فیلم یا درسنامه
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من واقعا گیج شدم
بعضی مشاورا میگن فیلم دادن با خوندن درسنامه کتب کمک آموزشی کلا متفاوته و اصلا نباید دیدن فیلم رو جزو ساعات مطالعاتی حساب کرد!!!
یعنی بنظر شما خوندن درسنامه با دیدن فیلم قابل جایگزینی نیست؟؟! -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من واقعا گیج شدم
بعضی مشاورا میگن فیلم دادن با خوندن درسنامه کتب کمک آموزشی کلا متفاوته و اصلا نباید دیدن فیلم رو جزو ساعات مطالعاتی حساب کرد!!!
یعنی بنظر شما خوندن درسنامه با دیدن فیلم قابل جایگزینی نیست؟؟! -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من واقعا گیج شدم
یعنی بنظر شما خوندن درسنامه با دیدن فیلم قابل جایگزینی نیست؟؟!سید رضا ساداتی سلام
اگه استاد خوب باشه و مطلب درسی رو عالی تدریس کنه دیگه شما برای مرور انرژی کمتری میزاری و حتی (بعضی اوقات) اگه روزنامه وار هم بخونی برات مرور میشه .
قبول داری؟
دیدن فیلمای اساتید آلا مثل خوندن میمونه ( از نظر من ) چون انقدرررر نکات رو تکرار میکنن که بخوای مرور کنی راحت بتونی نکات مهم رو سریع از ذهنت رد کنی و ... .مثل استاد موقاری که ۱۵۰ بار یه نکته رو تکرار میکنن یعنی اگه بخوای هم نمیتونی فراموش کنی اون نکته رو
منکه فیلم ها رو هم با تایم مطالعه ام جمع میکنم و میانگین مطالعه برای خودم میگیرم .
-
سید رضا ساداتی سلام
اگه استاد خوب باشه و مطلب درسی رو عالی تدریس کنه دیگه شما برای مرور انرژی کمتری میزاری و حتی (بعضی اوقات) اگه روزنامه وار هم بخونی برات مرور میشه .
قبول داری؟
دیدن فیلمای اساتید آلا مثل خوندن میمونه ( از نظر من ) چون انقدرررر نکات رو تکرار میکنن که بخوای مرور کنی راحت بتونی نکات مهم رو سریع از ذهنت رد کنی و ... .مثل استاد موقاری که ۱۵۰ بار یه نکته رو تکرار میکنن یعنی اگه بخوای هم نمیتونی فراموش کنی اون نکته رو
منکه فیلم ها رو هم با تایم مطالعه ام جمع میکنم و میانگین مطالعه برای خودم میگیرم .
-
به نظر من یکی از بهترین روش برای درس خوندن اینه که از یه درسنامه عالی استفاده کنی . استاد های الا بهترین درس نامه ها رو میگن من که با صفر تاصد های الا زندگی کردم چون واقعا کامل و جامع درس رو توضیح میدن ، اون مشاور شما الاء رو خوب نمیشناسه
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من واقعا گیج شدم
یعنی بنظر شما خوندن درسنامه با دیدن فیلم قابل جایگزینی نیست؟؟!سید رضا ساداتی در فیلم یا درسنامه گفته است:
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من واقعا گیج شدم
یعنی بنظر شما خوندن درسنامه با دیدن فیلم قابل جایگزینی نیست؟؟!سلام
بعضی مشاورا به خیلی چیزا فک نمیکنن
مشاور من میگه عزیزم وقتی بلد نیستی که درس چی به چیه چطور میخوای تست بزنی؟
خب فیلم دیدن و درسنامه خوندن هم یه جرئی از درس خوندنه
خییییلی ببخشیدا پس اینجور که بعضیا میگن فقط موقعی که داری تست میزنی در حال درس خوندنی؟؟؟؟؟؟