7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
گیرنده انسولین
-
ایا درسته که بگیم توی دیابت نوع دو گبرنده های انسولین کمه ولی اگه بگیم کلا نیست غلطه؟
@دانش-آموزان-آلاء
تجربی
تجربیا
@یازدهم
@دوازدهم -
Sara Aghae نه غلطه
ببینید در دیابت نوع دو کاری به تعداد گیرنده نداریم و در کتاب هیچ بحثی درمورد کمبود یا نبودش نکرده فقط گفته که گیرنده ها به آنسولین پاسخ نمیدهند و همین ملاک تست هاست نه تعدادشون . -
@first اخه اقای موقاری توی کیلیپشون گفتن بخاطر همین برام سوال شد
-
Sara Aghae الان رفتم ویدیو رو دیدم
نگاه کنید ایشون میگن گیرنده سالم کم میشه نه اینکه هم گیرنده های آنسولین کم بشه گیرنده ناسالم همونایی هستند که توانایی پاسخ به آنسولین رو ندارن
اگه یه بار دیگه اون قسمت رو ببینید بهتر متوجه میشید. -
@first پس یعنی امکانش نیست گیرنده اصلا نباشه ولی اگه بگه تعدادش کم میشه میتونیم درست در نظر بگیریم
اما درباره ی نوع یک کلا میتونه انسولین نباشه و یا کم باشه هر دوش امکان داره(طبق کتاب) -
شما در نظر بگیرین که حدود چهل تریلیون سلول تو بدنه، حالا از این همه بگیم 10 12 میلیونش توی پانکراسه و بازم حدودا 5 6 میلیونش جز غدد درون ریز هستش و مسئول تولید هورمونای ترشحی پانکراس. پس نمیشه گفت کلا تولید نمیشه یا وجود نداره
-
Sara Aghae در نوع دو اگه بگه تعداد گیرنده های سالم کم میشه کاملا درسته ولی اگه کل گیرنده هارو بگه کم میشه اشتباهه.
این کم شدن به این معنی نیست که تجزیه میشه یا ازبین میره به معنی تغییر آن گیرنده است یعنی تبدیل گیرنده سالم به گیرنده ناسالم پس یعنی اگه کل گیرنده های سالم و ناسالم رو در نظر بگیرم تعداد اون ها ثابته منتها از تعداد سالم ها کم شده و به تعداد ناسالم ها افزوده میشود.نتیجه گیری من
در دیابت نوع دو:
۱)تعداد گیرنده کم نمیشود.
۲)تعداد گیرنده های سالم (توانایی پاسخ به آنسولین دارند) کم میشود.
۳)به تعداد گیرنده های ناسالم (توانایی پاسخ به آنسولین ندارند) افزوده میشود زیرا گیرنده سالم به ناسالم تبدیل میشود. -
@amir-bernousi منم با حرف شما از نظر علمی کامل موافقم.
ولی متاسفانه چیزی که در کتاب ما گفته دوچیزه :
۱)هم میتواند تعداد آن کم شود.
۲)هم میتواند کلا تولید آن متوقف شود.اینم از عکس کتاب یازدهم ۰۰-۹۹:
-
@first خب شما باید اول کتابو بررسی کنین بعد
الان حجتو تموم کرده کتاب گفته یا کلا داغون میشه قسمت درون ریز پانکراس و هیچی ازش نمیمونه و یا اینکه یکمی از اون قسمت توانایی تولید انسولینو دارن
-
@amir-bernousi بله دقیقا همینطوره خیلی ممنون
-
کل گیرنده ها که نمیشه از بین برن ممکنه تعداد شون کم شه ولی کلا نابود نه