انتخاب مشاور
-
Fariba Arbabi در انتخاب مشاور گفته است:
سلام به همگی
دوستان من یک مشاور میخوام که کارش عالی باشه هم از نظر درسی کمکم کنه هم از نظر روانی
آیا شماها مشاور خوب سراغ دارید؟؟؟
(رشتم تجربیه)سلام
بله سراغ دارم
ولی هیچ گونه دسترسی ای نیست توی الا که بتونم کمکتون کنم@fargol-sh سلام عزیزم
ببخشید من منظورتون رو نفهمیدم🥲🥺
-
@fargol-sh سلام عزیزم
@fargol-sh سلام عزیزم
منظورم اینه که توی الا شماره که نمیشه گذاشت
به پی وی هم که دسترسی نیست
پس چجوری باید معرفی کرد مشاور بهتون؟ -
arthur morgan یعنی برنامه میدن برنامتون حجمی مبحثی هس یا حجمی ساعتی؟یا پیگیری میکنن؟
کلا روش کارشون چجوریه؟Zahra Esmaeili برنامه ای که میدن خیلی خوب هست حالا من دارم با برنامه الا راه ابریشم حرکت میکنم و ایشون هم همراهی ام می کنند و به دانش اموز فشار نمی اورند چون روان شناس هم هستند و نسبت به مشکلات دانش اموزان اشنایی دارند
-
@fargol-sh سلام عزیزم
منظورم اینه که توی الا شماره که نمیشه گذاشت
به پی وی هم که دسترسی نیست
پس چجوری باید معرفی کرد مشاور بهتون؟این پست پاک شده! -
Zahra Esmaeili برنامه ای که میدن خیلی خوب هست حالا من دارم با برنامه الا راه ابریشم حرکت میکنم و ایشون هم همراهی ام می کنند و به دانش اموز فشار نمی اورند چون روان شناس هم هستند و نسبت به مشکلات دانش اموزان اشنایی دارند
arthur morgan ممنون
-
سلام به همگی
دوستان من یک مشاور میخوام که کارش عالی باشه هم از نظر درسی کمکم کنه هم از نظر روانی
آیا شماها مشاور خوب سراغ دارید؟؟؟
(رشتم تجربیه) -
سلام
من آقای افشار رو بهتون پیشنهاد میدم، از ویساشون میتونین استفاده کنین و خیلیم کاربردیه و مفیدهمشاوره خصوصیشو توصیه نمیکنم
-
سلام
من آقای افشار رو بهتون پیشنهاد میدم، از ویساشون میتونین استفاده کنین و خیلیم کاربردیه و مفیدهمشاوره خصوصیشو توصیه نمیکنم
@amir-bernousi
سلام خیلی ممنون.
آقای علیرضا افشار رو اپلیکیشنش رو دارم ولی نمیدونم دقیقا چجوری باید ازش سوال بپرسم🥲
-
@amir-bernousi
سلام خیلی ممنون.
آقای علیرضا افشار رو اپلیکیشنش رو دارم ولی نمیدونم دقیقا چجوری باید ازش سوال بپرسم🥲
Fariba Arbabi
توی کانال تلگرامیشون(3تا کاناله یکیش برای پرسش پاسخه)خیلی از سوالایی که دارینو توضیح دادن، باید بگردین تو کانالاشون و ویساشونو گوش کنین
-
Fariba Arbabi
توی کانال تلگرامیشون(3تا کاناله یکیش برای پرسش پاسخه)خیلی از سوالایی که دارینو توضیح دادن، باید بگردین تو کانالاشون و ویساشونو گوش کنین
@amir-bernousi خیلی ممنونم ازتون
️🥰