون کتاب اصلی و بدون غلط و جدیدش زمان میبره تا بیاد البته به کدوم انتشارات رو هم میخوای مهمه(من خودم میخواستم زیست میکرو بخرم آذر ماه اینا هنوز داشت ویرایش میخورد)
ولی به نظرم درسای عمومی مباحث زیاد تغییری نکردن مهر بخری فکر نکنم به مشکل بخوری البته من همه رو جامع گرفتم دیگه یدفعه ای شه@sania-andiravan
سلام سانیا جون
آها نمیدونستمعمومی دارم منم جامع گرفتم
مرسی ازت عزیز دل️
-
@sania-andiravan
سلام سانیا جون
آها نمیدونستمعمومی دارم منم جامع گرفتم
مرسی ازت عزیز دل️
Maryam Nateqi
خواهش میکنم عزیزم️
اره جامع به نظرم تو عمومی به صرفه تره -
@roghayeh-eftekhari
آها بعد ی چیزی من کتاب واژگان جامع میخواستم چاپ 99 بود من همون چاپ رو میخواستم اما چاپ جدیدش همه جا هست خیلی فرق میکنه بخرم؟Maryam Nateqi فكرنكنم فرقي چنداني داشته باشه
-
Maryam Nateqi فكرنكنم فرقي چنداني داشته باشه
@roghayeh-eftekhari
آها، بله متشکرم دوست عزیز لطف کردین -
@roghayeh-eftekhari
آها، بله متشکرم دوست عزیز لطف کردینMaryam Nateqi خواهش ميكنم كاري نكردم